Iyi bayramlar...benim basindan beri sagi daha dolgun karnimin zaten plasenta da o taraftaymis. 38+0'im hala ayni goruntu :)
sagol canim. benim plesanta onde ama kafa solda belki oyuzden agir basiyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bayramlar...benim basindan beri sagi daha dolgun karnimin zaten plasenta da o taraftaymis. 38+0'im hala ayni goruntu :)
iyi bayramlar kızlarrrrr hastaneden geldik kızımla belki biliyosunuzdur kordon dolanmıştı cuma günü bugün yine nst ye girdik durumu ii cuma bi daha gidicez ama o zamana kadar ekstra bi durumda da yine hastane yolları görünecek bize ya hastane bomboş diyorum kı kızımmm bayramdan sonra vaktinde gel de kendi doktorumuz olsun
Böyle doktorları hiç anlamıyorum yaa sancıların sıfırda mı çıktı peki nst sonucuna göre bi yorum yapmadı mı canım doğum konusunda ?herkese iyi bayramlar
doktor kontrolümüz vardı ordan geldik şimdi ama pişman oldum gittiğime nöbetçi doktor vardı hiç güzel ilgilenmedi sadece bebeğin suyuna baktı iyi dedi ne ölçüm yaptı ne birşey çatı muayenemi yapacaklardı onu da yapmadı sadece nst çektirdik onu da daha doktora görünmeden kendimiz yaptırdık çünkü kendi doktorum önce nst çektir demişti kontrole gelirken sancı da çıkmadı üstelik 0 çıktı bari önceden 25lerde filan olurdu 1-2 arası gidip geliyordu eşim dedi ki utanmasa sıfır çıkacak dedi dediği an sıfıra düştü
yani böyle işte kızlar bebiş kanala da girmemiş o yüzden açıklığa filan bakmadı..dün deneyip yapamadığım bacak bacak üstüne atamama olayı da boş çıktı anlicanız aslı yokmuş yani
Böyle doktorları hiç anlamıyorum yaa sancıların sıfırda mı çıktı peki nst sonucuna göre bi yorum yapmadı mı canım doğum konusunda ?
herkese iyi bayramlar
doktor kontrolümüz vardı ordan geldik şimdi ama pişman oldum gittiğime nöbetçi doktor vardı hiç güzel ilgilenmedi sadece bebeğin suyuna baktı iyi dedi ne ölçüm yaptı ne birşey çatı muayenemi yapacaklardı onu da yapmadı sadece nst çektirdik onu da daha doktora görünmeden kendimiz yaptırdık çünkü kendi doktorum önce nst çektir demişti kontrole gelirken sancı da çıkmadı üstelik 0 çıktı bari önceden 25lerde filan olurdu 1-2 arası gidip geliyordu eşim dedi ki utanmasa sıfır çıkacak dedi dediği an sıfıra düştü
yani böyle işte kızlar bebiş kanala da girmemiş o yüzden açıklığa filan bakmadı..dün deneyip yapamadığım bacak bacak üstüne atamama olayı da boş çıktı anlicanız aslı yokmuş yani
Anam hiç sancın yok mu :44:senin günn bitecek nerdeyse (( yaptığımız testte boşa gitti desene:)) ya şu bayram bizi iyice gerdi dr bi ayrı dünya zaten hadta hastadır yani allahım kolaylık vetdin hepimizede((
Benimde doktorum bayramdan sonra yok Cuma'ya kadar hayırlısıyla gelse bebişim diye bakıyorum. Kendi doktoruma denk gelmem için ya bu hafta olması lazım ya da gününü doldurduktan 2 - 3 gün sonra gelmesi lazım Allah hayırlısıyla sağ salim doğurup kavusmak nasip etsinde, gerisi için sıkıntı yapmıyorum artık. Napıyım denk gelirse gelir, gelmezsede yapcak bişey yoksıkalım dişimizi kızlar sakın ha bayram tatili boyunca doğurmayalım çok lgisiz oluyorlar bir de özel hastane yani devlet olsa iyice yandık gitti..nst sonucum da sancılar sıfırdaydı canım sadece düzenli bir şekilde 25-30lara çıkıyordu o da sancı olmuyor biliyorsun sancım yok diye açıklığa filan bakmadı ama benim her gece sancım oluyor malesef ebeye de dedim açıklık olabilir doktoruna söyle mutlaka bakar dedi doktor tınlamadı bile sinir oldum yaa doktora allah buna muhtaç etmez inşallah kendi doktorunu beklesin kızım ayın 24ünde göreve başlicakmış doktorum
evet hiç yok önce daha çok çıkıyordu hafta ilerledikçe sancı çıkmaz oldu şimdiki duruma göre ayın 23 görünüyor son trih beklemedeyiz anlican malum geç döllenme olduğundan kesin birşey diyemiyorlar umarım günü geçip de sıkıntı yaşamayız
dediğin gibi testte boşa çıktı o da bir umuttu
ama şimdi hiç doğurasım yok umarım tatil dönüşü kendi doktorum varken olur bebişim
Benimde doktorum bayramdan sonra yok Cuma'ya kadar hayırlısıyla gelse bebişim diye bakıyorum. Kendi doktoruma denk gelmem için ya bu hafta olması lazım ya da gününü doldurduktan 2 - 3 gün sonra gelmesi lazım Allah hayırlısıyla sağ salim doğurup kavusmak nasip etsinde, gerisi için sıkıntı yapmıyorum artık. Napıyım denk gelirse gelir, gelmezsede yapcak bişey yok
0nlar bizim için ne kadar endişe etselerde kendilerini frenleyebiliyolar. doktor konusunda benim eşimde stres yapıyo ama na çare.. Artık hangisi denk gelirse onunla yapıcaz. Hayırlısıyla olsun sağ salim olsun da..Biz hiç bi yönden düşnmüyoruz ki cnm het yönnden dşnüp stres yapıyoruz erkekler ne rahat tek odaklandıkları bebişleri biz dr oydu buydu derken kafamız bi milyon oluyo hayırlısı((
inşallah hayırlısıyla öyle olur canım.. Gerçekten tuhaf bi bayram oldu, gerçi bayram tadı da alınmıyo artık.. Ben geçen bayram olduğu gibi bu bayramda ailemden uzaktayım ama sağlık olsun yeterki.. Doğumda gelicekler Allah'ın izniyle..Merhaba kizlar, yine tam kadro burdayiz: bebisler ve biz! :) Insallah hepimiz icimizden gecirdigimiz tarihlerde sag salim aliriz bebeklerimizi elimize. Tabi en onemlisi hayirlisiyla gelsinler...ne degisik bir bayram geciriyoruz degil mi? Bunun da hatirasi olacak ileride...bebislerimizin kucagimizda olmadigi son bayramimiz.
amaniiiin takvimde bitmiş zullummm bencede koyverelim gitsin, bekledikte nolduKızlar bende alıştım sancı çıkmamasına
Aman boşverindoğurmayalım
selam canım.. güzel ve garip bi bayram oldu benim için :) seni sormalı ?Selamlar kızlar,herkese çok mutlu ve hayırlı bir bayram diliyorum Nasılsınız,nasıl geçiyor?
Selamlar kızlar,herkese çok mutlu ve hayırlı bir bayram diliyorum Nasılsınız,nasıl geçiyor?
amaniiiin takvimde bitmiş zullummm bencede koyverelim gitsin, bekledikte noldu
selam canım.. güzel ve garip bi bayram oldu benim için :) seni sormalı ?