2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canım gun azaldıkca sabırsızlıkta artıyor senın kafan rahat sımdı bız de nıye gelmıyor dıye telasa sıkıntıya dustuk amınn canımm
bende dun yurudum aksam bıraz sancım oldu ama bnece zamanı var yurusunde yurumesende gelecekse sancı gelıyor gelmeyecekse maratona cıksanda fayda deıll
:KK52::KK52:

Birazda bayram yüzünden gerildinuz sizler tam bayrama d denk geliyor diye
Dedigin dogru sancı gelmicekse gelmuyor

Kızlar herkese teşekkür ederim sezeryanla doğum yaptım doktorum ve hastanedekiler çok iyiler bebeğim biraz erken oldu 2.810 gr 50 cm doğdu çok şükür iyi.doğum yapacaklara Rabbim yardım eder inşallah

slm kızlar kayrabebekgeliyordan haberiniz varmı bugün kontrole gidicekti merak ettim.

Kızlar cok yoruldum vallah.
Kurabiye yaptım hastane icin. Onları ozel paketledik falan. Gittim bir de fön çektirdim saçlarıma. Aksam da eşimle benim hamilelik fotoğraflarımı çektik. Ortalığı topladım biraz. Bir kac pantolon ütüledim esime. Simdi uzandım. Hala sancı yok. Artık yarın sabah ac karnına gideceğiz hastaneye insallah. Ya normal ya sezaryen olacağım herhalde. Sanırım bebeğimi kucağıma alacağım. Dr açılma olmadıysa sezaryene alacağım demişti.

Cnm seninde 1 günün kalmış:KK52:ay çok heyecanlı:KK49:
Evet canım ya yarın insallah alırım bebeğimi kucağıma.
kızlarvtebrık eden herkese cok tesekkurler allahım sızlerede nasıp etsn bebişim yanımda hala ınanamıyrm dogurduguma allahım şükürler olsun

Canım cok guzel.

Kızlar cok yoruldum vallah.
Kurabiye yaptım hastane icin. Onları ozel paketledik falan. Gittim bir de fön çektirdim saçlarıma. Aksam da eşimle benim hamilelik fotoğraflarımı çektik. Ortalığı topladım biraz. Bir kac pantolon ütüledim esime. Simdi uzandım. Hala sancı yok. Artık yarın sabah ac karnına gideceğiz hastaneye insallah. Ya normal ya sezaryen olacağım herhalde. Sanırım bebeğimi kucağıma alacağım. Dr açılma olmadıysa sezaryene alacağım demişti.

Evet canım ya yarın insallah alırım bebeğimi kucağıma.

Canım cok guzel.
Canım hakkında en hayırlısı olsun,artık bekleme şansın yok sanırım..İnşallah çok güzel bir doğum geçer,bizi de haberdar edersin.Allah yardımcın olsun..

kızlar nasılsınız?ben hala doğuramadım :KK53: yarın annem gelicek o yüzden giremem nete.c.tesi günü doktor doğumu başlatıcak suni sancıyla.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.en büyük korkum normal doğum için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak inşallah başıma gelmez.kimseninde gelmesin inş.hem çok mutluyum hem korkuyorum hem heyecanlıyım çok karışık duygular içindeyim.RABBİM hepimizi zorlanmadan kurtarsın inş. kızlar.kendinize iyi bakın doğumda hepiniz için dua edicem:26:

Canım hic açılma olmadan da suni sancı ile başlatacak mı? Yoksa açıklık var mı sende?
Benim Dr hic açılma yoksa suni sancı vermeyecek direk sezaryene alacak.

Eki Görüntüle 828795 Kızlar bu da bnm minnağımın mevlüd ve hastane süsleri:nazar::emir_bebek::KK23:
Cok güzeller canım.
Kızlar bu arada,Almanya daki ablam bugün böğürtlen yaprağı çayı iç dedi,eczanelerde oluyor sanırım,ben de yarın bakıcam..Orada doktorlar ve hemşireler günü geçmişlere veya doğumu yaklaşanlara çok öneriyorlarmış doğumu kolaylaştırsın diye..ablam da faydasını görmüş..
Evet canım bende yazmıştım bunu. Ama ahududu yaprağı bulamadım ben. Ama ahududu cayı da belki fayda eder.
Canım hakkında en hayırlısı olsun,artık bekleme şansın yok sanırım..İnşallah çok güzel bir doğum geçer,bizi de haberdar edersin.Allah yardımcın olsun..

Evet canım sanırım suremiz bitti. Artık hayırlısı hangisi olacaksa o olsun. Belki aciklik olur sabah. Su 3 gündür epey bir hareket ettim. Hayırlısı artık.
En kısa sürede haberdar etmeye çalışacağım canım.

Canım bekliyiruz artık ne yapalım. Elimizden gelen birsey yok maalesef.

Allah analı babalı büyütsün canım.

Maasallah canım. Allah analı babalı büyütsün.

Canım gunun gecmismiydi? Dışkısını yapmis ya.
Insallsh biran once çıkar kuvesten.
Allah analı babalı büyütsün.

Eve gönderecek mı canım? Sancı hissediyor muydun sen? Nst de cikti mı?
Hayırlısı olsun insallah.

evet tahmini doğum tarihini 3 gün geçmişti canım

Çok sıkıldım kimse yok mu:KK4:
kızlar Sizinde ne tarafA yatsaniz
göbeğiniz de o tarafa düşüp yumuşuyor mu

oğluşumun cicileri :)))

$2013-10-10 21.08.28.jpg $2013-10-10 21.03.03.jpg $2013-10-10 21.03.20.jpg $2013-10-10 21.08.28.jpg $2013-10-10 21.03.03.jpg $2013-10-10 21.03.20.jpg

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Çok sıkıldım kimse yok mu:KK4:
kızlar Sizinde ne tarafA yatsaniz
göbeğiniz de o tarafa düşüp yumuşuyor mu

ben varıım canıım :) valla sıırt ağrıılarıımdan uyuyamaz oldum bende gece olurda yatarıım diye ödüm kopuyor :SS

kıızlar ben bu aralar bu işşlere iyi merak saldıım heee.. ilk denemelerim bunlar nasııl olmuşşlar :))

$2013-10-10 23.56.04.jpg

X