2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben de kavuştum Poyraz'ıma.38+5 de 3900gr 50 cm olarak spinal sezeryanla doğum yaptım. Allah meleklerine kavuşanlara bol süt ve uyku versin, tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah..

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- Tunazelhan
19-tılsım........................ 79-pissa
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Canım Allah analı babalı büyütsün. Aynı gun nişanımız geldi ama ben bekliyorum hala. Sancı olmayınca.
Insallah biran once emme sorununu da halledersiniz.
Bak ne guzel ikinciyi de normal doğumla aldın kucağına. Panik olmadın hic.
Kızlar ben de kavuştum Poyraz'ıma.38+5 de 3900gr 50 cm olarak spinal sezeryanla doğum yaptım. Allah meleklerine kavuşanlara bol süt ve uyku versin, tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah..

Allah analı babi büyütsün :) maasallah bebeğine.

Offf kızlar ya panik oldum iyice(bgn ameliyatım var spinal sezaryen ,nerden estiyse nette bi bakayım dedim sabah sabah yan etkilerine ,anestezi diye bir site var kimse iyi yorum yapmamış iyice korktum ((

Canim gözün aydin almissin kucagina yavrunu ne guzel ALLAH anali babali büyütsün saglicakla.İns emme problemide hallolacaktir.Darısı basımıza

Offf kızlar ya panik oldum iyice(bgn ameliyatım var spinal sezaryen ,nerden estiyse nette bi bakayım dedim sabah sabah yan etkilerine ,anestezi diye bir site var kimse iyi yorum yapmamış iyice korktum ((
ALLAH yardimcin olsun cnm korkma herkeste ayni etkiyi yapmiyormus bir cok kisi memnun hayırlı dogumlar
Eki Görüntüle 827932

bu da benim göbüşüm. 37+3'teyiz...
Oyyyy masallah canim

Gozun aydin cnm masallah tontos oglunada.Saglicakla buyusun insallah

Günaydın kızlar :) ne mutlu ki bi çık arkadaş daha aldı ve bugun alıcak kucağına bebişlerini :)) ben bu gece de doğurmadım ki dün gün içinde ara ara hep kasıklarımda ağrı hissettim sabah uyandım yine ara ara hissediyorum , ama net bişey yok hayırlısı hakkımızda ...

günaayyydıınn bugün doğum yapacakları allah sağ salim kurtarsın inşallah doğum yapanlara da allah analı babalı büyütsün diyorum
biz de şimdi kahvaltı yapıyoruz

dün bende öyletdim hatta akşam çok düzenliydi sancılar ama 12 gibi geçti çok ümitlenmiştim oysaki

Merhaba Jasemin ve Bigudi83, gozunuz aydin, darisi basimiza. Ben de Poyraz'imi bekliyorum, kismetse 21 ekimde :)

tatlım bebeğin nasıl düzelmiştir umarım

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün kızlar gözünüz aydın

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

günaydın kızlar dün çok yorulduğum için gece biraz uyumuşum çok şükür
sizler naılsınız serap bu gün alıyo bebişini kucağına ben de pazartesi alıcam inşallah yavrumu çifte bayram yaşayacağım Allah ın izniyle

günaydın canım ben seni normal doğum bekliyorsun sanıyordum sezeryan mı olacaksın

evet canım malesef çatım dar ve bebek iri olduğu için sezaryen günü verdi dr um:18:

ne güzel yaa ne olacağını biliyosun en azından benim doktro daha çatı muayenesi yapmadı inanılır gibi değil bayramın 2.-3. günü gel muayene ol çatı muayenen yapılsın dedi eğer çatım uygun değilse hemen sezeryana alırar bayram bayram sezeryan olduğumla kalırım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…