- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
Ben 2 gündür ilaçlarımı ihmal ettim telaşemdenAyyy cnm hiç şaşırmadımcnm bende başlarda pek umursamadım ama gittikçe çoğaldı (( bencede ihmal etme ilaçlardan biride yapıyo olabilir dr bana bütün ilaçları bıraktırdı pzt kesin sor unutma cnm:)
ALLAH yardimcin olsun cnm esine ve sanada gecmis olsun
ayyy ben heyecanlandım valla
evet canım düzenli gelmesi gerekiyo. sen her olduğunda dakikasını yaz, ne düzende gittiğine bi bakarsın.
Benim şiddetlenmedi, duşta almıştım ama geçmedi. sabaha karşı düzensizleşti sadece. Dün bi turladık dışarda ama bu kezde şiddetlensin derken hepten durmuştukv ile oturduk güldük baya, şimdi ara ara yine kasılıyorum. 2 3 defa da adet gibi ağrı oldu karın ve kasıklarımda başkada tık yok :) 0 doğuranlar kervanına bizde hayırlısıyla katılıcaz inşallah Allah'ın izniyle. Demekki daha vaktimiz var canımcım :) Ayyy durumundan haberdar et mutlaka
Benim de öylemerhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı kızımımın boynuna kordon dolanmış nst ye aldılar 3 gün sonra bi daha gel dediler duruma göre bakılacak dua edin ne olur bi daha dolanmasın eğer bu olursa cok sıkıntı suan da kımıl kımıl her hareketine hem seviniyorum hem korkuyorum bi daha dolanacak diye:18::18::18:
Canım benim moralini bozma sakın, Allah büyüktür. Sezinde de aynı durum vardı ama sağlıcakla aldı bebişini kucağına. Sende sağlıcakla kavuşucaksın inşallah. Zaten sıkıntılı bi durumun olsaydı doktor gözetim altına alırdı ya da çoktan doğum tarihini belirlerdi. Sezinde durumu araştırırken nette görmüştüm genellikle 3ten sonrası dikkat gerektirir diyodu. çünkü o kordon bizim korktuğumuz gibi bi yapıya sahip değil. gayet yumuşak bi dokuymuş.
canımcım benimde 2 gün önce düzenli kasılmalarla başlamıştı. belim bile ağrıyodu biliyosun. ama aralıkları iyice sıklaşmadı ve sabaha karşı geçti. 0 günden beride düzensiz şekilde ara ara olmaya devam ediyo. illaki sancı gircek, su gelcek, nişan gelcek diye bi kaide yokmuş. önemli olan o kasılmaların sıklaşması durumunda doktoruna haber vermen. sonrasında sancılar eşlik edip şiddetleniyomuş. acı eşiğin yüksekse belki ilk sancıları hissetmezsin bile. 0 yüzden tetikte ol :)
hareket ederken yavaş et cnm yatakta sağa sola dönerken fln çok narin hareketler et dikkatli olmaya çalış ve içini ferah tut dualarımız seninle merak etme inş birşey olmaz cnm ama sen çok yavaş hareket et cnm
tmm cnm önerilerini dinlicem ben ama kızı bi görsen hiç durmaya niyeti yok parti veriyo içerde:122:
yesinler onunapsın annesi canları sıkıldı içeride ama gelmekte istemiyorlar onun harekleri çok şiddetli olmadığı sürece birşey olmaz cnm yani dönmediği sürece birşey olmaz zaten artık pek dönme yapamıyorlar yerleri dar olduğu için merak etme doktor çok kötü birşey olsa zaten bekletmezdi seni için rahat olsun bol bol dua et bebişine bizler yanındayız
bende aynen öyle düşünmeye başladım kuzum, gelecekleri vakit saat dolmadıktan sonra gelmicekler nasılsa, bizim bişey yapmamızada gerek yok :) en azından Allah'ın işine karışmamış oluruz. Sağlıcakla kavusalımda gerisi olur gider nasılsa :) benim eltimde aynısını söledi, onunda bizim gibi kasılmaları olmuş, ebesini felan aramış sormuş. bikaç gün sonrada doğuma gitmiş. benim 2 gün geçti üstünden bakalım ne zaman doğurcam, 1 haftaya kalmazsın demişti :))tmm cnm haber veririm arada benimde adet sancısı gibi sıcaklık iniyor belimden aşağı benim kuzenim hiç gezmedi valla 39+2 de doğurdu gezmekle alakası yok geleceği zaman geliyor oda normal doğum yaptı kasılmaları varmış son zamanda ama ağrılar doğum yapacağı gece girmiş.yavaş yavaş başlamış ama git gide şiddetlenmiş yani ben öyle olunca işte sancı bekliyorum herkeste aynı olmuyor gerçi.cnm seninde değişmeler olduğu zaman haber et valla işimde olsa buraya girmeden yapamıyorum kim naptı doğum yapan varmı diye insan merak ediyorneyse ben saat tutmaya başliyim artık
kesinlikle öyle canım. içini ferah tut sen, Allah büyüktür :)çok saol canım ben de öle düşünüyorum eğer tehlikeli bi durum olsa eve göndermezdi ama yine de diken üzerindeyim:18:
canım diğer topikte birileri olabilir oraya baktın mı ? ya da ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla yardım etmeye çalışıyım duydugum gördügüm biseyse :26:Kızlar doğum yapan arkadaşlara bebişler hakkında soru soracaktım ama kimseler yok heralde
canım diğer topikte birileri olabilir oraya baktın mı ? ya da ben çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla yardım etmeye çalışıyım duydugum gördügüm biseyse :26:
teşekkür ederiim canım çok saol burayı seviyorum ya kendimi ii hissettiriyor bana sana ve tüm arkadaşlara teşekkürler iyiki varsınız
bende aynen öyle düşünmeye başladım kuzum, gelecekleri vakit saat dolmadıktan sonra gelmicekler nasılsa, bizim bişey yapmamızada gerek yok :) en azından Allah'ın işine karışmamış oluruz. Sağlıcakla kavusalımda gerisi olur gider nasılsa :) benim eltimde aynısını söledi, onunda bizim gibi kasılmaları olmuş, ebesini felan aramış sormuş. bikaç gün sonrada doğuma gitmiş. benim 2 gün geçti üstünden bakalım ne zaman doğurcam, 1 haftaya kalmazsın demişti :))
kesinlikle öyle canım. içini ferah tut sen, Allah büyüktür :)
Ne zaman ıkınmsk lazım cnm
Günaydın kızlar
oglum paşam minik erkeğim bugün ameliyata gircek dua edin nolur hayırlı hayırlı saglıklı bi şekilde çıksın Rabbim onada bizede dayanma gücü versin daha öinicik onu nssıl ameliyat kapısında bırakıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Kızlar afedersiniz bu yeşilimsi ve sümüğümsü akıntının sebebi nedir ya, hiç olmamıştı şimdi tamda doğuma yakın nadiren olmaya başladı :26:
2013 ekim bebekleri büyürken topiğinde canım. benim geçen sene doğum yapan arkadaşımın bebişinde de aynı durum vardı. habire göğsünde yatırıyodu gece gündüzHangi topikteler?ya benim oğluş uyumuyo.hep meme emmek istiyor.emerken uyuyo meme ağzından düşerse uyanıyo ya da yerine yatırırsam.fazla emzirince kusuyo.sora hemen aranıyor.hala doğum kilomuzu yakalayamdık.süt var güzelde emiyo ama uyku problem
doğumu çok merak etmeye başladım, ağrılara sancılara çok yoğunlaştığımızdan mıdır bilmiyorum. belkide geçen doğuran arkadaşımın abartışından da olabilir.. Allah yardımcımız olsun hepimizin. zaten bi avuç bişey kaldıkaynen cnm allahın işine karışılmaz sağ sağlim alalımda bebişleri kucağımızabenimde pazartesiden beri hep kasılma oluyor bakalım ne zaman doğum yapıcak o günü hiç unutmucaz kızalr çünkü bebişlerin doğum günü olucak
işin tuhafı vaji içinde biriken hafif enfeksiyonu atmak için 1 tane fitil vermişti. 0nu kullandım sarımsı olarak çıktı gitti. şimdi 1 2 kere yeşilimsi geldi ama arkası gelmedi.:44:cnm yeşil akıntının enfeksıyon oldugunu dr soylemiştı bana
işin tuhafı vaji içinde biriken hafif enfeksiyonu atmak için 1 tane fitil vermişti. 0nu kullandım sarımsı olarak çıktı gitti. şimdi 1 2 kere yeşilimsi geldi ama arkası gelmedi.:44: