2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynen dogum yapmayanların sayısı azaldı Benım de acılma 1 cm falan koyu renklı akıntı sebebıde buymus

hadi ya bende koyu renkli fln akintida yok baya bi garip insan oldum ciktim.. insan ne kadar sikiliyo bu son zamanlarda ya

Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.
2 gündür o şekilde devam ediyo bugün nasıl olcak bakalım, ilk gün kasılmalarda olmustu. hayırlısı artık..
senin baya olmus benim hic olmuyo galiba zorla cikaricaklar bu cocugu gelmeye hic niyetli degil wc banyo mutfak fln yikadim hep olmayinca olmuyo bekleyelim bakalim bi taraftanda korku bastirdi kaka yapmasi olasiligi :26::26:
en sonda olması gereken en basta oluyo sonrada tık yok işte böyle

Şimdi bizim bebişlerimizde kucağımızda olsaydı, minik minik ellerini tutsaydık, kokularını içimize çekseydikkkk
0 kadar günü nasıl geçirdik bilmiyorum valla

kızlar lutfen yardım edın son sat 22 ocak bebegım 2 hafta gerıden gelıyor haftasını nasıl yakalayabılırız bu durum benı uzuyor son 1 aydır tansıyonum da yuksek 140 150 lerde
bı yandan doktor kılosuna az dıyor beslenemıyor dıyor bu benı uzuyor

ahh cnm kıyamam ya inş hemencecik iyileşir ALLAH yardımcınız olsun dermansız dert vermesin inş. cnm.

Canım hic açılma olmadan da suni sancı ile başlatacak mı? Yoksa açıklık var mı sende?
Benim Dr hic açılma yoksa suni sancı vermeyecek direk sezaryene alacak.

canım doktor hiç açıklık kontrolü yapmadı baştan suni ile deneriz dedi olmazsa sezeryana alırız dedi.normal için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak korkutuyo beni.ya normal yada sezeryanda netlik olsaydı bu kadar gerilmeyecektim.hayırlısı neyse o olsun.ama senin açından sevindim canım keşke banada öle yapsa

senin baya olmus benim hic olmuyo galiba zorla cikaricaklar bu cocugu gelmeye hic niyetli degil wc banyo mutfak fln yikadim hep olmayinca olmuyo bekleyelim bakalim bi taraftanda korku bastirdi kaka yapmasi olasiligi :26::26:

off bi de o durum var, hepsi Allaha emanet...

Kizlar merhaba, cok sukur 9 Ekim`de saat 03.15 `te oglumuz dunyaya geldi. 4.060 Gram, 56 cm normal, dogal, epiuduralsiz, 13 saat suren ve oldukca zor bir dogum oldu ama oglumuz saglikli bicimde dogunca hepsini unuttum. siradaki arkadaslara da kolayliklar diliyorum.

maşşallah bebişine canım. sana da hayırlı olsun, Allah hayırlı ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…