- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
ben de diyorum ki acaba günü geçerse normal doğumdan kurtarırmıyım sezeryan olurmuyum diye umut ediyorumevet canım valla ara sıra yalancı sancı dışında öle aman amna bi sancım yok tam gününü dolduracak sanırım benim korkum gününün geçmesi ben suan rahatım ama eğer günüm geçerse kendimi biliyorum strese girerim inşallah bekletmeden gelir miniklerimiz
hiç miktarını söylemiyorki doktorum sadece yeterli diyor o kadar benim için de doktrun yorumu önemli sonuçta ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum söylese de birşey ifade etmez yaniSevgili buyuk bekleyisteki anneler, en son kontrollerinizde bebeginizin suyunun ne kadar oldugunu hatirliyor musunuz? Son gunlerimizde oldugumuzdan amniyon sivisinda azalma olmasi normal zaten ama acaba ml. cinsinden hatirlayabiliyor musunuz sivi miktarini? Size doktorunuz miktarla ilgili bir yorumda bulundu mu hic?
sen evi süpürmeye çıkınca bende bende belki uyurum diye çıktım ama nerdee.. uykum varken uyuyamıyorum, yatamadım yine göbişten bencede birazcık daha bekle canım, şimdi yatsan miden kaldırır zaten seni..
bekliyorum mevburen canım ama ayakta uyucam nerdeyse gece 2de yattım 4 kere kalktığı hatırlıyorum birinde rahat edemedim kalkıp dolandım biraz diğer 3ü tuvalet nöbeti malum sabah da kociş işe gitmek için 7.30da kalkınca ben de kalktım geri uyku tutmadı şimdi dayanamıyorum ama