2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canım valla ara sıra yalancı sancı dışında öle aman amna bi sancım yok tam gününü dolduracak sanırım benim korkum gününün geçmesi ben suan rahatım ama eğer günüm geçerse kendimi biliyorum strese girerim inşallah bekletmeden gelir miniklerimiz:KK34::KK34::KK34:
ben de diyorum ki acaba günü geçerse normal doğumdan kurtarırmıyım sezeryan olurmuyum diye umut ediyorum:KK1::KK1:
Sevgili buyuk bekleyisteki anneler, en son kontrollerinizde bebeginizin suyunun ne kadar oldugunu hatirliyor musunuz? Son gunlerimizde oldugumuzdan amniyon sivisinda azalma olmasi normal zaten ama acaba ml. cinsinden hatirlayabiliyor musunuz sivi miktarini? Size doktorunuz miktarla ilgili bir yorumda bulundu mu hic?
hiç miktarını söylemiyorki doktorum sadece yeterli diyor o kadar benim için de doktrun yorumu önemli sonuçta ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum söylese de birşey ifade etmez yani
sen evi süpürmeye çıkınca bende bende belki uyurum diye çıktım ama nerdee.. uykum varken uyuyamıyorum, yatamadım yine göbişten :KK1: bencede birazcık daha bekle canım, şimdi yatsan miden kaldırır zaten seni..

bekliyorum mevburen canım ama ayakta uyucam nerdeyse gece 2de yattım 4 kere kalktığı hatırlıyorum birinde rahat edemedim kalkıp dolandım biraz diğer 3ü tuvalet nöbeti malum sabah da kociş işe gitmek için 7.30da kalkınca ben de kalktım geri uyku tutmadı şimdi dayanamıyorum ama:KK31:

Kızlar biriniz sormuştunuz su once sızinti gibi geldi hatta su mu değil mi emin olamadım sonra hastaneye gelenr kadar boşaldı heryerim ıslandı

Kızlar biriniz sormuştunuz su once sızinti gibi geldi hatta su mu değil mi emin olamadım sonra hastaneye gelenr kadar boşaldı heryerim ıslandı

ben sordum canım bende dün öyle sızıntı oldu ama devamı gelmedi demekki suyum değil diyorum:KK34::KK34:

bekliyorum mevburen canım ama ayakta uyucam nerdeyse gece 2de yattım 4 kere kalktığı hatırlıyorum birinde rahat edemedim kalkıp dolandım biraz diğer 3ü tuvalet nöbeti malum sabah da kociş işe gitmek için 7.30da kalkınca ben de kalktım geri uyku tutmadı şimdi dayanamıyorum ama:KK31:
eğer duramıyosan koltukta yarı oturur halde de uyumayı deneyebilirsin canım :26:
bende geceyi aynen o sekilde geciriyorum 1 2 haftadır.
2/3 defa wc nöbeti, 4/5 defa elim kolum uğuştugundan dolayı sağa sola dönme.
sabah 7.45 eşimin uyanması... Bugünde izni bitince rutine geri döndük :KK1:

Merhaba bebebişlerini 4 gözle bekleyen annişler biz nunişimle 2 haftalık olduk bile hiç anlamadım ve 10 kılo verdım suana kadar boşuna kiloyu dert etmişim karnım dumduZ ama korsenın çok etkısı oldu toparladı 1 haftadır takıyorum gelenler şok ki doğumdan sonra bı tane içerseniz kaldı dıyorlardı zulu doğurmuş galıba

40. Haftama girdim bugun :KK43: hic belirti yok adim adim sezaryana...
Hic istemedigim sezaryana muhtac olacagim herhalde :KK43:

selam kızlaarr..
bu gün yine hiçbirşey yok. öyle beklemekteyiz :KK43:
bayram sürprizi olsun gelsin kızım istiyorum :KK43:

Merhaba bebebişlerini 4 gözle bekleyen annişler biz nunişimle 2 haftalık olduk bile hiç anlamadım ve 10 kılo verdım suana kadar boşuna kiloyu dert etmişim karnım dumduZ ama korsenın çok etkısı oldu toparladı 1 haftadır takıyorum gelenler şok ki doğumdan sonra bı tane içerseniz kaldı dıyorlardı zulu doğurmuş galıba

sezinimm hoşgeldinn annemmm :KK16: maşallah sizeee :nazar: evet cnm zullu da doğurdu :) az biraz kızçe kaldık burda :)

bende yarın giricem inşallah 40. haftama ve sanırım benim bebişte gelmicek. doktorum yarın gidiyo 27sine kadar yok :KK43:
çok istemiştim bayramda süpriz olsun diye ama hayırlısı olsun canım ya napalım..
ßir haftamız daha var, belki o zamana belirti verir minişin, sağlıcakla kavusalımda isterse sezeryan olsun..

selam kızlaarr..
bende sadece kasılma ve arada ağrı var. ama aynı duyguları paylaşıyoruz, başından beri hep bayram şekerim olur belki diyodum ama olmıcak sanırım. Allah'tan hayırlısı ne diyelim cnm :KK43:

Merhaba birdost, pazartesi gunune bir bereket mi geldi ne? :)
Allah hepimizi sag salim kurtarsin, birbirimizi ve diger kizlari dusunup dua edelim...insallah hayirlisiyla guzel deneyimlerimizi de paylasiriz...seninki de mi oglandi yoksa? :KK66: benim oglan.

Benim de oğlan :)
Sağ salim kavuşalım İnşallah

Merhabalar , ben 2009 Ekim annesiyim .Dün oğlumun 4. yaş doğum günüydü . Şuan online akışta yazılarınızı görünce 4 yıl öncesine gittim :KK16:

Son soruyu gördüm , su gelme olayı sızıntı şeklinde olur ve akıntıya benzerse bu doğuma 1-2 gün kaldığının habercisidir genellikle .

Sık sık olmaması önemli tabii burda.

Doğum çok yaklaştığında gelen su boşalması , epey bir boşalmadır yani , kıyafetleriniz falan ıslanır .

Herkese hayırlı doğumlar dilerim canı gönülden .

Doğum yapmış Ekim annelerinide , melek gibi eşler , dili tutulmuş kayınvalideler dilerim ki lohusalıkları sinir stressiz geçsin :KK9:

amin canım ağzından bal damlıyor:KK16::KK16::KK16:

Kızlarrr hepinize çok tşk ederim güzel dilekleri için:) sezeryan yapıcak arkadaşlara hiç korkmamalarını öneririm ..ben çok tedirgin oldum başta sonuçta narkoz alıyosunuz birde ilk ameliyat olunca :)ama hiçde korkmaya gerek yokmuş ..sakin olmanızı tavsiye ederim..hiçbirşey duymuyorsunuz kalktığınızda herşey bitmiş oluyor rüya gibi geliyor..yanlız o gazı çıkarmak biraz sancılı ..6 saat sonra sizi yürütücekler..mutlaka yürüyün bol bol ancak o şekilde atıyorsunuz o gazı ..birde tuvaletinizi yaptınızmı çok rahatsınız:) hastanede çok ziyaretçi geliyor sizi görmeye haliyle bebek görmeye geliyrlar ...ama ziyaretin kısası makbul ne kadar kısa olursa o kadar iyi..sonuçta gazı o kadar insanın içinde tutmaya çalışmakta sancı verici..birde narkoz baya etkili ben çoğu kareyi hatırlamıyorum ailem eşim anlatıyor bana sarhoş gibisiniz en az iki gün ama gayetde güzel bir durum:) şunu demeliyimki iyiki sezeryan olmuşum son güne kadar bekledim normal olsun diye çatıya bile girmedi kızım dmeekki böyle hayırlısıymış:) doğum yapmayan arkadaşlara yeniden allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar diliyorum bol bol dua edinn kendinizi hiç kasmayın önce allaha sonra doktorlara emanet hepinizi öpüyorum:)

Son düzenleme:
eğer duramıyosan koltukta yarı oturur halde de uyumayı deneyebilirsin canım :26:
bende geceyi aynen o sekilde geciriyorum 1 2 haftadır.
2/3 defa wc nöbeti, 4/5 defa elim kolum uğuştugundan dolayı sağa sola dönme.
sabah 7.45 eşimin uyanması... Bugünde izni bitince rutine geri döndük :KK1:
gidip uyuyup geldim bile aslında uykumu tam almadım çünkü deliksiz bir uyku değildi ama kocacım yemeğe gelince kalkmak zorunda kaldım neyse gece uyurum belki bu sayede
maşallah size büyüdü artık elif desene:nazar:
evet kiloyu boşuna dert etmişsi bak ne kadar çok vermişsin maşallah:nazar:

canım zaten bir anda oluveriyor öyle günlerce belirt vermiyor herkeste hem bende 2 haftadır yaalncı sancılar oluyo da noluyor sanki doğdu mu o yüzden takma belirtiyi kafana günü gelince olucak inşallah:KK34::KK34:

zuluuuu sende doğum yapmışsın sanada büyük geçmniş canım olsun allah analı babalı büyütsün kızını:) biz atlattık allahın izniyle şimdi sıra diğer arkadaşlarda:)

kızlar nasılsınz bende doğum yaptım canlarım.15 ekim gece 5 te oldu doğum çok güzel bir duyguymuş allahım heryeri ayrı bir güzel.hele o kokusu varya tarif edilemez bir koku.zuluu da doğum yapmş sanırım sevimdim.doğum yapan herkesin bebeğini allah analı babalı büyütsün.12 saat suni sancı açılma 4 cm oldu daha da açılmadı pek.zaten çok ağrı hissdetmem gerekirken ben pek hissedemedim rahim yukarıda olduğu içinmiş sonra zaten epidural sezeryan oldu.daha da ayrıntılı yazarım kızlar.öpüldünüz.:KK54::KK16::KK16::KK16:

Kızlarrr hepinize çok tşk ederim güzel dilekleri için:) sezeryan yapıcak arkadaşlara hiç korkmamalarını öneririm ..ben çok tedirgin oldum başta sonuçta narkoz alıyosunuz birde ilk ameliyat olunca :)ama hiçde korkmaya gerek yokmuş ..sakin olmanızı tavsiye ederim..hiçbirşey duymuyorsunuz kalktığınızda herşey bitmiş oluyor rüya gibi geliyor..yanlız o gazı çıkarmak biraz sancılı ..6 saat sonra sizi yürütücekler..mutlaka yürüyün bol bol ancak o şekilde atıyorsunuz o gazı ..birde tuvaletinizi yaptınızmı çok rahatsınız:) hastanede çok ziyaretçi geliyor sizi görmeye haliyle bebek görmeye geliyrlar ...ama ziyaretin kısası makbul ne kadar kısa olursa o kadar iyi..sonuçta gazı o kadar insanın içinde tutmaya çalışmakta sancı verici..birde narkoz baya etkili ben çoğu kareyi hatırlamıyorum ailem eşim anlatıyor bana sarhoş gibisiniz en az iki gün ama gayetde güzel bir durum:) şunu demeliyimki iyiki sezeryan olmuşum son güne kadar bekledim normal olsun diye çatıya bile girmedi kızım dmeekki böyle hayırlısıymış:) doğum yapmayan arkadaşlara yeniden allah kolaylık versin sağlıklı doğumlar diliyorum bol bol dua edinn kendinizi hiç kasmayın önce allaha sonra doktorlara emanet hepinizi öpüyorum:)
allah analı babalı büyütsün canım ne kadar güzel içten yazmışsın allah bağışlasın meleğinizi size:KK16::KK16:
kızlar nasılsınz bende doğum yaptım canlarım.15 ekim gece 5 te oldu doğum çok güzel bir duyguymuş allahım heryeri ayrı bir güzel.hele o kokusu varya tarif edilemez bir koku.zuluu da doğum yapmş sanırım sevimdim.doğum yapan herkesin bebeğini allah analı babalı büyütsün.12 saat suni sancı açılma 4 cm oldu daha da açılmadı pek.zaten çok ağrı hissdetmem gerekirken ben pek hissedemedim rahim yukarıda olduğu içinmiş sonra zaten epidural sezeryan oldu.daha da ayrıntılı yazarım kızlar.öpüldünüz.:KK54::KK16::KK16::KK16:

senin de gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün tam gününü bekledi seninki de:KK34::KK16::KK16:

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :nazar: darısı bizlere inşallah...
Açıkcası bende genel narkozdan korkan biriydim, yazdıkların epey moral verdi sağol :KK16:

gidip uyuyup geldim bile aslında uykumu tam almadım çünkü deliksiz bir uyku değildi ama kocacım yemeğe gelince kalkmak zorunda kaldım neyse gece uyurum belki bu sayede
inşallah canım.. deliksiz uyku hayallerimizin gerçekleşmesi için daha çokkk zamanımız var :))

zuluuuu sende doğum yapmışsın sanada büyük geçmniş canım olsun allah analı babalı büyütsün kızını:) biz atlattık allahın izniyle şimdi sıra diğer arkadaşlarda:)
evet sizde sıranızı savdınız, Allah'ım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin artık :KK43:

canımmm gözünaydınnn epeydir görünmeyince kesin doğurmuşsundur diye düşünmüştüm :KK16:
Allah bağışlasın bebişinizi, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahhh :nazar:
Suyun felan mı geldi yoksa sancı mı :26:

selam kızlaarr..

eğer doktorun doğumuna gelmicekse bence bayram sürprizi olmasın çünkü nöbetçi doktorlar pek ilgilenmek istemiyor bayramın 1. günü kontrole gittiğimde yaşadım bu durumu hiç bakasıları yok bayram bayram çalışıyoruz mutsuzluğu hepsinde en iyisi tatil dönüşü:KK34::KK34:

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :nazar: darısı bizlere inşallah...
Açıkcası bende genel narkozdan korkan biriydim, yazdıkların epey moral verdi sağol :KK16:

inşallah canım.. deliksiz uyku hayallerimizin gerçekleşmesi için daha çokkk zamanımız var :))

evet sizde sıranızı savdınız, Allah'ım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin artık :KK43:

canımmm gözünaydınnn epeydir görünmeyince kesin doğurmuşsundur diye düşünmüştüm :KK16:
Allah bağışlasın bebişinizi, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallahhh :nazar:
Suyun felan mı geldi yoksa sancı mı :26:

malesef bu minşler doğsada deliksiz uyku yok bize şöyle 3-4 yaşına gelene kadar gece nöbetçileriyiz:KK31::KK31::KK31:

ay çok sıkıcı bir gün şu tv'ye de tatil ve bayramlarda düzgün birşey koymazlar ona sinir olurum asıl insanlar o zaman boşlar ama izlemelik doğru düzgün birşey olmuyor:KK47::KK47::KK47:

X