2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Gözünüz aydın :)

Allah yardımcınız olsun
Minik benişine Allah şifa versin
Hemen iyileşssin İnşallah

Yarin sezeryanla dogum yapacagim saat 8 de dun kocam bacagini kirdi ben disimi kirdim gdip oldum aksilikler bitmiyo

Günaydın kızlar bugun 39+1 ve birazdan duş alıp kahvaltıve hazırlamış kontrole gidicem. Yine nst de sancı çıkmamasından korkuyorum ,bizim kız bayrama yada Bayram sonuna kaldı sanırım , hakkımızda hayırlısı ....Rabbim bebeklerine kavuşacak olan annelere yardım etsin ...

Guzel haberler alirsiniz insallah...

Günaydın kızlar.. Bizde bugün 38+0 olduk bakalım mutlu gün ne zaman :)
Midemin yanması ve ellerimin uyuşması yüzünden adam akıllı uyuyamadım, sabahta erkenden kalktım ortalığı topladım.
Günler artık gerçekten geçmiyo gibi (

Canım benim nasıl oldun, gittin mi hastaneye :26:
Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah cnm
ezinem Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah bebişin sağlıcakla çıkıcak ameliyattan. Yine haber ver fırsatın olursa..
Yarin sezeryanla dogum yapacagim saat 8 de dun kocam bacagini kirdi ben disimi kirdim gdip oldum aksilikler bitmiyo
Cnm ameliyattan çıkmışsındır büyük ihtimalle, inşallah sağlıcakla almışsındır bebeğini kucağına..
hadi bakalım güzel haberler verirsin bizlere inşallah :) amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

39+1 olduk hadi hayırlısı :)Nstde 80 90 oldu geri indi ama ilk defa o rakami gordum yalniz sanci yine tam cikmadi aciklik 1 cm akinti rengi degisti koyu

39+1 olduk hadi hayırlısı :)Nstde 80 90 oldu geri indi ama ilk defa o rakami gordum yalniz sanci yine tam cikmadi aciklik 1 cm akinti rengi degisti koyu
maşallah canım :) Allah hayırlısını versin hakkında.. Açıklığı arttırmak için sıcak duş ya da sıcak suyla beline masaj yaptırabilirsin :)

Kızlar afedersiniz bu yeşilimsi ve sümüğümsü akıntının sebebi nedir ya, hiç olmamıştı şimdi tamda doğuma yakın nadiren olmaya başladı :26:

güzel haberlerini bekliyoruz cnm sağlıkla kucaklamışsındır inş oğluşunu

iyi geceler kızlar, mide yanması tavan yapmış durumda ne zaman geçicek bu yaaaaaaaaaa
artık rahat yatmaya hasret kalmaktan yatağa bile giremicem sanırım, ne yana dönsem elim kolum uyuşuyo uff
günaydın cnm
hahahah bu rahat yatma olayı varya o daha epeyy uzun bi süre olmıcak:):)dün gece belki 5 dakikada bi kalktım paşa için tam yatıyorum ohh diyorum ıngaaaaaa tekrar kalk yani bölük pörçük bikaç saat uymuşumdur belki totalde:) ama tabi onlar için herşeye değiyo inş en yakın zamanda yaşıcaksınız sizde ama artık uzun süreli uykulara elvedaaa
Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
hayırlı olsun cnmmm sağlıkla büğyüsün kuzun

kesinlikle katılıyorum hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla büyüsün sende gazı çıkarınca rahatlıcaksın inş cnm bol bol yürümeye çalış
ezine Rabbim güç kuvvet versin hayırlı şifalar versin inş paşana dua edelim hepimiz cnm haber ver olurmu

cnm allah yar ve yardımcın olsun çıkmışsındır kucaklamışsındır büyük ihtimal miniğini kolay gelsin bol sütlü günlerolsun
günaydın cnm en hayırlı zamanda gelsin siin minişlerde inş

cnm 80 90lar da fena değil sancı için darısı 100 ve üstüne inş en ksıa zamnda:)hadi ahyırlısyla alın kucaklarınıza

CNm Allah ogluşuna işifa versin
Dualarımız sizinle

Bir avazda kurtul cnm

Jasemin CNm bence bugün doğum
Yaparsın haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar
Bende kahvaltı edicim siz ne yapıyorsunuz

haklısın cnm simdi böyleyken aynı pozisyonlarda yatmak ve devamlı uyuşuk gezmek insanı sinir ediyo. Gece uyusam bile ellerimin karıncalanması yüzünden uyanıyorum Bebişler sağ salim gelsinlerde bizde onların sesleriyle uyanalım insallah şuan yazdıklarından ne kadar bitap düştüğünü az çok anlayabiliyorum ama inanır mısın ona bile darısı bize demek istiyorum yaa

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize...................... 87-babyed
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…