Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kızlar demın normal dogumda ıkınma yontemını okudum doğru zamanda ıkınma
Uyumaya çalışıyorum sabah Dr'a gideceğim uyuyamadim.
Sanırım sancım yada kasilma oluyor bende. Arada giriyor kasıklarıma bir agri 15 saniye falan sürüyor. Bir ara baktın 10dakikada bir oluyor.
Belki sabaha kadar açılma olur. Artık hayırlısı hangisiyse o olsun.
Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Aslında enerji toplamam lazım. Normal de olsa sezaryen de.
CNm inşallah sancıdır düzenliyse
Sancıdır
Bana da öyle geliyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
inşallah sancıdır jasminim, Allah yardımcın olsun canım..Uyumaya çalışıyorum sabah Dr'a gideceğim uyuyamadim.
Sanırım sancım yada kasilma oluyor bende. Arada giriyor kasıklarıma bir agri 15 saniye falan sürüyor. Bir ara baktın 10dakikada bir oluyor.
Belki sabaha kadar açılma olur. Artık hayırlısı hangisiyse o olsun.
Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Aslında enerji toplamam lazım. Normal de olsa sezaryen de.
Artık sayımız azaldıkca topiğimiz boşalıyo, Rabbim hayırlısıyla bizlere de sağlıcakla doğurmak nasib etsin insallah..
Gözün aydin.Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..
Gözünüz aydın :)Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..