• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkasaslar dualarinizi eksik etmeyin.hayirlisiyla bende kavusurum insallah.saglikla insallah.Allah im hepimizi bi cirpida yavrularimiza kavustursun insallah.yarin listeye beni de ekleyebilirsiniz.12 de dogumum.11 de yatis yapicam.

Arkasaslar dualarinizi eksik etmeyin.hayirlisiyla bende kavusurum insallah.saglikla insallah.Allah im hepimizi bi cirpida yavrularimiza kavustursun insallah.yarin listeye beni de ekleyebilirsiniz.12 de dogumum.11 de yatis yapicam.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah çok güzel ağrısız sıkıntısız geçer de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın:16:

:72:
Hiç sevmiyorum tatlım yiyince rahatsız oluyorum
Eşim yemeyincw kızıyor mecbur yiyoz:1:

Henüz almadık tatllım :1:
Zaten bizim kızın geleceğide
Yok sen aldın mı canım:17:

aldım canım ben.. bizimkindende ses yk ama hazırladık bakalım her şeyini... bir tek o eksik :)

Merhaba ben de 37+2 gunlugum bebek dogum kanalina girmemis ve nst'de sanci cikmiyor bende de. Aslinda ne kadar dayanirlarsa o kadar iyi bebekler, buyurler :) gerci ben sezaryen olacagim kismetse 21 ekimde...siz hangi sehirdesiniz? Dogum normal olacak herhalde

selam canım.. bende bu gün gittim kontrole nst ye falan girdim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.. bende bekleme taraftarıyım.. benim oğlan 2 hafta önceden başlamıştı kanala girmeye baş aşağı pozisyonda.. şimdilik normal her şey ama bakalım artık hayırlısı.. benim oğlan bu gün 3117 geldi iyimi bilmiyorum da.. senin bebiş nasıl canım ?

kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrr oğluşumun kapı süsünü kendim yaptım nasıl olmuş ??? daha bitmedi ama süslüycem biraz daha :)))

Eklentiler

• $2013-10-10 20.35.13.jpg
    $2013-10-10 20.35.13.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $2013-10-10 20.35.20.jpg
    $2013-10-10 20.35.20.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $2013-10-10 21.02.45.jpg
    $2013-10-10 21.02.45.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 42

Ohhh ne guzell sende kavusuyosun yavrusuna Allah saglik sihatle gelmesini nasip etsin insallah simdiden tebrikler:16::16:

Huuhuuu Neredesinizzz yaaaa

Yoladevammm taze annis buralardasin goruyorum seni dogum hikayeni merak ediyorumm yaz aartik :27::27:

kızlar nasılsınız?ben hala doğuramadım :27: yarın annem gelicek o yüzden giremem nete.c.tesi günü doktor doğumu başlatıcak suni sancıyla.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.en büyük korkum normal doğum için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak inşallah başıma gelmez.kimseninde gelmesin inş.hem çok mutluyum hem korkuyorum hem heyecanlıyım çok karışık duygular içindeyim.RABBİM hepimizi zorlanmadan kurtarsın inş. kızlar.kendinize iyi bakın doğumda hepiniz için dua edicem:26:

kızlar nasılsınız?ben hala doğuramadım :27: yarın annem gelicek o yüzden giremem nete.c.tesi günü doktor doğumu başlatıcak suni sancıyla.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.en büyük korkum normal doğum için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak inşallah başıma gelmez.kimseninde gelmesin inş.hem çok mutluyum hem korkuyorum hem heyecanlıyım çok karışık duygular içindeyim.RABBİM hepimizi zorlanmadan kurtarsın inş. kızlar.kendinize iyi bakın doğumda hepiniz için dua edicem:26:

ayyy canimm insallah rabbim kolaylik versin dua edicem Allah bi avazda kurtarir insallah :16::16:

Allah kolaylıklar versin canım,inşallah en hayırlı ve sağlıklı bir şekilde geçer..Dualarımız seninle..Sen de bizim için et..:16:

bende normal dogum yaptim canim allahtan hemen ayaklandim.ilkbirkac gun hastanenin verdigi batikonlu su sanirim onunlu yikadim .yani tuvaletten sonra su yerine kullaniyosun.sonra simdide sebamed in temizleme jelini kullaniyorum.yikiyosun onunla sonra duruluyosun.beni delirten su pedler .artik bitse de pedlerden kurtulsak.minigim 15 gunluk oldu.onu veren allahima sukurler olsun.
valla hiçbişey vermediler bana.. özellikle gittm tekrar hastaneye sordum, yokmu solüsyon faln dedim, hayır hayır olmaz sadece duru tanzikli su kullancaksın geçcek diyo :( benmi aceleciyim 5 gün oldu ama :( bu arada benden bi et parçası gibi bişey geldi normalmidirki? içimin temizleniğini düşündüm ben..

Back