- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt cnm inş bayamda gelmezler çok zor olacacak yoksa ki(( dün gece ağrıdan hiç uyustamafım ve sürekli dua ettim nolur bi hafta daha bekle diye(( şu geç döllenmede ayrı bir dert zaten (
he şöyleee en güzeli bu zullummm, napalım gelmiyo bebişlerBitti tatlım bügünde arkadaşlar arıyor
Doğurmadın mı diyekoyverdim ğitti
Tatlım
benimde var aynı ağrı ya. bu arada kayrabebekgeliyor nerelerde ki :26:Herşey iyi de şu vajinamdaki
Kemikler çok ağrıyor sizinde
Oluyor mu:26:benim kayrabebekgeliyor
Ve catybaby günü doldu acaba önce hangimiz
Doğuracaz
amaniiiin takvimde bitmiş zullummm bencede koyverelim gitsin, bekledikte noldu
selam canım.. güzel ve garip bi bayram oldu benim için :) seni sormalı ?
Ben de iyiyim kızlar,hiç doğuracak modda değilim yine Sabah annemlerde kahvaltı yaptık sonra eve geçtik,şimdi gezsek mi gezmesek mi diyoruz ama durumlar da krtik napsak bilemedim Siz ne haldesiniz?Sağol tatlım ne yapalım
Dr bebişin hareketlerini
Takip et dedi kızımın hareketlerini
Sayıyoz sen ne yapıyosun
Bilmem ki acaba doğurdu muhe şöyleee en güzeli bu zullummm, napalım gelmiyo bebişler
benimde var aynı ağrı ya. bu arada kayrabebekgeliyor nerelerde ki :26:
Ben de iyiyim kızlar,hiç doğuracak modda değilim yine Sabah annemlerde kahvaltı yaptık sonra eve geçtik,şimdi gezsek mi gezmesek mi diyoruz ama durumlar da krtik napsak bilemedim Siz ne haldesiniz?
Evet yürümek iyi gelebilir,sanırım akşam annemlere gideriz orda ablamlar abimler de olur hepsini görmüş oluruz Yarın da eşimin büyük akrabalarını gezeriz inşallah.Bilmem ki acaba doğurdu mu
Bence gezin bol bol yürü CNm
Belki doğuma katkısı olur bizde evdeyiz
Ama akşam üstü yürüyüşe çıkıcaz
Bende de tık yok, wc ye gittikçe pedi kontrol ediyorum o kadar, zulluya dediğim gibi koyverdim gittiBen de iyiyim kızlar,hiç doğuracak modda değilim yine Sabah annemlerde kahvaltı yaptık sonra eve geçtik,şimdi gezsek mi gezmesek mi diyoruz ama durumlar da krtik napsak bilemedim Siz ne haldesiniz?
ayy inşallahhh zullummBilmem ki acaba doğurdu mu
Oh oh ne güzel kesin bu planlıEvet yürümek iyi gelebilir,sanırım akşam annemlere gideriz orda ablamlar abimler de olur hepsini görmüş oluruz Yarın da eşimin büyük akrabalarını gezeriz inşallah.
Bende de tık yok, wc ye gittikçe pedi kontrol ediyorum o kadar, zulluya dediğim gibi koyverdim gitti
Senin gününde doldu ama kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap bence canım
ayy inşallahhh zullumm
Aynen canım,artıkgezersem nerde doğururum bilmem Pazartesiye kadar mühleti var içerde rahat kızımın bakalım,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne diyelim..Bende de tık yok, wc ye gittikçe pedi kontrol ediyorum o kadar, zulluya dediğim gibi koyverdim gitti
Senin gününde doldu ama kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap bence canım
ayy inşallahhh zullumm
100. olmak için can atan 25-30 kişilik bi liste var zullumBakalım doğum yapan 100. Kişi kim
Olacak
kız allah iyiliğini versinnnOh oh ne güzel kesin bu planlı
Gezmeyle doğurursun cnm
Kız garip oldum şimdi kendimi
Hamile gibi hissetmiyorum
amin canım.. bende dısarı cıkarken en büyük korku gittiğim yerde suyumun gelmesiAynen canım,artıkgezersem nerde doğururum bilmem Pazartesiye kadar mühleti var içerde rahat kızımın bakalım,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne diyelim..
sağol cnm seninde.. bayram bnm icin oldukca garip geciyo.. :)Bayramımiz kutlu olsun kızlar
bu bayram çok garip geçiyor evimde yalnız
Yürümeyi askıya aldım ben bugün bari geçsin diye
canım bi şey sorucam sana geç döllenme olduğunu nasıl anlıyolar yani doktor mu dedi ultrason değerlerine bakıp ya da başka bi değere göre mi anlaşılıyo geç döllenme:26:
100. olmak için can atan 25-30 kişilik bi liste var zullum
kız allah iyiliğini versinnn
amin canım.. bende dısarı cıkarken en büyük korku gittiğim yerde suyumun gelmesi
sağol cnm seninde.. bayram bnm icin oldukca garip geciyo.. :)
evt cnm bende özellikle otururken sanki alt tarafa toplanmısta orda kıpırdıyo gibi hissediyorum.Aynı korku bende vardışarı çıkınca bişey olcakmış gibi geliyo ( ya benim çok aşağıda hareket ediyor sizinde böle mi sanki çıktı çıkacak(((
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. Biz burda henüz doğuramayanlar ekibi olarak duruyoruz :)) istersen anne olanlara sor, 2013 ekim bebekleri büyürken topiğinde..Kızlaarrr 1 ekimde doğum yaptım bende ancak fırsat bulabildim nete girmeye. Sütüm yetersizmiş doktor mama verin dedi aptamil 0-6 ay devam sütü aldım bende bi kaç gündür onu veriyrm ve sanırım kabız oldu 3 gündür kaka yapmıyo normal mi bu durum değilse napabilirm
evt cnm bende özellikle otururken sanki alt tarafa toplanmısta orda kıpırdıyo gibi hissediyorum.
Ben bir iki saattir çok huzursuz olmaya başladım ya. Bazen karnımda bazen belimle bacaklarımda tuhaf bi ağrı oluyo kasılmayla beraber. Adet zamanlarında karında olur ya sancıya benzer bişi, aynen öyle bi durum var. neden olabilir :26: