2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar,hayırlı cumalar herkese..Nasılsınız? Ben yine geç uyandım kahvaltı yaptım rutin yaşama devam,kızım gelmeyecek herhalde vazgeçti:KK1: Yalnız gecelerim rüyalarla kabuslarla geçiyor,karnım taş gibi oluyor ve dönerken heryerim ağrıyor..
sağol canım sanada hayırlı cumalar.. bizde aynı rutinde devam ediyoruz ne yapalım :) Bu mübarek günde, Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah..

en güzeli evde çekmek bencede, zaten hastanen yakın bişey olursa sorma şansında yüksek. bende gel felan der diye arayamıyorum zaten, oraya gitsem dediğin gibi olcak bi de yatış vermezse geri dönmesi var. eşimin izni ayrı bi konu zaten. kasılmalarım düzenli değil dünden beri. sıklaşırsa aralıklarına bakarım bende. sonrada duruma göre giderim ama benimki de gelcek gibi değilki anacım :))

ya sancı olmadan açılma olması mümkün mü acaba? o kadar yürüyorm ki bacaklarım, belim pert oluyo. geçen gün abartısız 5 saat yürüdüm, dün 3, şimdi yine çıkıcam 2 saat yürürüm ama sancı olmuyo...

Kızlarlontrolden geldim , herhangi b doğum belirtim yok , sancım yok , öle normal normal bekliyoruz bakalım , Pazartesi tekrar kontrole gdcm , bakalım doktorumuz salı Cumartesi arası yok :KK43: inşlh kızım bekler :KK43: artık tek dileğim sağlıkla beklensin doktorumuzu, bu süreçte de bebeğin haraketlerini izlicez, hakkımızda hayırlısı , hepimizin bebişleri Allah a emanet ...

ya sancı olmadan açılma olması mümkün mü acaba? o kadar yürüyorm ki bacaklarım, belim pert oluyo. geçen gün abartısız 5 saat yürüdüm, dün 3, şimdi yine çıkıcam 2 saat yürürüm ama sancı olmuyo...
olabiliyo canım, yengem hiçbir doğum belirtisi olmadan rutin kontrole gittiğinde 3 cm açıklığı olduğunu öğrenmiş. Bende aynı şeyi dün sormuştum, netten de baktım öyle olan biçok insan varmış.

Kızlarlontrolden geldim , herhangi b doğum belirtim yok , sancım yok , öle normal normal bekliyoruz bakalım , Pazartesi tekrar kontrole gdcm , bakalım doktorumuz salı Cumartesi arası yok :KK43: inşlh kızım bekler :KK43: artık tek dileğim sağlıkla beklensin doktorumuzu, bu süreçte de bebeğin haraketlerini izlicez, hakkımızda hayırlısı , hepimizin bebişleri Allah a emanet ...
şu bayram tatili ve doktorların izni insanı iyice strese sokuyo. bende pzts gidicem kontrole. bi de geçen arkadaşımın doğumunda mesaim bitti diyip çıkmış pazar günü. bana hiç öyle bi durumdan bahsetmedi, umarım doğumda yanımda olur :KK43: Allah yardımcımız olsun hepimizin..

sağol canım sanada hayırlı cumalar.. bizde aynı rutinde devam ediyoruz ne yapalım :) Bu mübarek günde, Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah..
Amin canım ,inşallah..
Bugün doğum yapan arkadaşların gözü aydın,Allah bağışlasın..

çoğumuz aynı durumudayız... tatilde az değil, insan stres oluyo. inş bayramı atlatırsınız.

Biz de 39+1 olduk cnm senın sancı kaçlara cıkıp ındı? Bende az bır acıklık var sadece bırde akıntı rengı degıstı
maşallah canım :) Allah hayırlısını versin hakkında.. Açıklığı arttırmak için sıcak duş ya da sıcak suyla beline masaj yaptırabilirsin :)

Hayırlısı canım bakalım beklemedeyız pek sancıda cıkmadı hurmaya devam dun duşta aldım :) Sen nasıl oldun?

Hayırlısı canım bakalım beklemedeyız pek sancıda cıkmadı hurmaya devam dun duşta aldım :) Sen nasıl oldun?
ye ye canım yarasın insallah :)
benim dünden beri düzensiz kasılmalar var. Ama tuvalete halen fazla çıkıyorum ishal olmadığım halde.. :KK25: beklemedeyim şimdilik :)

ye ye canım yarasın insallah :)
benim dünden beri düzensiz kasılmalar var. Ama tuvalete halen fazla çıkıyorum ishal olmadığım halde.. :KK25: beklemedeyim şimdilik :)

Hurmamı yapıyor acaba cnm bu wc ıhtıyacını? :KK1: Sanırım bende de artış var

canim bende de aciklik var ama sanci fln bisey yok :KK53::26:

kıs ben hurma yemiyorum ki :KK1: 0rtak olarak başka bişey yiyoruz sanırım ya da makata baskı dedikleri sadece baskıdan ibaret değil :KK9:
Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.
Benim nts de gram sancim fln cikmiyo yaa :KK31::KK31:

Canım ben dr sordum sancı cıkmısmı dıye yok dedı şu toco yazan yere bakıyorum bu zamana kadar en fazla 30lardaydı dün 80 90 oldu gerı düştü senın acıklık ne kadar?

ben ikinci bağlandığımda ilk defa biri 84 diğeri 95 olan iki sancı gördüm, ilk girdiğimde de 60lara çıkıp iniyodu. pzts günü gittiğimde 20lerde sürünüyodu :KK1:

senin baya olmus benim hic olmuyo :KK53::KK53: galiba zorla cikaricaklar bu cocugu gelmeye hic niyetli degil :KK53: wc banyo mutfak fln yikadim hep olmayinca olmuyo bekleyelim bakalim bi taraftanda korku bastirdi kaka yapmasi olasiligi :26::26:

Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.

Canım ben dr sordum sancı cıkmısmı dıye yok dedı şu toco yazan yere bakıyorum bu zamana kadar en fazla 30lardaydı dün 80 90 oldu gerı düştü senın acıklık ne kadar?

bana baglanan ntsde sayi yazmiyo toco olan yerde sadece 2 cizgi cikiyo.. cm demedi sadece biraz dedi herhalde 1-2 dir.:KK31:

X