2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hamilelik takvimim bile bitmiş
evet senin kızın rahatı yerinde demekki bir de kızlar erken olur derler ama bizim minişler bu tezi çürütmeye kararlı
Kızlar benimde karnıma ve belime ağrılar
Giriyor umutlanmak istemiyorum yarın son
Günüm inşallah bebişim gelir artık

hayırlısı bakalım bekleyip görücez canım inşalah hayırlısıyla gelir

inş cnm sıklaşır.bende akşam hastaneden geldim muayene oldu fln geldik kasılmalar resmen 6 dk bir düzenliydi sonra uyumuşum ama kasılmalar devam ediyor 2 cm açılmamda varmış.beklicez dedi.sabahta kalktım kahverengi akıntı vardı belkide hala devam ediyo bakmadım pc başında oturmaktan yarın günüm doluyor bugün son hatta kurtulsak artık hayırlısıyla hele hastanede birisi doğum yapıcak suyu gelmiş suni sancı verilmiş allahım nasıl bağırıyor çok kötüydü durumu nasıl korktum bilemezsin ama şimdiye kadar kurtulmuştur.ben doğumhaneden çıktım akrabaları bana sordu içerideki kız napıyor diye bende çok bağırıyor allah yardımcısı olsun dedim.ayy kıyamam kıza gırtlağı yırtılmıştır kesin:44:

evet senin kızın rahatı yerinde demekki bir de kızlar erken olur derler ama bizim minişler bu tezi çürütmeye kararlı

Aynen canım,öyle bişey de yok zaten bu Allahın bildiği bişey sadece..Çok rahat bnm minnak,git gide kilo alacak ondan korkuyorum,100 gr 100 gr artıyor gitgide

cnm sancı başlamışsa belli olmaz heranda gelebilir bekletedebilir.ben ne zamandır kasılma ve adet sancısı yaşıyorum ama yok gelen giden.yani artık yorum yapmak benim için zor çünkü ben kendimi bile bilmiyorum ama en kısa zamanda doğum yaparız kızlar

Aynen canım,öyle bişey de yok zaten bu Allahın bildiği bişey sadece..Çok rahat bnm minnak,git gide kilo alacak ondan korkuyorum,100 gr 100 gr artıyor gitgide
korkma canım 4kiloya kadar normal doğum oluyor biliyorsun hem daha tatlı oluyor tontiş bebkler ele avuca geliyor en azından tutması yıkaması rahat olur

aynen canım belli olmuyor hayırlısı zaten az kaldı doktorun dediği gibi gecikse bile en fazla 1 haftam var

İnlallah CNm senin doğum yakın o zaman

Zaten artık kafaya takmıyorum Dr
Yok zaten kızım sağlıklı olsunda
Ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin
Bayramın 3. günü perşembe kontrolüm var,o zaman da herşey normal olursa pazartesi yani ayın 21 inde sezeryanla almak zorunda kalacağını söyledi..Hayırlısı..:26:

Benim de yarın kontrolüm var hersey
Yolundaysa ayın 21 sezaryene alacak
Galiba

canim benim son ayda hemen hemen her doktor iliskiyi yasakliyor. Cünkü bebek icin cok tehlikeli. daha gecen hafta bu yüzden kanama geciren arkadasim var. Yani bilemiyorum zaten yapamam da, vicdan azabindand ayasayamam...ama doktorum tavsiye etti. yani paradoks

4 kilo benim cüsseme göre çok gibi canımSanırım 3.5 kilo gibi doğacak,şuanda 3300 civarı..

biz bu gidişle aynı gün doğurucaz galiba baksana üçümüze de doktor 20sinden sonraya gün vermiş sağlıklı olsunlarda

4 kilo benim cüsseme göre çok gibi canımSanırım 3.5 kilo gibi doğacak,şuanda 3300 civarı..

o zaman hiç korkma canım 3500 çok değil normal kiloda olacak bebeğin desene gayet güzel sağlıklı inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına alrsın..bir de hiç cüsse meselesi değil aslında cüsseli yengem sezeryan doğum yapmak zorunda kaldı 3 kilo bebişleri çatı dardı,minyom tipli arkadşım 4 kilo 100 gr çocuğu normal doğurdu 47 kilo civarıydı kendisi boyu da kısaydı

Son düzenleme:
kızlar ben çıkar şlerim var malum bayrm geliyor gidim mutfağı düzeltim sonra balkonun camlarını silicem sonra da yemek yaparım anca bitiririm kocam gelene kadar daha makinede çamaşır da var offf ne bitmez işlerim varmı

Doğru ,belli olmuyor bu işler canım..Allahtan hakkımızda en hayırlısını diliyorum,inşallah bize yardımcı olacaktır..Benim de babam geldi eşimle bir kaç tadilat işleri yapacaklar mevlüd öncesi..Sna da kolay gelsin canım.

Merhaba herkese...uzerimizdeki durgunlugu yavas yavas atiyoruz gibi :) guzel haberler gelmeye basladi insallah devami da gelir. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...
amin cnm inşallah gelsin devamı hayırlısıyla :)
ayy bende de varmı acep açılma, yarın kontrol var bakalım ne dicek doktor.. bugün karnım acayip küçük ya
hayırlısıyla gelir inşallah zullum..
Hamilelik takvimim bile bitmiş

hmm o zaman yapıyla alakalı olsa gerek. rahim ağzındaki uzunluğun yumuşamaya başlaması durumunda olabilir. benim hafiften vardı.

Loorimizi normal odaya almislar simdi, geceye kadar bekleyeceklermiş eğer sancı olmazsa suni sancı vereceklermiş, suni sanciya gerek kalmadan sağlıcakla kucağına alır bebeğini inşallah...Sizlerdende dua bekliyor hepinize çok teşekkürler...

biz bu gidişle aynı gün doğurucaz galiba baksana üçümüze de doktor 20sinden sonraya gün vermiş sağlıklı olsunlarda
Galiba CNm bakalım hangimiz önce doğum
Yapacak
İmşsllah tatlım

Dualarımız loori ile inşallah tez zamanda
Kavuşur oğluşuna

son günlerimiz cnm sabır edelim başka çağremiz yok zaten

inş vardır cnm bende şaşırdım açılma var deyince bakalım sancılar olsa off beklemek böyle daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…