- 5 Eylül 2012
- 1.598
- 12
Yok tatlım benim kız gelmek istemiyor
anlaşılan doğum şu an görünmüyor
zulum doğurmadınmı kızzzz biz 5 günlük olduk toparladık çok şükürr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım benim kız gelmek istemiyor
anlaşılan doğum şu an görünmüyor
senin kıız baya inatçıı cııktıı desene:) benim yalancıı sancıılar başşladıı bakalıım ne olacak...
Kız bu bebis beni baya elinde oyuncak yaptı 31. Haftada
gelmeye kalktı zor durdurdukşimdide gelmek bilmiyor
Yalancı sancılar başladıysa yakında gerçeklerden başlar
Cnm kaç günün kaldı
kızlar elifnil58 glancbaby ogretmen1 doğum
yaptimi acaba
zulum doğurmadınmı kızzzz biz 5 günlük olduk toparladık çok şükürr
Kız bu bebis beni baya elinde oyuncak yaptı 31. Haftada
gelmeye kalktı zor durdurdukşimdide gelmek bilmiyor
Yalancı sancılar başladıysa yakında gerçeklerden başlar
Cnm kaç günün kaldı
kızlar elifnil58 glancbaby ogretmen1 doğum
yaptimi acaba
slm kızlar çok giremiyorum malum bebğim küçücük ve gelen giden biz 5 günlük olduk ...sezaryandık topaarladık korsemi taktım ...73 ile doğuma gittim 67yim bugün ...kilo gidiyo yavaş yavaş ...bebeğim çok uslu emip emip uyuyo...size bir tavsiye ilk 2 gün sütüm olmadı LAKTAMİL aldık manyak süt yapıyo ilk gün 2 bardak içitim şimdi günlük 1... sizde alın hazır olsun hastanede bile için bence birde havuç....ya annelik çok güzelllllll
Baya arkadaş girmez oldu Cnmöğretmen1 doğum yapmadı daha bekliyor diğerlerini bilmiyorum
slm kızlar çok giremiyorum malum bebğim küçücük ve gelen giden biz 5 günlük olduk ...sezaryandık topaarladık korsemi taktım ...73 ile doğuma gittim 67yim bugün ...kilo gidiyo yavaş yavaş ...bebeğim çok uslu emip emip uyuyo...size bir tavsiye ilk 2 gün sütüm olmadı LAKTAMİL aldık manyak süt yapıyo ilk gün 2 bardak içitim şimdi günlük 1... sizde alın hazır olsun hastanede bile için bence birde havuç....ya annelik çok güzelllllll
Kız diyom sana ben burada tek başıma kalicam
zaten sizde ugramiyonuz iyice yalnız kalicam millet
çatır çatır dogruyor benim kızda tik yok
Baya arkadaş girmez oldu Cnm
Kız bebisin uslu ise ne güzel...annelik nasıl Cnm güzel mı
Baya arkadaş girmez oldu Cnm
Kız bebisin uslu ise ne güzel...annelik nasıl Cnm güzel mı
Kız loori de bırakmam dedi doğurdumerak etme kız ben seni yalnız bırakmam
38+1 günlüğm şuan.. bu güne gelene kadar benimde yoktu canıım.. bu gün adet ağrıısıı gibi bir girdi saatlerce sürdü yorgun düşşürdü beni ama dinlenince geçti.. cumartesi evi temizledim, pazar komple sir yaptıırdıım bu gün kaşşlarıımıı aldıım.. hazıırıım artıık gelebilir diye dalga geçiyorduk eşşimle sesimizi duydu herhalde benim oğğlan söz dinliycek hehe :)))
Kız loori de bırakmam dedi doğurdu
kesin sende bende önce dogurursun
Seninde az kalmış tatlım bakalım senin
oglus ne zaman gelecek...kız benim kız
beni tinlamiyor bile
Kız masallah senin oglus yakisikliçok güzelll ben çok sevdim...bugün az bir göünü sarı gördümmm hoppp hastaneyee bebekte sarılıkmı var die yok dedi kadınnn ....bir panik oluyosun vallaa benim oğlan bide beyaz tenli uzun siyah saçlı pepeye benziyor pepe diyoruzz
evet canım ilk zamanki gibi değil ilkk zaman daha bir heyecanlıydı herhalde herkes o yüzden burdaydı ama ben şimdi daha heyecanlıyım
Kız masallah senin oglus yakisikli
desene
Kız bence şimdi daha heyecanlı
hyırlısı tabi ama benimki de gelecek gibi durmuyor o yüzden rahat ol
Tatlım beni çok sasirtan 31. Haftamda bebis erken
Gelmeye kalktı nst de sancim falan cikiyordu tam 5 hafta
İğne yedim şimdide günümüz doluyor
kız benimki de öyleydi hatta 32. haftada kanama atlattım öncesinde de düşük tehlkem vardı eşime diyorum önce gelmesin diye uğraştık şimdi de gelsin diye ama gelesi yok