Evt cnm hep kremdi beyazdı ama bugün du gibi geldi acaba sızıntı faln mı oldu diye tereddüt ettim
Cnm senin fotolara alıştık hep ters oluyo zaten
sağol canım insallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer ve Allah'ın izniyle sağ salim kavusurum bebişime :)
Eğer sulu akıntıdan bahsediyosan o bende de olmuştu. 0ndan sonraki günlerde de sırf su gibi geldi. Sonra geçti gibi oldu, şimdi yine az az geliyo normal akıntı.. Yarın kontrolün var ne güzel, herşeyi sor canım kafanda bişey kalmasın. bende haber bekliyorum tabi doğurmazsam :))
Cnm ben de biberon koydum mama almadim lazim olursa eczane yakin diye dusundum ama hangisinden almaliyiz bilemiyorum
Ben hipp ya da sma varmış onu düşünüyorum,eczacıma da danışıcam..Aptamil çoğu bebeklerin bünyesine iyi gelmiyormuş(tabi duyduğuma ve internetten araştırdığıma göre) kabızlık ya da gaz yapabiliyormuş..Gazdan çeken çok arkadaşım oldu,yazık sabahlara kadar uyumayıp ağlıyorlarburada kizlara bi haller olunca ister istemez heyecanlaniyorummamayi hiiic dusunmedim caty oyle bisey olursa ne alirim bilmiyorum ama aptamil iyi degil mi :26:
Kızlar ben çıkıyım, kocişin yanına uzanmayı deneyim, belim ayrılıp gidicek resmen
Allah'ın izniyle tekrar girdiğimde doğurdum diye yazmak nasib olur inşallah.
Benim kasılmalar geçer mi bilmem ama inşallah bekleyenlerden de doğum haberi gelir en kısa zamanda hayırlısıyla.
Hepinize hayırlı geceler diliyorum, Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin insallahhh
Kızlar ben çıkıyım, kocişin yanına uzanmayı deneyim, belim ayrılıp gidicek resmen
Benim kasılmalar geçer mi bilmem ama inşallah bekleyenlerden de doğum haberi gelir en kısa zamanda hayırlısıyla.
Hepinize hayırlı geceler diliyorum, Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin insallahhh
kasılmalara sancılar eşlik etse içim rahatlıcak biraz daha, en azından sancımda var diyebilcemİNşş olmaz cnm hayal kırıklığı olacak gibi değil zaten baya sancın var senin:))) dünden beri aynı şeyleri yaşadık belki benimde başlar bu gece:yarın kont olmasa kesin giderdim dr hiç böle olmamıştı birden devamı gelcek sandım hissettim geldiğini resmen seni yarın bulabikirsek burda :))
İyi geceler cnm inş doğum habetini alırız hayırlısıylaKızlar ben çıkıyım, kocişin yanına uzanmayı deneyim, belim ayrılıp gidicek resmen
Bence düşmüş cnm göğsünün baya altına inmiş:))Kız bari düşmüş mü göbüşüm
iyi geceler canim insallah dogum yaparsinnbende cikiyorummmmm
Sizede iyi geceler canlarrrIyi geceler tatlım haber ver bize
ayy insallah seninde haberini alırız canım benimm :))İyi geceler cnm inş doğum habetini alırız hayırlısıyla))
Kız ben doğuramıyom
Ne olacak bilmiyom
Bana benziyor tatlım
Pazartesi tatlım salı da günümüz
Doluyor renkli usg ye girecez
bende öyle diyodum ama bak simdi kasılıp kalıyorum öylecehiç umutlu değilim halen ama Allah'ın işi kuzum ya hiç belli olmuyo :) bende açıklık sancı vs de yoktu son kontrolde..
kasılmalara sancılarında eşlik etmesi ne kadar sürede oluyo acababen suan belimden altını cok güzel hissediyorum acı yumağı oldu
Amin cnm guzel haberlerini bekliyoruz insallahKızlar ben çıkıyım, kocişin yanına uzanmayı deneyim, belim ayrılıp gidicek resmen
Hadi ya ins oyle bir durumBen hipp ya da sma varmış onu düşünüyorum,eczacıma da danışıcam..Aptamil çoğu bebeklerin bünyesine iyi gelmiyormuş(tabi duyduğuma ve internetten araştırdığıma göre) kabızlık ya da gaz yapabiliyormuş..Gazdan çeken çok arkadaşım oldu,yazık sabahlara kadar uyumayıp ağlıyorlar
Panikli dogurdumu kizlar haber varmi?
Cnm ben de biberon koydum mama almadim lazim olursa eczane yakin diye dusundum ama hangisinden almaliyiz bilemiyorum
bende ki akinti kremsi beyaz bazende su gibi beyaz :26::26:
Bügün sezaryen olacak tatlım
aynen cnm.benim oğlan senin kızı görür görmez eli ayağına dolandı
hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?