sağol canım sanada hayırlı cumalar.. bizde aynı rutinde devam ediyoruz ne yapalım :) Bu mübarek günde, Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah..Selamlar,hayırlı cumalar herkese..Nasılsınız? Ben yine geç uyandım kahvaltı yaptım rutin yaşama devam,kızım gelmeyecek herhalde vazgeçtiYalnız gecelerim rüyalarla kabuslarla geçiyor,karnım taş gibi oluyor ve dönerken heryerim ağrıyor..
en güzeli evde çekmek bencede, zaten hastanen yakın bişey olursa sorma şansında yüksek. bende gel felan der diye arayamıyorum zaten, oraya gitsem dediğin gibi olcak bi de yatış vermezse geri dönmesi var. eşimin izni ayrı bi konu zaten. kasılmalarım düzenli değil dünden beri. sıklaşırsa aralıklarına bakarım bende. sonrada duruma göre giderim ama benimki de gelcek gibi değilki anacım :))
ayyyy çok güzelll, analı babalı büyüsün inşallahZullucummmm zulalb arkadasimiz da doğum yapmis listeye eklersin
olabiliyo canım, yengem hiçbir doğum belirtisi olmadan rutin kontrole gittiğinde 3 cm açıklığı olduğunu öğrenmiş. Bende aynı şeyi dün sormuştum, netten de baktım öyle olan biçok insan varmış.ya sancı olmadan açılma olması mümkün mü acaba? o kadar yürüyorm ki bacaklarım, belim pert oluyo. geçen gün abartısız 5 saat yürüdüm, dün 3, şimdi yine çıkıcam 2 saat yürürüm ama sancı olmuyo...
şu bayram tatili ve doktorların izni insanı iyice strese sokuyo. bende pzts gidicem kontrole. bi de geçen arkadaşımın doğumunda mesaim bitti diyip çıkmış pazar günü. bana hiç öyle bi durumdan bahsetmedi, umarım doğumda yanımda olurKızlarlontrolden geldim , herhangi b doğum belirtim yok , sancım yok , öle normal normal bekliyoruz bakalım , Pazartesi tekrar kontrole gdcm , bakalım doktorumuz salı Cumartesi arası yokinşlh kızım bekler artık tek dileğim sağlıkla beklensin doktorumuzu, bu süreçte de bebeğin haraketlerini izlicez, hakkımızda hayırlısı , hepimizin bebişleri Allah a emanet ...
Amin canım ,inşallah..sağol canım sanada hayırlı cumalar.. bizde aynı rutinde devam ediyoruz ne yapalım :) Bu mübarek günde, Rabbim hepimizi sağ salim hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah..
Kızlarlontrolden geldim , herhangi b doğum belirtim yok , sancım yok , öle normal normal bekliyoruz bakalım , Pazartesi tekrar kontrole gdcm , bakalım doktorumuz salı Cumartesi arası yokinşlh kızım bekler artık tek dileğim sağlıkla beklensin doktorumuzu, bu süreçte de bebeğin haraketlerini izlicez, hakkımızda hayırlısı , hepimizin bebişleri Allah a emanet ...
Biz de 39+1 olduk cnm senın sancı kaçlara cıkıp ındı? Bende az bır acıklık var sadece bırde akıntı rengı degıstıKızlarlontrolden geldim , herhangi b doğum belirtim yok , sancım yok , öle normal normal bekliyoruz bakalım , Pazartesi tekrar kontrole gdcm , bakalım doktorumuz salı Cumartesi arası yokinşlh kızım bekler artık tek dileğim sağlıkla beklensin doktorumuzu, bu süreçte de bebeğin haraketlerini izlicez, hakkımızda hayırlısı , hepimizin bebişleri Allah a emanet ...
maşallah canım :) Allah hayırlısını versin hakkında.. Açıklığı arttırmak için sıcak duş ya da sıcak suyla beline masaj yaptırabilirsin :)
ye ye canım yarasın insallah :)Hayırlısı canım bakalım beklemedeyız pek sancıda cıkmadı hurmaya devam dun duşta aldım :) Sen nasıl oldun?
ye ye canım yarasın insallah :)
benim dünden beri düzensiz kasılmalar var. Ama tuvalete halen fazla çıkıyorum ishal olmadığım halde..beklemedeyim şimdilik :)
ya sancı olmadan açılma olması mümkün mü acaba? o kadar yürüyorm ki bacaklarım, belim pert oluyo. geçen gün abartısız 5 saat yürüdüm, dün 3, şimdi yine çıkıcam 2 saat yürürüm ama sancı olmuyo...
kıs ben hurma yemiyorum kiHurmamı yapıyor acaba cnm bu wc ıhtıyacını?Sanırım bende de artış var
Hurmamı yapıyor acaba cnm bu wc ıhtıyacını?Sanırım bende de artış var
ben ikinci bağlandığımda ilk defa biri 84 diğeri 95 olan iki sancı gördüm, ilk girdiğimde de 60lara çıkıp iniyodu. pzts günü gittiğimde 20lerde sürünüyoduBenim nts de gram sancim fln cikmiyo yaa
Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.kıs ben hurma yemiyorum ki0rtak olarak başka bişey yiyoruz sanırım ya da makata baskı dedikleri sadece baskıdan ibaret değil
Benim nts de gram sancim fln cikmiyo yaa
ben ikinci bağlandığımda ilk defa biri 84 diğeri 95 olan iki sancı gördüm, ilk girdiğimde de 60lara çıkıp iniyodu. pzts günü gittiğimde 20lerde sürünüyodu
Hıııı anladım cnm gercı dogum belırtılerıymıs bagırsakların yumusaması.
Canım ben dr sordum sancı cıkmısmı dıye yok dedı şu toco yazan yere bakıyorum bu zamana kadar en fazla 30lardaydı dün 80 90 oldu gerı düştü senın acıklık ne kadar?