Kızlar henüz 24saar bile olmadı anne olalı.ama inanılmaz güzel bir duygu.dunyanin en güzel kızı suan yanimda:))) Sezaryen ile dünyaya gerirdim kızımı. Hersey yolunda suan gazimi çıkarırsam bu sorun kalmayacak.darisi.basiniza.
Günaydın kızlar
oglum paşam minik erkeğim bugün ameliyata gircek dua edin nolur hayırlı hayırlı saglıklı bi şekilde çıksın Rabbim onada bizede dayanma gücü versin daha öinicik onu nssıl ameliyat kapısında bırakıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun
Minik benişine Allah şifa versin
Hemen iyileşssin İnşallah
Günaydın kızlarbugun 39+1 ve birazdan duş alıp kahvaltıve hazırlamış kontrole gidicem. Yine nst de sancı çıkmamasından korkuyorum ,bizim kız bayrama yada Bayram sonuna kaldı sanırım , hakkımızda hayırlısı ....Rabbim bebeklerine kavuşacak olan annelere yardım etsin ...
İnşallah Allah razi olsun
Yarin sezeryanla dogum yapacagim saat 8 de dun kocam bacagini kirdi ben disimi kirdim gdip oldum aksilikler bitmiyo
Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
Canım benim nasıl oldun, gittin mi hastaneye :26:Zuluu tutuyorum 10 dakikada bir geliyor. Bilemiyorum acaba Hastaneye ne zaman gitsem. Sabaha kadar bekleyebilir miyim? Bazen 7 dakikada geliyor gibi.
Uyumaya çalışıyorum ama uyuyamadim.
Dr ac gel dediği icin su da içmedim 12 den sonra sezaryen olur diye. Normal dogum olursa ac,susuz, uykusuz insallah dayanırım.
Allahım yardım etsin hepimize.
Gece gece olması da ayrı bir zorluk.
Esimi de uyandırmadım.
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah cnmBende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
ezinem Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah bebişin sağlıcakla çıkıcak ameliyattan. Yine haber ver fırsatın olursa..Günaydın kızlar
oglum paşam minik erkeğim bugün ameliyata gircek dua edin nolur hayırlı hayırlı saglıklı bi şekilde çıksın Rabbim onada bizede dayanma gücü versin daha öinicik onu nssıl ameliyat kapısında bırakıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Cnm ameliyattan çıkmışsındır büyük ihtimalle, inşallah sağlıcakla almışsındır bebeğini kucağına..Yarin sezeryanla dogum yapacagim saat 8 de dun kocam bacagini kirdi ben disimi kirdim gdip oldum aksilikler bitmiyo
hadi bakalım güzel haberler verirsin bizlere inşallah :) amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..Günaydın kızlarbugun 39+1 ve birazdan duş alıp kahvaltıve hazırlamış kontrole gidicem. Yine nst de sancı çıkmamasından korkuyorum ,bizim kız bayrama yada Bayram sonuna kaldı sanırım , hakkımızda hayırlısı ....Rabbim bebeklerine kavuşacak olan annelere yardım etsin ...
Yarin sezeryanla dogum yapacagim saat 8 de dun kocam bacagini kirdi ben disimi kirdim gdip oldum aksilikler bitmiyo
maşallah canım :) Allah hayırlısını versin hakkında.. Açıklığı arttırmak için sıcak duş ya da sıcak suyla beline masaj yaptırabilirsin :)39+1 olduk hadi hayırlısı :)Nstde 80 90 oldu geri indi ama ilk defa o rakami gordum yalniz sanci yine tam cikmadi aciklik 1 cm akinti rengi degisti koyu
güzel haberlerini bekliyoruz cnm sağlıkla kucaklamışsındır inş oğluşunuUyumaya çalışıyorum sabah Dr'a gideceğim uyuyamadim.
Sanırım sancım yada kasilma oluyor bende. Arada giriyor kasıklarıma bir agri 15 saniye falan sürüyor. Bir ara baktın 10dakikada bir oluyor.
Belki sabaha kadar açılma olur. Artık hayırlısı hangisiyse o olsun.
Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Aslında enerji toplamam lazım. Normal de olsa sezaryen de.
günaydın cnmiyi geceler kızlar, mide yanması tavan yapmış durumda ne zaman geçicek bu yaaaaaaaaaa
artık rahat yatmaya hasret kalmaktan yatağa bile giremicem sanırım, ne yana dönsem elim kolum uyuşuyo uff
hayırlı olsun cnmmm sağlıkla büğyüsün kuzunBende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
kesinlikle katılıyorum hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla büyüsün sende gazı çıkarınca rahatlıcaksın inş cnm bol bol yürümeye çalışKızlar henüz 24saar bile olmadı anne olalı.ama inanılmaz güzel bir duygu.dunyanin en güzel kızı suan yanimda:))) Sezaryen ile dünyaya gerirdim kızımı. Hersey yolunda suan gazimi çıkarırsam bu sorun kalmayacak.darisi.basiniza.
ezine Rabbim güç kuvvet versin hayırlı şifalar versin inş paşana dua edelim hepimiz cnm haber ver olurmuGünaydın kızlar
günaydın cnm en hayırlı zamanda gelsin siin minişlerde inşGünaydın kızlarbugun 39+1 ve birazdan duş alıp kahvaltıve hazırlamış kontrole gidicem. Yine nst de sancı çıkmamasından korkuyorum ,bizim kız bayrama yada Bayram sonuna kaldı sanırım , hakkımızda hayırlısı ....Rabbim bebeklerine kavuşacak olan annelere yardım etsin ...
39+1 olduk hadi hayırlısı :)Nstde 80 90 oldu geri indi ama ilk defa o rakami gordum yalniz sanci yine tam cikmadi aciklik 1 cm akinti rengi degisti koyu
CNm Allah ogluşuna işifa versinGünaydın kızlar
haklısın cnmgünaydın cnm
hahahah bu rahat yatma olayı varya o daha epeyy uzun bi süre olmıcak:):)dün gece belki 5 dakikada bi kalktım paşa için tam yatıyorum ohh diyorum ıngaaaaaa tekrar kalk yani bölük pörçük bikaç saat uymuşumdur belki totalde:) ama tabi onlar için herşeye değiyo inş en yakın zamanda yaşıcaksınız sizde ama artık uzun süreli uykulara elvedaaa
günaydın tatlım, afiyet olsunGünaydın kızlar
Bende kahvaltı edicim siz ne yapıyorsunuz
günaydın tatlım, afiyet olsunben boş boş pinekliyorum