2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aah ah o bel ağrıları bende malesef en baştan beri var fıtık olduğu için:KK31:

cnm ben bundan kaç sene once dr gıttım banada demişti bel fıtıgının başlangıcı dıye ama dahada gıtmedım anlıyorum senı çok kotu belını doğrultamıyorsun bıle

Az kaldı ama gelen giden yok
kız bebisler dogsun kocaları bile unuturuz:KK9:

hehe aman duymasıınlar :)) ikinizde sağsalıim kurtulun da canıım geç olsun önemli değğil.. Allah kurtarsıın inşşallah kolay hayıırlıı doğğumlar versin hepimize.. ben çııkııyorum canıım iyi geceler

hehe aman duymasıınlar :)) ikinizde sağsalıim kurtulun da canıım geç olsun önemli değğil.. Allah kurtarsıın inşşallah kolay hayıırlıı doğğumlar versin hepimize.. ben çııkııyorum canıım iyi geceler

Amin Cnm iyi geceler:KK3:

kızlar ya bu dogum yapanlar nıye hıç hıkayelerını yazmıyorlar oysakı bı ara onlarda bızler gıbı can atıyorlardı

aşkolsun, 5543 numaralı sayfayı okumanı tavsiye ederim. sen sallama beni :KK33::KK35:

ne yapayım kız.. kasıklarımda agrı var nstye girdim bugün sancı da yok. doğuracağım da yok. pinekliyorum öyle. sen nabıyosun?
Kız okudum ama ben yoktum:KK1:
Kız doğurursun sen hepiniz benim
Tembel kızımı geççek gibi:KK1:
Senden önce doğurabilmem için sadece 5 günüm var bari eliöi çabuk tutayım sona kalmayayım:KK1:

Kız bu beş gün içinde gelmezse
Bir hafta daha bekleyecez kız acele
Et o zaman

Kız okudum ama ben yoktum:KK1:
Kız doğurursun sen hepiniz benim
Tembel kızımı geççek gibi:KK1:

Kız bu beş gün içinde gelmezse
Bir hafta daha bekleyecez kız acele
Et o zaman

Ha ozamn tmm ben en son 29 ekim sezeryan olcam ozamana doğurursun kız sen :)))ama içimden bir ses bu hafta doğacak diyp geçicem ben seniiiiii:))):KK1:

saol cnm ishal olunca doğuma az kalmış mı oluyor:KK1: ayrıca panikli doğurmuş onun sancıları nasıl dı ki kasılma olarak mı başladı acaba yoksa direk sancılarımı geldi yazıları aradım bulamadım merak ettim:44:

Genelde öyle diyorlar CNm ama ben
Hergün ishal oluyorum :KK14:ama yok
Gelen yok:KK1:kıs şu sancılar bir gelsin
Nasıl olduğunu tek tek tarif edeceğim:KK1:

X