- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
canım ben bu doktorun eline başka bir hastanede yumurtalıklarım alınmak üzereyken ve kanser gibi bir hastalık yanlış tehis olarak konulmuşken gittim... önce benim psikolojimi topladı, sonra gerekli ameliyatı gerçekleştirdi. aylarca kontrolüne gittim. çoğu doktor çocuk sahibi olamayacağımı söylerken benim dr hep yüreklendirdi. şimdi halim ortada...
yani hayata bağladığı bir hastası olunca, aradaki bağ farklı oluyor. ben her hafta sırf onun kontrolüne gitmek için 40 gidiş 40 dönüş 80 km yol yapıyorum, köprü geçiyorum arada falan... acil doğum olsa 2 saatte gideceğim ama doktorumu bırakmamankaraya taşınsın oraya giderim o derece
Maşallah Dr canım benim böyle de
Olsa bende giderimAllah evlat
Sahibi olmak isteyenlere evlat versin
amin canım amin. Allahım kimseyi evladı ile terbiye etmesin, sınamasın inşallah.
ya bu arada doğum yapanlar hikayelerini neden yazmıyorlar? eski konulara bakıyorum ne güzel hikayeler var. Ekim anneleriiiiii
Âmin CNm yazarlar tatlım bebişler geldi
Kk pabucu dama atıldı
ne demek alttan bakmadı ya? sana normal doğum yapabileceğini neye dayanarak söyledi? neyse panik yapacak birşey yok, bazı doktorlar özellikle sancı geldiğinde bakıyorlarmış. o durumda bakmak daha kesin bilgi veriyormuş belki ondandır.
ama artık 40 haftadasın. şimdiden sonra doktor bakmasa bile sen hatırlat. Açıklık var mı yok mu mutlaka baktır.
bugün gittiğimde bana da bakmadı, ne de olsa sancın yok dedi dr ama bunan önce 4 kere baktığı için artık ezberledi benim hatları
aynı canım. sen nasılsın bu arada? keyfin nasıl? ne vakittir görünmüyordun...
Canim sagol. 36+3te bebek makat gelisi ogrendik ebe ultrasona yonlendirdi. Onaylandi, burda da distan dondurme teklif ediolar. Kabul etmicem bakalim sezeryan ayarlarsa insallah. Bide isin kotusu sezeryan ayarlansa bile ogun bakip kendi ters donse iptal ediolarmis. Kabus gibi. hayirlisi insallah bende NST baglandim karnim cok yamuluyor benim nefes kesiyor. Cidden onalr yalanci kasilmaymis cikti. Durumlar bole. Alttan bakti bana da acikliga fln da cati muaynesi acitior diyorlar alttan muayene ile ayniysa cok fark yoksa okadar kabus deil sanirim ama sanmiyorum baska seye bakiyodur belki.
Sen nasilsin canim?
canım nasıl hayırlı ise öyle olsun, illa sezeryan diye diretme normal doğum için can atanlar var. bebeğin pozisyon durumu problem, umarı m sorun çözülür...
benim öyle karnımda kasılma olmuyor artık. yalancı kasılma olmuyor, daha çok makat ve vajinada baskı ve kramp oluyr ama hemen geçiyor.
çatı kontrolü alttan normal muayeneden biraz farklı. normal muayenede doktor içeriyi eliyle kurcalamıyor, çatı kontrolünde braz acıtarak kurcalıyor. ama korkulacak hiçbir şey yok.
canım nasıl hayırlı ise öyle olsun, illa sezeryan diye diretme normal doğum için can atanlar var. bebeğin pozisyon durumu problem, umarı m sorun çözülür...
benim öyle karnımda kasılma olmuyor artık. yalancı kasılma olmuyor, daha çok makat ve vajinada baskı ve kramp oluyr ama hemen geçiyor.
çatı kontrolü alttan normal muayeneden biraz farklı. normal muayenede doktor içeriyi eliyle kurcalamıyor, çatı kontrolünde braz acıtarak kurcalıyor. ama korkulacak hiçbir şey yok.
burba yok zaten cati muaynesi canim. karin yamulmasi bende dah cok olmaya basladi 36dan beri. Karin top gibi oluyor yamuluor onceleri bebek yapior saniyordum ama bildigin kasilmaymis aletten en fazla 47 fln cikmisti sanirim.
burda zaten sezeryan ypmak istemiolar hep normal sonuna kadar vakum, forseps su bu. ama ters dogum tehlikeli. sezeryana karar verip son anda kendi donerse insan kendini hazirlamis gidior ve eve yollayiolar cok kotu olur. insallah ole olmaz hepimiz icin hayirlisi.. bide 1-2 gunddur beyaz akintima sulu akinti da eklendi...
tabii ki planlanmış bir durumun iptal olması hayal kırıklığı olur. hele ki bu doğum ise... sen içini ferah tut, hamileliğinin son hftalarını ne kadar güzel geçirirsen o kadar yanına kar kalır. öyle veya böyle doğacak değil mi?inşallah sorunsuz bir şekilde vakti geldiğinde kucağına alırsın bebeğini.
ya benim de karnım yamul yumul ama öyle ağrıyla falan değil. bariz bebek yamultuyor. senin dediğin gibi karnımda kasılma hiç olmadı. akıntı bende hep var ya... hamileliğimin başından beri kaç kere enfeksiyon mu diye kontrol edildi. derler ya doğum anne rahmini temizler diye, belki de temizleniyor işte bu akıntılarla falan.
Hayirli geceler arkadaslar.. yazmiyorum ama surekli aranizdayim.
Telefonu elimden dusurmuyorum kimleer dogum yapmis, dogum baslangici nasil olmus diye.
Takipteyim anlayacaginiz.. Dogum yapan annisler Allah anali babali buyutsun insaallah.. Darisi bizlerin, sabirsizca bekleyenlerin basina.
ben de uc gun once son kontrolume gittim. Cati muayenesi oldum. Muayeneden sonra baya kanamam oldu benim. Gectii simdi. Cok akintim vardi.
Ona da fitil verdi dr.um. bebegim dogum kanalina inmis. Hersey normal gorunuyomus. 15 gun icerisinde her an olabilir dedi.
Benim bebegim de bir hafta geriden geliyor ultrasona gore. Kilosu biraz az. 2750 kg. Dogumun daha kolay olabilecegini soyledi kilosuna gore.
Benim de en buyuk stresim dr.um bayramin iki ve ucuncu gunlerde hastanede olmamasi.. bakalim hayirlisi..
Suan karnimda asiri sertlesme oluyo.tas gibi resmen. Bazen kasiklarima ve belime sanci geliyo gidiyo. Stres icerisindeyim..
Asiri mide yanmalarim oluyo.onun icin de surup kullaniyorum..
Zullucumm.. dis agrina ayrica uzuldum.. ben de cok cektim. Ozellikle son bir aydir..
Kanal tedavisi gerekiyor ve doktorum izin vermedigi icin antibiyotik kullandim. Zararsiz oldugunu soyledi.
Simdilik biraktim.. gecti sanirim.. insaallah seninki de gecer.. karanfili dene bi istersen..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli heberlerimizle bir an once geliriz hepimiz insaallah.
Dua edelim birbirimiz icin.. hayirli geceler..
Allah yardımcın olsun arkadaşım, hepimizin inşallah... doğumuna epey az kalmışiçini ferah tut, stres olma... bebişler neyin nasıl olacağını bize gösterecekler yakında
Kizlar sizlere yazmadan uyumak istemedim biliyosunuz drdan geldim vajinam cok aciyo ve akintim artmisti neyse gittik nts yapildi fln normal hersey hic sanci yok sonra muayene etti dr aciklikta degisen bisey yok hafif diyip durdu o gelen su degilmis bebek cok fazla baski yaptigi icin aciyomus 3.565 gr olmus. Hersey yolunda heran gelebilir dedi ve eve geldik gelen giden yok. Hepinize iyi uykularrr :)))))
Tüm anne ve anne adaylarına günaydın öncelikle,loorinin bu sabah suyu gelmis ve suan hastaneye gidiyor dualarinizi esirgemeyin canlarim, bana sizede haber vermemi istedi, bana yazdikca durumunu bende sizi bilgilendiririm.Hepiniz kalin saglicakla...
Merde tatlım hiç birşey yokhaklısın canım. sende doğum belirtisi var mı?
bugün benim ağrılarım çok fazla oluyor. vajinada ve makatta kasılma oluyor bir de midem bulanıyor. sabah birşey yoktu, nst'de birşey çıkmadı. ama sonrasında ayakta zor durdum valla...
Merhaba CNm ilgilendiğin için teşekkür ederimHayirli geceler arkadaslar.. yazmiyorum ama surekli aranizdayim.
Telefonu elimden dusurmuyorum kimleer dogum yapmis, dogum baslangici nasil olmus diye.
Takipteyim anlayacaginiz.. Dogum yapan annisler Allah anali babali buyutsun insaallah.. Darisi bizlerin, sabirsizca bekleyenlerin basina.
ben de uc gun once son kontrolume gittim. Cati muayenesi oldum. Muayeneden sonra baya kanamam oldu benim. Gectii simdi. Cok akintim vardi.
Ona da fitil verdi dr.um. bebegim dogum kanalina inmis. Hersey normal gorunuyomus. 15 gun icerisinde her an olabilir dedi.
Benim bebegim de bir hafta geriden geliyor ultrasona gore. Kilosu biraz az. 2750 kg. Dogumun daha kolay olabilecegini soyledi kilosuna gore.
Benim de en buyuk stresim dr.um bayramin iki ve ucuncu gunlerde hastanede olmamasi.. bakalim hayirlisi..
Suan karnimda asiri sertlesme oluyo.tas gibi resmen. Bazen kasiklarima ve belime sanci geliyo gidiyo. Stres icerisindeyim..
Asiri mide yanmalarim oluyo.onun icin de surup kullaniyorum..
Zullucumm.. dis agrina ayrica uzuldum.. ben de cok cektim. Ozellikle son bir aydir..
Kanal tedavisi gerekiyor ve doktorum izin vermedigi icin antibiyotik kullandim. Zararsiz oldugunu soyledi.
Simdilik biraktim.. gecti sanirim.. insaallah seninki de gecer.. karanfili dene bi istersen..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli heberlerimizle bir an once geliriz hepimiz insaallah.
Dua edelim birbirimiz icin.. hayirli geceler..
Kizlar sizlere yazmadan uyumak istemedim biliyosunuz drdan geldim vajinam cok aciyo ve akintim artmisti neyse gittik nts yapildi fln normal hersey hic sanci yok sonra muayene etti dr aciklikta degisen bisey yok hafif diyip durdu o gelen su degilmis bebek cok fazla baski yaptigi icin aciyomus 3.565 gr olmus. Hersey yolunda heran gelebilir dedi ve eve geldik gelen giden yok. Hepinize iyi uykularrr :)))))
Tüm anne ve anne adaylarına günaydın öncelikle,loorinin bu sabah suyu gelmis ve suan hastaneye gidiyor dualarinizi esirgemeyin canlarim, bana sizede haber vermemi istedi, bana yazdikca durumunu bende sizi bilgilendiririm.Hepiniz kalin saglicakla...
enfeksiyon için tahlil yapılmıştı ablam temiz çıktı ama yasakladı. yasakladıktan sonraki gidişimde çok az bi enfeksiyon birikmiş onu temizlemesi için bi tanecik fitil vermişti :) maşallah bebişede gayet güsel kilosu felan, inşallah zamanını doldurmadan hayırlısıyla gelir :)yagmurcum ne ben nede esim yapabilirz. Bu üc kisi olmakla ilgili:)) merdivene talim yani:)) bebek 3.500 gr olmus maasallah, doktor bu hafta dogursan iyi edersin dedi. :) 4 kilo üzeri cikarmak zor olacagindan:)))
seninkini yasaklamasinin sebebi enfeksiyon olabilir, bebege kadar ilerlemesin esinde kapmasin diyedir.
ayyy inşallah en kısa zamanda devamı gelir cnm güzel haberlerini bekliyorum :)bende aynısı var cnm sertleşirken aynı anda makata vuruyor bende hastaneden geldim şimdi açılma varmış 2 cm ama beklicez işte sancıları
oyyy çok şükürrr o da doğuma adım attı. Allah yardımcısı olsun, bi avazda sağlıcakla kurtulur inşallahTüm anne ve anne adaylarına günaydın öncelikle,loorinin bu sabah suyu gelmis ve suan hastaneye gidiyor dualarinizi esirgemeyin canlarim, bana sizede haber vermemi istedi, bana yazdikca durumunu bende sizi bilgilendiririm.Hepiniz kalin saglicakla...