2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy cnm hiç sorma eşekten düşmüş gibi oldum. kocişle dk tutalım dedik olan oldu :)))
senin akıntında herhangi bi değişiklik varmı renk olarak, o önemli ?
kasılmalar en fazla 10 dk bir geliyo, 10 dkyı geçmicek şekilde gelmeye başladı bazen 8 bazen 4 belirsiz :))

catyy cok heyecan yaptik simdi gordumm ben biberon koydum ama mama almadim hastane veriyo oyle bisey olursa diye
Şükürrr Ben o kadar heyecan yapmıyorum gibi,değişik hallerdeyim..olacak ve bitecek diye düşünüyorum..tabi o anda düşüncelerim muhakkak değişecek de rahat ve sakin olmaya çalışıyorum,çok kasmam sancılarımı da engeller belki..
Ben de biberon almaya karar verdim de aptamilden şüpheliyim..:26:

Renginde bi depişiklik yokta su gibi geldi biraz ıslanmış çamaşırım her zamnkinden fazlada akıntum gelmiş
Senin için çok sevindim bayrama kalmıycaksın inş cnm:)))

Cnm ben de biberon koydum mama almadim lazim olursa eczane yakin diye dusundum ama hangisinden almaliyiz bilemiyorum

burada kizlara bi haller olunca ister istemez heyecanlaniyorum mamayi hiiic dusunmedim caty oyle bisey olursa ne alirim bilmiyorum ama aptamil iyi degil mi :26:

Renginde bi depişiklik yokta su gibi geldi biraz ıslanmış çamaşırım her zamnkinden fazlada akıntum gelmiş

bende ki akinti kremsi beyaz bazende su gibi beyaz :26::26:

bu kez başlamıştır inşallah Allah'ın izniyle.. Gidicek olursam mutlaka ilk fırsatta haber veririm tatlım. Hastanede net varsa ordan da yazarım.

Evet canım o gecr bel agrisi sancı ve sıksık büyük tuvsletine cikmis hatta doktoru aradiginda bu tuvalet mrvzusunu soyleyince gel bi bakalim demis
insanlar ağrıyı sancıyı öyle bi anlatıyolar ki kendime bakınca tuhaf oluyorum. Kasılmalar ennnn az 30 saniye sürüyo ve hiç geçmeyen bi bel ağrısı eşlik ediyo. Bacaklarımda acayip bi yorgunluk var. Ama dayanılmıcak türden bişey değil, o yüzden hayli rahatım. Sadece gerçek kasılmalar olup olmadığı konusunda çok tereddütteydim ama sizlerin sayesinde netleşti düşüncelerim. İyi ki varsınız.

sağol canım insallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer ve Allah'ın izniyle sağ salim kavusurum bebişime :)
Eğer sulu akıntıdan bahsediyosan o bende de olmuştu. 0ndan sonraki günlerde de sırf su gibi geldi. Sonra geçti gibi oldu, şimdi yine az az geliyo normal akıntı.. Yarın kontrolün var ne güzel, herşeyi sor canım kafanda bişey kalmasın. bende haber bekliyorum tabi doğurmazsam :))

Evt cnm hep kremdi beyazdı ama bugün du gibi geldi acaba sızıntı faln mı oldu diye tereddüt ettim

Cnm senin fotolara alıştık hep ters oluyo zaten

ama su flnsa az azda olsa hic kesilmezmis ben oyle duydum tabi bilmiyorum :26:

ay hadi insallah bakalim ne dicek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…