2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben 2 gündür ilaçlarımı ihmal ettim telaşemden gidince soruyum en iyisi. yoksa bu böyle üreyip durcak elleriminde üstü çatladı krem fayda etmiyo, vazelin denicem bakalım :)

tmm cnm haber veririm arada benimde adet sancısı gibi sıcaklık iniyor belimden aşağı benim kuzenim hiç gezmedi valla 39+2 de doğurdu gezmekle alakası yok geleceği zaman geliyor oda normal doğum yaptı kasılmaları varmış son zamanda ama ağrılar doğum yapacağı gece girmiş.yavaş yavaş başlamış ama git gide şiddetlenmiş yani ben öyle olunca işte sancı bekliyorum herkeste aynı olmuyor gerçi.cnm seninde değişmeler olduğu zaman haber et valla işimde olsa buraya girmeden yapamıyorum kim naptı doğum yapan varmı diye insan merak ediyorneyse ben saat tutmaya başliyim artık

Benim de öyle
Hiç korkma
Sezaryen dedi mi sana da?

çok saol canım ben de öle düşünüyorum eğer tehlikeli bi durum olsa eve göndermezdi ama yine de diken üzerindeyim:18:

hareket ederken yavaş et cnm yatakta sağa sola dönerken fln çok narin hareketler et dikkatli olmaya çalış ve içini ferah tut dualarımız seninle merak etme inş birşey olmaz cnm ama sen çok yavaş hareket et cnm

tmm cnm önerilerini dinlicem ben ama kızı bi görsen hiç durmaya niyeti yok parti veriyo içerde:122:

tmm cnm önerilerini dinlicem ben ama kızı bi görsen hiç durmaya niyeti yok parti veriyo içerde:122:

yesinler onu napsın annesi canları sıkıldı içeride ama gelmekte istemiyorlar onun harekleri çok şiddetli olmadığı sürece birşey olmaz cnm yani dönmediği sürece birşey olmaz zaten artık pek dönme yapamıyorlar yerleri dar olduğu için merak etme doktor çok kötü birşey olsa zaten bekletmezdi seni için rahat olsun bol bol dua et bebişine bizler yanındayız

teşekkür ederiim canım çok saol burayı seviyorum ya kendimi ii hissettiriyor bana sana ve tüm arkadaşlara teşekkürler iyiki varsınız

bende aynen öyle düşünmeye başladım kuzum, gelecekleri vakit saat dolmadıktan sonra gelmicekler nasılsa, bizim bişey yapmamızada gerek yok :) en azından Allah'ın işine karışmamış oluruz. Sağlıcakla kavusalımda gerisi olur gider nasılsa :) benim eltimde aynısını söledi, onunda bizim gibi kasılmaları olmuş, ebesini felan aramış sormuş. bikaç gün sonrada doğuma gitmiş. benim 2 gün geçti üstünden bakalım ne zaman doğurcam, 1 haftaya kalmazsın demişti :))

çok saol canım ben de öle düşünüyorum eğer tehlikeli bi durum olsa eve göndermezdi ama yine de diken üzerindeyim:18:
kesinlikle öyle canım. içini ferah tut sen, Allah büyüktür :)

Kızlar doğum yapan arkadaşlara bebişler hakkında soru soracaktım ama kimseler yok heralde
canım diğer topikte birileri olabilir oraya baktın mı ? ya da ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla yardım etmeye çalışıyım duydugum gördügüm biseyse :26:

canım diğer topikte birileri olabilir oraya baktın mı ? ya da ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla yardım etmeye çalışıyım duydugum gördügüm biseyse :26:

Hangi topikteler?ya benim oğluş uyumuyo.hep meme emmek istiyor.emerken uyuyo meme ağzından düşerse uyanıyo ya da yerine yatırırsam.fazla emzirince kusuyo.sora hemen aranıyor.hala doğum kilomuzu yakalayamdık.süt var güzelde emiyo ama uyku problem

aynen cnm allahın işine karışılmaz sağ sağlim alalımda bebişleri kucağımıza benimde pazartesiden beri hep kasılma oluyor bakalım ne zaman doğum yapıcak o günü hiç unutmucaz kızalr çünkü bebişlerin doğum günü olucak

ay kıyamam ya allahım yardımcın olsun

2013 ekim bebekleri büyürken topiğinde canım. benim geçen sene doğum yapan arkadaşımın bebişinde de aynı durum vardı. habire göğsünde yatırıyodu gece gündüz ama detay olarak tam bilmiyorum malesef ya
doğumu çok merak etmeye başladım, ağrılara sancılara çok yoğunlaştığımızdan mıdır bilmiyorum. belkide geçen doğuran arkadaşımın abartışından da olabilir.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. zaten bi avuç bişey kaldık

cnm yeşil akıntının enfeksıyon oldugunu dr soylemiştı bana
işin tuhafı vaji içinde biriken hafif enfeksiyonu atmak için 1 tane fitil vermişti. 0nu kullandım sarımsı olarak çıktı gitti. şimdi 1 2 kere yeşilimsi geldi ama arkası gelmedi.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…