bana baglanan ntsde sayi yazmiyo toco olan yerde sadece 2 cizgi cikiyo.. cm demedi sadece biraz dedi herhalde 1-2 dir.
Saka maka dogum yapmayanlar olarak baya az kaldik
Saka maka dogum yapmayanlar olarak baya az kaldik
Biz de 39+1 olduk cnm senın sancı kaçlara cıkıp ındı? Bende az bır acıklık var sadece bırde akıntı rengı degıstı
Cnm benim sancı yok gb bişey 10-15 lerdeydi Cnm
Aynen dogum yapmayanların sayısı azaldıBenım de acılma 1 cm falan koyu renklı akıntı sebebıde buymus
Gercekten de gecmise kiyasla bir avuc anne adayi kaldik :) bu arada herkese simdiden iyi bayramlar :)
2 gündür o şekilde devam ediyo bugün nasıl olcak bakalım, ilk gün kasılmalarda olmustu. hayırlısı artık..Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.
en sonda olması gereken en basta oluyo sonrada tık yok işte böylesenin baya olmus benim hic olmuyogaliba zorla cikaricaklar bu cocugu gelmeye hic niyetli degil wc banyo mutfak fln yikadim hep olmayinca olmuyo bekleyelim bakalim bi taraftanda korku bastirdi kaka yapmasi olasiligi :26::26:
Dr banada sancı yok dedi cnm benım sat 10 ocakBiz de 39+1 olduk cnm senın sancı kaçlara cıkıp ındı? Bende az bır acıklık var sadece bırde akıntı rengı degıstı
Cnm benim sancı yok gb bişey 10-15 lerdeydi Cnm
hadi ya bende koyu renkli fln akintida yokbaya bi garip insan oldum ciktim.. insan ne kadar sikiliyo bu son zamanlarda ya
Beklemek bıraz strese sokuyor heycan korku karısık cnm hayırlısı bekleyelım bakalım yeterkı saglıklıca kavusalım
Dr banada sancı yok dedi cnm benım sat 10 ocak
Beklemek bıraz strese sokuyor heycan korku karısık cnm hayırlısı bekleyelım bakalım yeterkı saglıklıca kavusalım
bu bebeklerde bizi anlasaya yorulduk sikildik
sende kendine ii bak cnm, bi dahaki sefere doğuruyorum diyerek gelirsin inşallahKizceler ben cikiyorummmiyi bakin kendinizeee
bizde en kisa zamanda insallah aliriz kucaklarimiza bebeklerimizisanada iyi bayramlar
Günaydın kızlar
oglum paşam minik erkeğim bugün ameliyata gircek dua edin nolur hayırlı hayırlı saglıklı bi şekilde çıksın Rabbim onada bizede dayanma gücü versin daha öinicik onu nssıl ameliyat kapısında bırakıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Canım hic açılma olmadan da suni sancı ile başlatacak mı? Yoksa açıklık var mı sende?
Benim Dr hic açılma yoksa suni sancı vermeyecek direk sezaryene alacak.
canim bende de aciklik var ama sanci fln bisey yok:26:
senin baya olmus benim hic olmuyogaliba zorla cikaricaklar bu cocugu gelmeye hic niyetli degil wc banyo mutfak fln yikadim hep olmayinca olmuyo bekleyelim bakalim bi taraftanda korku bastirdi kaka yapmasi olasiligi :26::26:
Kizlar merhaba, cok sukur 9 Ekim`de saat 03.15 `te oglumuz dunyaya geldi. 4.060 Gram, 56 cm normal, dogal, epiuduralsiz, 13 saat suren ve oldukca zor bir dogum oldu ama oglumuz saglikli bicimde dogunca hepsini unuttum. siradaki arkadaslara da kolayliklar diliyorum.