- 27 Şubat 2013
- 131
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da mı öyle dedileray bu milleti anlamiyorum
Cnm allah herkezin gonlune göre versin ben kız erkek
ayrımından nefret ediyorum çünkü benim babamda
oyleydi
En fazla 15 kişiyiz herhalde Cnm senin bebiste mı kız tatlımBanada öle diyolar cnm erkek göbeği gibi diyorlar ama bende hiç takmıyorum benim annem bile öle diyp:)))ayy ne kadar az kaldık ya ksç kşiyiz kiii doğuramayan(
babalar biraz öyledir erkek milleti ne de olsa. boşver sen Allah sevdiği kulunun ilk çocuğunu kız verirmiş canım
arkadaşlar buarada bebeğini kundak yapmayı düşünen var mı? bu ara gayet popüler özellikle koliği önlüyor diyorlar.
arkadaşlar buarada bebeğini kundak yapmayı düşünen var mı? bu ara gayet popüler özellikle koliği önlüyor diyorlar.
En fazla 15 kişiyiz herhalde Cnm senin bebiste mı kız tatlım
Evt cnm kız benimkide :))bi kaç güne daha çok düşer sayımız(
ayy cnm ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün cnm çok sevindimşimdi o minicik bebiş kollarında darısı bize inş
Doğuranlar olmuş ne güzel :))) hepinizede hayırlı olsun:))) biz ksldık böle bekliyoruz:)
Canim kundak bebege rahat uyku sagliyormus,kendini anne karnindaki gibi sikisik hissedince ozguveni geliyormus,uykuda sicrama olmuyormus,ancak soyle kunda oneriliyir,eller sarilacak ama bacak biraz daha serbest olacak,yoksa bacaklards sikisik olursa kalca cikigi olabiliyormus,benim eve gelen hemsire soyledi,sar ama ayaklar ozgur kalsin diye...
Canım gözün aydın,adına çok sevindim..İnş. zamanla düzelecektir herşey pozitif düşün bu sütün için de çok önemli..Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermedila er. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
Canım bir de ciğerinde su olmasının sebebi suni sancı mı acaba? 7.5 saat az da değil..:26:Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
kızlar 8.10.13 te oğluşumu dünyaya getirdim.detay yazacağım iyi akşamlar.
Alllah yardımcın olsun canım,dualarımız seninle..kızlar yarın sabah doğuma gidiyorum suni ile başlatılacak olmazsa sezeryan olacağım.küçük kızım inş.yarın kollarımda olacak inş. RABBİM nasip eder.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.kendinize iyi bakın hepiniz ALLAH a emanet olun.
kızlar yarın sabah doğuma gidiyorum suni ile başlatılacak olmazsa sezeryan olacağım.küçük kızım inş.yarın kollarımda olacak inş. RABBİM nasip eder.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.kendinize iyi bakın hepiniz ALLAH a emanet olun.
Akıntısı olan rengı degısen var mı koyulaştı resmen
Benim bir gün sarı bir gün beyaz
Bu aralar akıntılar azaldı neden
Acaba:18: