- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
çok yürüyünce daha da artıyor ağrı malesef canım senin de ondan olmuştur
Ondandir o zaman zaten baya yürüdüm
yurumeyi de çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yürüyünce daha da artıyor ağrı malesef canım senin de ondan olmuştur
Yapılmadi Cnm dr normal doğum yaparsın dedi
Cnm benim bi ark doktor alttan muane etmemiş açılman artar diye çünkü o sezeryan istiyor acaba seninde açılman mı çoğaldı:26:
Ben de yapmaya çalışırken kasıldım zaten de yapamadım baya ağrıdı karnım zorum neyse ama insan merak edito tapıyomuyum acaba diye yarın haber ver cnm bize inmiş mi inmemiş mi bebiş
Alttan muayene benim alt taraftaki agrilarimi arttirdi sende öyle bisYuey var mi
canım sanırım o makat agrısı oluyor nette okumustum bebek asagıya yerlestıkce makat agrısı oluyomusNe yapayim Cnm bizim doguracagimiz yok
bari ismimi goreyim listede moral olsun dedim
kız seni de yazdım Listemize
kızlar benim kuyruk kemiğim ağrıyor totomun üstüne
oturamiyorum
anladım canım bende de geceleri adet sancısı oluyor da onun için sordum
senin çatı muayenen yapıldı mı canım
kızlar sizde de bebişler hareket ettiğinde alta vuruyor mu yani karnınız gibi orası da hareket ediyormuş gibi geliyor mu bende öyle oluyor karnım nasıl kıpır kıpırsa orası da öyle hissediyorum
Benimde oluyor Cnm
ya kızlar az önce wc de iç camasirimda sulu akintiyla
birlikte pembe kan vardı ama çok azdi nedeni ne acaba:26:
aynen o oluyor canımkıızlaarrr bu gün ağrıılarıım başşladıı yaa benim... adet ağğrıısıı gibi uzun bir süre devam etti ama geçti sonra.. bu yalancıı ağrıı dedikleri bu mu ki yaa..
yazarım inşallah da açılma olduğunu sanmıyorum belki aşağı inmiştir amaBakalım senin acılma varmıymis yarın fırsat olrsa yaz bize
o normal akıntıdır canım çünkü bende de oluyor burda da hemen hemen herkes yazmışmrb kızlar bugun ıkı kez sankı benımde suyum geldı gıbı ama bılemıyorum sadece ıkıkez lavaboda çok hafıf ıslanma vardı yınede bılemıycem
nişan olmasın mı zullu bak bakalım dveamı gelecek miBenimde oluyor Cnm
ya kızlar az önce wc de iç camasirimda sulu akintiyla
birlikte pembe kan vardı ama çok azdi nedeni ne acaba:26:
bıde bacaklarımın arası çok agrıyo artık bacaklarımı yururken atamıyorum sankı bacaklarımı ıkıye ayırıyorlar gıbı sızlerdede varmı
canım benım daha oncedee olmustu catı muayenesı agrı hıc olmadı ama bugun yaparken agrıdı bıraz dedıgın gıbı agrı oluyor sonrasında
canım sanırım o makat agrısı oluyor nette okumustum bebek asagıya yerlestıkce makat agrısı oluyomus
aynen o oluyor canım
ayyy yalancıısıı buysa gerçeğğini düşünemiyorum o zaman :)))
aynen o oluyor canım
yazarım inşallah da açılma olduğunu sanmıyorum belki aşağı inmiştir ama
o normal akıntıdır canım çünkü bende de oluyor burda da hemen hemen herkes yazmış
nişan olmasın mı zullu bak bakalım dveamı gelecek mi
bacak arasındaki kemiklerse evet benim 36.haftadan beri var sanırım
Aynen cnm başını mı oynatıyolar ne çok bey altta hissediyorum hıçkırırken oramda atıyo sankikızlar sizde de bebişler hareket ettiğinde alta vuruyor mu yani karnınız gibi orası da hareket ediyormuş gibi geliyor mu bende öyle oluyor karnım nasıl kıpır kıpırsa orası da öyle hissediyorum
bıde bacaklarımın arası çok agrıyo artık bacaklarımı yururken atamıyorum sankı bacaklarımı ıkıye ayırıyorlar gıbı sızlerdede varmı
zulluuuu nısan gelmıs olmasınn canımm:26::26::26: