Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah çok güzel ağrısız sıkıntısız geçer de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınArkasaslar dualarinizi eksik etmeyin.hayirlisiyla bende kavusurum insallah.saglikla insallah.Allah im hepimizi bi cirpida yavrularimiza kavustursun insallah.yarin listeye beni de ekleyebilirsiniz.12 de dogumum.11 de yatis yapicam.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah çok güzel ağrısız sıkıntısız geçer de bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın[/QUO
cokk saol tatlim.insallah hepimizinki cok cok guzel dogumlar olur..
Hiç sevmiyorum tatlım yiyince rahatsız oluyorum
Eşim yemeyincw kızıyor mecbur yiyoz
Henüz almadık tatllım
Zaten bizim kızın geleceğide
Yok sen aldın mı canım
Merhaba ben de 37+2 gunlugum bebek dogum kanalina girmemis ve nst'de sanci cikmiyor bende de. Aslinda ne kadar dayanirlarsa o kadar iyi bebekler, buyurler :) gerci ben sezaryen olacagim kismetse 21 ekimde...siz hangi sehirdesiniz? Dogum normal olacak herhalde
kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrr oğluşumun kapı süsünü kendim yaptım nasıl olmuş ??? daha bitmedi ama süslüycem biraz daha :)))
Arkasaslar dualarinizi eksik etmeyin.hayirlisiyla bende kavusurum insallah.saglikla insallah.Allah im hepimizi bi cirpida yavrularimiza kavustursun insallah.yarin listeye beni de ekleyebilirsiniz.12 de dogumum.11 de yatis yapicam.
kızlar nasılsınız?ben hala doğuramadım yarın annem gelicek o yüzden giremem nete.c.tesi günü doktor doğumu başlatıcak suni sancıyla.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.en büyük korkum normal doğum için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak inşallah başıma gelmez.kimseninde gelmesin inş.hem çok mutluyum hem korkuyorum hem heyecanlıyım çok karışık duygular içindeyim.RABBİM hepimizi zorlanmadan kurtarsın inş. kızlar.kendinize iyi bakın doğumda hepiniz için dua edicem:26:
Allah kolaylıklar versin canım,inşallah en hayırlı ve sağlıklı bir şekilde geçer..Dualarımız seninle..Sen de bizim için et..kızlar nasılsınız?ben hala doğuramadım yarın annem gelicek o yüzden giremem nete.c.tesi günü doktor doğumu başlatıcak suni sancıyla.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.en büyük korkum normal doğum için saatlerce uğraşıp sonra sezeryana alınmak inşallah başıma gelmez.kimseninde gelmesin inş.hem çok mutluyum hem korkuyorum hem heyecanlıyım çok karışık duygular içindeyim.RABBİM hepimizi zorlanmadan kurtarsın inş. kızlar.kendinize iyi bakın doğumda hepiniz için dua edicem:26:
kızzzzzzzlarrrrrrrrrrrr oğluşumun kapı süsünü kendim yaptım nasıl olmuş ??? daha bitmedi ama süslüycem biraz daha :)))
valla hiçbişey vermediler bana.. özellikle gittm tekrar hastaneye sordum, yokmu solüsyon faln dedim, hayır hayır olmaz sadece duru tanzikli su kullancaksın geçcek diyo benmi aceleciyim 5 gün oldu ama bu arada benden bi et parçası gibi bişey geldi normalmidirki? içimin temizleniğini düşündüm ben..bende normal dogum yaptim canim allahtan hemen ayaklandim.ilkbirkac gun hastanenin verdigi batikonlu su sanirim onunlu yikadim .yani tuvaletten sonra su yerine kullaniyosun.sonra simdide sebamed in temizleme jelini kullaniyorum.yikiyosun onunla sonra duruluyosun.beni delirten su pedler .artik bitse de pedlerden kurtulsak.minigim 15 gunluk oldu.onu veren allahima sukurler olsun.
Çok güzel olmuş Cnm ellerine sağlık
kızlar nasılsıniz
ne yapiyorsunuz bakalım
cok guzelmıss canımmcatyycımm senın de 3 gun kalmıs varmı sancı felan ???Eki Görüntüle 828795 Kızlar bu da bnm minnağımın mevlüd ve hastane süsleri
Eki Görüntüle 828795 Kızlar bu da bnm minnağımın mevlüd ve hastane süsleri