2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bi taraftan cay iciyorum,bitaraftan tv bakiyorum,bi taraftan whatsaapla ilgileniyorum :KK53::KK53:
Aynennn,ıhlamur içiyorum,intikam ı izliyorum,buraya yazıyorum,whatsapp da yazışışyorum:KK1:
cok guzelmıss canımm:nazar::nazar:catyycımm senın de 3 gun kalmıs varmı sancı felan ???
Bişeycik yok canım,bgn ara ara kasık ağrısı oldu sadece,bi de vajina kızmım pelvis kemiklerim ağrıyor o kadar..
zizagg canımm nasılsınn ??

cook taklilar amaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Teşekkür ederim canım,annem(kv) ayarlamış hepsini,sepetini de görseniz çook süslü :KK23:Sonra onu bakım sepeti yapıcam inşallah.

cok guzelmıss canımm:nazar::nazar:catyycımm senın de 3 gun kalmıs varmı sancı felan ???

zizagg canımm nasılsınn ??

İyiyim canım ne olsun günüm dolsun diye bekliyorim izne çıktım arttık evdeyim
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik

Kızlar bu arada,Almanya daki ablam bugün böğürtlen yaprağı çayı iç dedi,eczanelerde oluyor sanırım,ben de yarın bakıcam..Orada doktorlar ve hemşireler günü geçmişlere veya doğumu yaklaşanlara çok öneriyorlarmış doğumu kolaylaştırsın diye..ablam da faydasını görmüş..

Aynennn,ıhlamur içiyorum,intikam ı izliyorum,buraya yazıyorum,whatsapp da yazışışyorum:KK1:

Teşekkür ederim canım,annem(kv) ayarlamış hepsini,sepetini de görseniz çook süslü :KK23:Sonra onu bakım sepeti yapıcam inşallah.

hadı sızın kızlar nazlıda benım oglana noluyorr

İyiyim canım ne olsun günüm dolsun diye bekliyorim izne çıktım arttık evdeyim
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik

gozun aydı canım dınlenırsın dogum oncesı bızde gun dolduruyoruz bızım oglanın nıyetı yok galıba cumartesıne kadar gelsın ıstıyomm ama bakalımm hayırlısyla saglıkla gelsınler ıns

Yine midem bulaniyor yav:KK37:
bu dış ağrısı da hiç geçmiyor
ağırdan beynim zonkluyor :KK37:

Kızlar bu arada,Almanya daki ablam bugün böğürtlen yaprağı çayı iç dedi,eczanelerde oluyor sanırım,ben de yarın bakıcam..Orada doktorlar ve hemşireler günü geçmişlere veya doğumu yaklaşanlara çok öneriyorlarmış doğumu kolaylaştırsın diye..ablam da faydasını görmüş..

Kesin içmem lazım:KK1::KK1:

hadı sızın kızlar nazlıda benım oglana noluyorr

gozun aydı canım dınlenırsın dogum oncesı bızde gun dolduruyoruz bızım oglanın nıyetı yok galıba cumartesıne kadar gelsın ıstıyomm ama bakalımm hayırlısyla saglıkla gelsınler ıns

Senin baya az kaldı canım ins en hayırlı zamanda doğar
Benim daha 18 günüm var diye baya rahatım
Bu arada kızlar yürüyüş baya etkiliyor ben yürüdüm bugün vajinal agrilar oldu demekki doguma faydası var

fark ettımm canımcım

yok kız hep hurafe onlarr hamılelık boyunca tumm o tezlerı curuttum benn

Kız ne zaman doğacak bu bebisler :KK5:ya bide bu diş ağrısi hiç çekilmiyor
hamilelik bitsrde dişçiye gitsem 5 gün nasıl dayanicam ben
bir de benim bebis pazartesi dogmsssa diğer pazartesiye kalıyor

Ben çıkar kızlar disim çok
ağrıyor dua edin de dogurayim
kendinize iyi bakın hiç keyfim yok

Senin baya az kaldı canım ins en hayırlı zamanda doğar
Benim daha 18 günüm var diye baya rahatım
Bu arada kızlar yürüyüş baya etkiliyor ben yürüdüm bugün vajinal agrilar oldu demekki doguma faydası var
evet canım gun azaldıkca sabırsızlıkta artıyor senın kafan rahat sımdı bız de nıye gelmıyor dıye telasa sıkıntıya dustuk amınn canımm
bende dun yurudum aksam bıraz sancım oldu ama bnece zamanı var yurusunde yurumesende gelecekse sancı gelıyor gelmeyecekse maratona cıksanda fayda deıll
:KK52::KK52:

Kız ne zaman doğacak bu bebisler :KK5:ya bide bu diş ağrısi hiç çekilmiyor
hamilelik bitsrde dişçiye gitsem 5 gün nasıl dayanicam ben
bir de benim bebis pazartesi dogmsssa diğer pazartesiye kalıyor
dgsunlarr artıkk zullummm yaa bende ıstıyorummm benımde bayram sonrasına kalacakk canım gelmezse cokk sıkıntııdayımm yaa stresten dogurmam lazımm ama gelmıyorr sıpaa
gecmsı olsun canım dıs agrısı zorr bıde bu dınemde daha zor olur allah sıfa versın

X