2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy kızlar demın normal dogumda ıkınma yontemını okudum doğru zamanda ıkınma

Su saat oldu hala uyuyamadim. Bugun yorgunluktan oldum ama uyku tutmuyor.
Yarin kontrolum var, bu tembel oglan bir 9 ay daha icerde kalacak gibi :)
38. Haftam bitti daha nst yuzu gormedim...

Uyumaya çalışıyorum sabah Dr'a gideceğim uyuyamadim.
Sanırım sancım yada kasilma oluyor bende. Arada giriyor kasıklarıma bir agri 15 saniye falan sürüyor. Bir ara baktın 10dakikada bir oluyor.
Belki sabaha kadar açılma olur. Artık hayırlısı hangisiyse o olsun.
Uyuyabilir miyim bilmiyorum. Aslında enerji toplamam lazım. Normal de olsa sezaryen de.

CNm inşallah sancıdır düzenliyse
Sancıdır

iyi geceler kızlar, mide yanması tavan yapmış durumda ne zaman geçicek bu yaaaaaaaaaa
artık rahat yatmaya hasret kalmaktan yatağa bile giremicem sanırım, ne yana dönsem elim kolum uyuşuyo uff

inşallah sancıdır jasminim, Allah yardımcın olsun canım..

Artık sayımız azaldıkca topiğimiz boşalıyo, Rabbim hayırlısıyla bizlere de sağlıcakla doğurmak nasib etsin insallah..

Zuluu tutuyorum 10 dakikada bir geliyor. Bilemiyorum acaba Hastaneye ne zaman gitsem. Sabaha kadar bekleyebilir miyim? Bazen 7 dakikada geliyor gibi.
Uyumaya çalışıyorum ama uyuyamadim.
Dr ac gel dediği icin su da içmedim 12 den sonra sezaryen olur diye. Normal dogum olursa ac,susuz, uykusuz insallah dayanırım.
Allahım yardım etsin hepimize.
Gece gece olması da ayrı bir zorluk.
Esimi de uyandırmadım.

Bende dogurdum :) Allahim muthis bi duygu.sezeryan ile dunyaya geldi kizim tam 40+0 da dogum hikayemi yazicam daha sonra ins..

Kızlar henüz 24saar bile olmadı anne olalı.ama inanılmaz güzel bir duygu.dunyanin en güzel kızı suan yanimda:))) Sezaryen ile dünyaya gerirdim kızımı. Hersey yolunda suan gazimi çıkarırsam bu sorun kalmayacak.darisi.basiniza.

Günaydın kızlar
oglum paşam minik erkeğim bugün ameliyata gircek dua edin nolur hayırlı hayırlı saglıklı bi şekilde çıksın Rabbim onada bizede dayanma gücü versin daha öinicik onu nssıl ameliyat kapısında bırakıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…