- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
hemencik okuyummmmmmmmmmBen de dogum hıkayemı yazdım cok sükür nasip oldu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemencik okuyummmmmmmmmmBen de dogum hıkayemı yazdım cok sükür nasip oldu kızlar
Ben de dogum hıkayemı yazdım cok sükür nasip oldu kızlar
Annelik çok güzel tatlımzulluucuum annelik nasıl gidiyor şekerim alıştın mı kızına
Gozunaydin tatlım benim kızda 16 sında sezaryenlemerhaba kızlarr nasılsınız ben de sonunda oglumu kucagıma aldımm 17 sınde sezeryanla dunyaya geldı pasamm sımdı uyuyorr cok sukur saglıgımız yerınde dogum bekleyen tum arkadaslar darısı en kısa zamanda saglıkla sıze
Annelik çok güzel tatlım
insan yavrusuna bakmaya doyamiyor
her sn kizima birşey olacak diye ödüm kopuyor
birbirimize alıştık bide geceleri uyusak ne güzel olur
ben hala normal doğum yapamadım diye uzuluyorum
o duyguyu tatmak isterdim..........
merhaba kızlarr nasılsınız ben de sonunda oglumu kucagıma aldımm 17 sınde sezeryanla dunyaya geldı pasamm sımdı uyuyorr cok sukur saglıgımız yerınde dogum bekleyen tum arkadaslar darısı en kısa zamanda saglıkla sıze
oyyy çok güzel bi rüya yaa.. bende görmüştüm oğluşumu, sabah etkisinden kurtulamamıştım uyandığımda, sanki gerçek gibiydi.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum.. Allah hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...Dun gece ruyamda gordum oglumu. Kucucuk pamuk gibi tatlis mi tatlis bir bebekti. Uyuyordu ben de hayranlikla onu izliyordum. Hayatimda hic hissetmedigim tarifsi bir duygu icindeydim. Ruyamda bile bu denli bir sevgi duyabiliyrsam gercekte hissedeceklerimi hayal bile edemiyorum.
Bugun yuruyuse ciktik esimle, vajinama cok baski yapti, cok sancidi. Hergun yurudugum yok bugun bitmek bilmedi... Omuriligimde de bir sizi oluyordu yururken ama suan dinleniyorum hicbisi kalmadi. Yarin doktor ne diyecek bakalim??
oyyy çok güzel bi rüya yaa.. bende görmüştüm oğluşumu, sabah etkisinden kurtulamamıştım uyandığımda, sanki gerçek gibiydi.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum.. Allah hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
Allah iyiliğini versinnn, kolay olduğunu anca rüyamızda görürüz mü diyosunBende doğum yaptığımı görmüştüm mormal doğum yapıyofum be ne kafar kolaymış diyodumrüyada kolay oluyo galiba doğum
Ben de dogum hıkayemı yazdım cok sükür nasip oldu kızlar
Merhaba kizlar, size veda edeyim dedim kisa bir sureligine; elbette "elveda" degil bu :) hakkinizi helal edin, cok seyi paylastik burada, her sey icin hepinize tesekkur ederim...
Yarin sabah cok erken sezaryene giriyorum, insallah iyi haberler verecegim sizlere...dogum hikayemi de kismetse yazarim en kisa zamanda...
Hepinizi ve bebislerinizi coook opuyorum, herkesin gonlunden gecirdigi sekilde ve zamanda dogum yapmasini tum kalbimle diliyorum. Umarim herkes sag salim sekilde bebeklerine kavusur...
Gorusmek uzere, kalin saglicakla guzel anne adaylari ve anneler...
Sorma, geceyi nasil gecirecegiz acaba??? :)
Gecmiyor zaman geçmiyor
12 ye kadar yemek yiyebilirsin dediler bana
Yiyim de geçsin zaman :)
oyyy çok güzel bi rüya yaa.. bende görmüştüm oğluşumu, sabah etkisinden kurtulamamıştım uyandığımda, sanki gerçek gibiydi.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum kuzum.. Allah hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla kavuştursun inşallah...
Ben de yemeğe yumulmuştum tam
Allah iyiliğini versinnn, kolay olduğunu anca rüyamızda görürüz mü diyosun