- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
Bi taraftan cay iciyorum,bitaraftan tv bakiyorum,bi taraftan whatsaapla ilgileniyorum
E
Elindende her iş geliyor loori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi taraftan cay iciyorum,bitaraftan tv bakiyorum,bi taraftan whatsaapla ilgileniyorum
bu arada lıste kabarmıs gıtmıssss darısı bıze
baya azalmısız panıklı de dogurmuss bzımkılerın gelmeye hıc nıyetı yokk sıpalarınKaç kişi kaldik dogurmayan
neslimiz tükeniyor doğuran dogurana
Aynennn,ıhlamur içiyorum,intikam ı izliyorum,buraya yazıyorum,whatsapp da yazışışyorumBi taraftan cay iciyorum,bitaraftan tv bakiyorum,bi taraftan whatsaapla ilgileniyorum
cok guzelmıss canımmcatyycımm senın de 3 gun kalmıs varmı sancı felan ???
Bişeycik yok canım,bgn ara ara kasık ağrısı oldu sadece,bi de vajina kızmım pelvis kemiklerim ağrıyor o kadar..
zizagg canımm nasılsınn ??
Teşekkür ederim canım,annem(kv) ayarlamış hepsini,sepetini de görseniz çook süslü Sonra onu bakım sepeti yapıcam inşallah.cook taklilar amaa
cok guzelmıss canımmcatyycımm senın de 3 gun kalmıs varmı sancı felan ???
zizagg canımm nasılsınn ??
baya azalmısız panıklı de dogurmuss bzımkılerın gelmeye hıc nıyetı yokk sıpaların
Aynennn,ıhlamur içiyorum,intikam ı izliyorum,buraya yazıyorum,whatsapp da yazışışyorum
Teşekkür ederim canım,annem(kv) ayarlamış hepsini,sepetini de görseniz çook süslü Sonra onu bakım sepeti yapıcam inşallah.
İyiyim canım ne olsun günüm dolsun diye bekliyorim izne çıktım arttık evdeyim
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik
fark ettımm canımcımQuuzzu cevabım senin yazının arasına karışmış
yok kız hep hurafe onlarr hamılelık boyunca tumm o tezlerı curuttum benn
Birde kız bebekler erken gelir derler şurada 5 günümüz
kaldı tık yok......
Kızlar bu arada,Almanya daki ablam bugün böğürtlen yaprağı çayı iç dedi,eczanelerde oluyor sanırım,ben de yarın bakıcam..Orada doktorlar ve hemşireler günü geçmişlere veya doğumu yaklaşanlara çok öneriyorlarmış doğumu kolaylaştırsın diye..ablam da faydasını görmüş..
hadı sızın kızlar nazlıda benım oglana noluyorr
gozun aydı canım dınlenırsın dogum oncesı bızde gun dolduruyoruz bızım oglanın nıyetı yok galıba cumartesıne kadar gelsın ıstıyomm ama bakalımm hayırlısyla saglıkla gelsınler ıns
fark ettımm canımcım
yok kız hep hurafe onlarr hamılelık boyunca tumm o tezlerı curuttum benn
evet canım gun azaldıkca sabırsızlıkta artıyor senın kafan rahat sımdı bız de nıye gelmıyor dıye telasa sıkıntıya dustuk amınn canımmSenin baya az kaldı canım ins en hayırlı zamanda doğar
Benim daha 18 günüm var diye baya rahatım
Bu arada kızlar yürüyüş baya etkiliyor ben yürüdüm bugün vajinal agrilar oldu demekki doguma faydası var
dgsunlarr artıkk zullummm yaa bende ıstıyorummm benımde bayram sonrasına kalacakk canım gelmezse cokk sıkıntııdayımm yaa stresten dogurmam lazımm ama gelmıyorr sıpaaKız ne zaman doğacak bu bebisler ya bide bu diş ağrısi hiç çekilmiyor
hamilelik bitsrde dişçiye gitsem 5 gün nasıl dayanicam ben
bir de benim bebis pazartesi dogmsssa diğer pazartesiye kalıyor