2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selamlar nasılsınız..
looricim allah kolay doğum nasip etsin ve doğum yapan herkese inşallah sağ salim bebişlerine kavuşmalarını diliyorum:KK16:

Ne gb belirtiler yasadin cnm ?

valla cnm kasılma ve arada adet sancısı fln hissettim başka birşey yok şimdilik ama açılmış arada makata baskı flnda vardı.dün doktordan sonra gece hep kasılmalar oldu ama bayağı sert acıtan kasılmalar oldu 6 dk bir düzenli geldi hep sonra 4 dk düştü ama düzenliydi uyudum sonra.sabah kalktım kahverengi leke vardı napıcağımı sapıttım.:KK53:

Selam kızlar, iyi pazarlarrr..
Allah hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah.. :KK16:

enfeksiyon için tahlil yapılmıştı ablam temiz çıktı ama yasakladı. yasakladıktan sonraki gidişimde çok az bi enfeksiyon birikmiş onu temizlemesi için bi tanecik fitil vermişti :) maşallah bebişede gayet güsel kilosu felan, inşallah zamanını doldurmadan hayırlısıyla gelir :) :nazar:

ayyy inşallah en kısa zamanda devamı gelir cnm güzel haberlerini bekliyorum :)

oyyy çok şükürrr o da doğuma adım attı. Allah yardımcısı olsun, bi avazda sağlıcakla kurtulur inşallah :KK16:

amin cnm imş devamı gelir :KK24::KK16:

valla cnm kasılma ve arada adet sancısı fln hissettim başka birşey yok şimdilik ama açılmış arada makata baskı flnda vardı.dün doktordan sonra gece hep kasılmalar oldu ama bayağı sert acıtan kasılmalar oldu 6 dk bir düzenli geldi hep sonra 4 dk düştü ama düzenliydi uyudum sonra.sabah kalktım kahverengi leke vardı napıcağımı sapıttım.:KK53:

canım dün gelen suyunmuymuş merak ettim şimdi de böyle yazmışsın senin doğum başlamış en geç yarın bilemedin bayramın 1. günü doğurursun günün ne gün doluyor

canım dün gelen suyunmuymuş merak ettim şimdi de böyle yazmışsın senin doğum başlamış en geç yarın bilemedin bayramın 1. günü doğurursun günün ne gün doluyor

cnm suyum gelmemiş o sızıntı akıntı oluyormuş.bebeğin plesentası duruyor dedi yırtılma fln yok dedi.ama 2 cm açılma var dedi.dün hastaneden geldik resmen düzenli dk hep kasıldı ama şiddettli kasılmalardı sonra uyumuşuz zaten.şimdi yine kasılmalar var ama dk tutmadım.sabah kalktım kahverengi akıntı vardı.önemli birşey mi acaba bu akıntı:44:cnm senin durumlar nasıl.benim yarın günüm doluyor son bugün

Son düzenleme:
kızlar bu kahverengi akıntı neyin nesi oluyor.napmam gerek.:44:

nişan olabilir canım sancın gelene kadar bekle istersen çünkü nişan gelince doğum hemen başlamayabiliyor yani 2 gün de sürebilir birkaç saat sonra da başlayabilir sen bilirsin yine de doktoruna sor istersen tabi tatilde değilse

cnm suyum gelmemiş o sızıntı akıntı oluyormuş.bebeğin plesentası duruyor dedi yırtılma fln yok dedi.ama 2 cm açılma var dedi.dün hastaneden geldik resmen düzenli dk hep kasıldı ama şiddettli kasılmalardı sonra uyumuşuz zaten.şimdi yine kasılmalar var ama dk tutmadım.sabah kalktım kahverengi akıntı vardı.önemli birşey mi acaba bu akıntı:44:cnm senin durumlar nasıl

hımm anladım canım kasılma ve ağrılar şiddetlimiydi daha önce açıklık olduğuna göre bende de hergün adet sancısı gibi sancı oluyor kasılmayla birlikte de merak ettim..kahve akıntı da nişanındır canım doğumun başlamasına az kalmış ama sancını bekle istersen çünkü dediğim gibi 2 gün sonrada olabilir birkaç saat sonrada belli olmaz

nişan olabilir canım sancın gelene kadar bekle istersen çünkü nişan gelince doğum hemen başlamayabiliyor yani 2 gün de sürebilir birkaç saat sonra da başlayabilir sen bilirsin yine de doktoruna sor istersen tabi tatilde değilse

beklicem zaten cnm evet okudum şimdi hemen başlamıyormuş beklemekte fayda var zaten tatilde doktor :44:

hımm anladım canım kasılma ve ağrılar şiddetlimiydi daha önce açıklık olduğuna göre bende de hergün adet sancısı gibi sancı oluyor kasılmayla birlikte de merak ettim..kahve akıntı da nişanındır canım doğumun başlamasına az kalmış ama sancını bekle istersen çünkü dediğim gibi 2 gün sonrada olabilir birkaç saat sonrada belli olmaz

diğer günlerki daha hafifiti dün akşam muayeneden sonra eve geldik kasılmalar daha acıtır şeklindeydi şimdide kasılıyor belimde hafif sızı var bilmiyorum beklicez cnm oraya gitsende beklemen gerek dedi.nişan olabilir cnm ama dediğin gibi zamanını bilemiyoruz işte :44:seninde açılma oluyor olabilir benimde öyleydi hala aynı şuan devam ediyor o kasılmalar zaten açılma yaptığını duyuyordum benim açılmış seninde açılıyt olabilir:KK16:

beklicem zaten cnm evet okudum şimdi hemen başlamıyormuş beklemekte fayda var zaten tatilde doktor :44:

en güzeli beklemek şimdi gitsen geri gönderirler belki git gel yapmamış olursun hem evde sancını bir müddet çekip doğuma gitmek daha rahat diyorlar doktorum da öyle dedi bana

Kızlar benimde karnıma ve belime ağrılar
Giriyor umutlanmak istemiyorum yarın son
Günüm inşallah bebişim gelir artık

Merhaba kızlar,mutlu pazarlar? :KK3:Napıyosunuz?Hala kendinizi mi dinliyor sunuz?:KK1: Ben akışına bıraktım,kızım ne zaman isterse o zaman gelsin:KK6:

diğer günlerki daha hafifiti dün akşam muayeneden sonra eve geldik kasılmalar daha acıtır şeklindeydi şimdide kasılıyor belimde hafif sızı var bilmiyorum beklicez cnm oraya gitsende beklemen gerek dedi.nişan olabilir cnm ama dediğin gibi zamanını bilemiyoruz işte :44:seninde açılma oluyor olabilir benimde öyleydi hala aynı şuan devam ediyor o kasılmalar zaten açılma yaptığını duyuyordum benim açılmış seninde açılıyt olabilir:KK16:

yarın ya da bayramın 2. günü bende kontrole gidicem bakalım var mı yok mu anlarız o zaman dün eltimlere gittik yürüyerek gitmiştik 20dk mesafe olduğu için oraya giderken tuttu sancı orda da vardı adet sancısından hafif hallice doktro bana bayram sonu olur gibi demişti yani ayın 23üne kadar durur gibi diyordu ama eltim bence doktor karıştırmış yakın zamanda olur bu sancılar başlamışsa dedi ben de bilemedi normalde hep bayramın 2. günü diyodu doktorum nolduysa son kontrolde öyle dedi

X