2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar sizde de bebişler hareket ettiğinde alta vuruyor mu yani karnınız gibi orası da hareket ediyormuş gibi geliyor mu bende öyle oluyor karnım nasıl kıpır kıpırsa orası da öyle hissediyorum

kıızlaarrr bu gün ağrıılarıım başşladıı yaa benim... adet ağğrıısıı gibi uzun bir süre devam etti ama geçti sonra.. bu yalancıı ağrıı dedikleri bu mu ki yaa..

Cnm benim bi ark doktor alttan muane etmemiş açılman artar diye çünkü o sezeryan istiyor acaba seninde açılman mı çoğaldı:26:

Ben de yapmaya çalışırken kasıldım zaten de yapamadım baya ağrıdı karnım zorum neyse ama insan merak edito tapıyomuyum acaba diye yarın haber ver cnm bize inmiş mi inmemiş mi bebiş:KK52:

Valla artmis olabilir sabah doktordan donunce cok daha fazlaydi agrim

eveeet oğluşuma yaptıığğıım kapıı süsü bitti nasııl olmuşş :)))

$2013-10-14 20.25.39.jpg

Alttan muayene benim alt taraftaki agrilarimi arttirdi sende öyle bisYuey var mi

canım benım daha oncedee olmustu catı muayenesı agrı hıc olmadı ama bugun yaparken agrıdı bıraz dedıgın gıbı agrı oluyor sonrasında

Ne yapayim Cnm bizim doguracagimiz yok:KK1:
bari ismimi goreyim listede moral olsun dedim
kız seni de yazdım Listemize:KK1:

kızlar benim kuyruk kemiğim ağrıyor totomun üstüne
oturamiyorum :KK1:
canım sanırım o makat agrısı oluyor nette okumustum bebek asagıya yerlestıkce makat agrısı oluyomus

Son düzenleme:
mrb kızlar bugun ıkı kez sankı benımde suyum geldı gıbı ama bılemıyorum sadece ıkıkez lavaboda çok hafıf ıslanma vardı yınede bılemıycem

kızlar sizde de bebişler hareket ettiğinde alta vuruyor mu yani karnınız gibi orası da hareket ediyormuş gibi geliyor mu bende öyle oluyor karnım nasıl kıpır kıpırsa orası da öyle hissediyorum

Benimde oluyor Cnm

ya kızlar az önce wc de iç camasirimda sulu akintiyla
birlikte pembe kan vardı ama çok azdi nedeni ne acaba:26:

bıde bacaklarımın arası çok agrıyo artık bacaklarımı yururken atamıyorum sankı bacaklarımı ıkıye ayırıyorlar gıbı sızlerdede varmı

kıızlaarrr bu gün ağrıılarıım başşladıı yaa benim... adet ağğrıısıı gibi uzun bir süre devam etti ama geçti sonra.. bu yalancıı ağrıı dedikleri bu mu ki yaa..
aynen o oluyor canım
Bakalım senin acılma varmıymis yarın fırsat olrsa yaz bize
yazarım inşallah da açılma olduğunu sanmıyorum belki aşağı inmiştir ama
mrb kızlar bugun ıkı kez sankı benımde suyum geldı gıbı ama bılemıyorum sadece ıkıkez lavaboda çok hafıf ıslanma vardı yınede bılemıycem
o normal akıntıdır canım çünkü bende de oluyor burda da hemen hemen herkes yazmış :KK31::KK31:
Benimde oluyor Cnm

ya kızlar az önce wc de iç camasirimda sulu akintiyla
birlikte pembe kan vardı ama çok azdi nedeni ne acaba:26:
nişan olmasın mı zullu bak bakalım dveamı gelecek mi
bıde bacaklarımın arası çok agrıyo artık bacaklarımı yururken atamıyorum sankı bacaklarımı ıkıye ayırıyorlar gıbı sızlerdede varmı

bacak arasındaki kemiklerse evet benim 36.haftadan beri var sanırım

canım benım daha oncedee olmustu catı muayenesı agrı hıc olmadı ama bugun yaparken agrıdı bıraz dedıgın gıbı agrı oluyor sonrasında

canım sanırım o makat agrısı oluyor nette okumustum bebek asagıya yerlestıkce makat agrısı oluyomus

Demekki normal ağrı olması ilk kez yapildi ya kestiremedim

aynen o oluyor canım

yazarım inşallah da açılma olduğunu sanmıyorum belki aşağı inmiştir ama

o normal akıntıdır canım çünkü bende de oluyor burda da hemen hemen herkes yazmış :KK31::KK31:

nişan olmasın mı zullu bak bakalım dveamı gelecek mi

bacak arasındaki kemiklerse evet benim 36.haftadan beri var sanırım

aynen kemıkker sankı o kemıklerı ıkıye ayırıyorlar yururken bacaklarımı ayırıp adım atamıyorum bırı engellıyormuş gıbı

lına normal akıntıda olabılır ama benım normal akıntım hep ıltıhap gıbı duşuyo benden

Aynen cnm başını mı oynatıyolar ne çok bey altta hissediyorum hıçkırırken oramda atıyo sanki:KK52:

Ay ağrı bende var ya ven ilk ayağa kalktığımda ağrıdan. Adım atamıyorum yatarken bile ayırıyorlarmış gibi ağrım oluyo:KK43:((

X