- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
Bügün sezaryen olacak tatlım
hadi hayirlisi rabbim saglikla kucaklarina almalarini nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bügün sezaryen olacak tatlım
zulummm gunu gecince renkli ultrasonami sokuyolar :26: burada nasil acaba :26:
ayyy cnm hiç sorma eşekten düşmüş gibi oldum. kocişle dk tutalım dedik olan oldu :)))Cnm seninle hep aynı şeyleti yaşıyorduk :))) seninle bende heyecanlandım şimdi benimde biraz suyum geldi gibi oldu lavobaya gittim her Zamnkinden fazla akıntım olmuş bilmiyorum ne oldu :)))
Şimdi nadılsın cnm kaç dk düştü kasılman:))
Ben ekim annelerinde pek duymadım ters gelen bebeği
Maşallah çok güzel görünüyor cnm:))
Cnm ben biberon ve mama aldım koydum çantamıza be olur be olmaz diye aynen gelmez belki bilemiyodun be olacağını:))
catyy cok heyecan yaptik simdi gordumm ben biberon koydum ama mama almadim hastane veriyo oyle bisey olursa diye
Benim Dr gireceksin dedi tatlım
Günü dolunca sıkıntıya girmiş mi
Sağlıklı diye bakıcaz dedi ona
Göre bekleyeceğiz tatlım
ayyy cnm hiç sorma eşekten düşmüş gibi oldum. kocişle dk tutalım dedik olan oldu :)))
senin akıntında herhangi bi değişiklik varmı renk olarak, o önemli ?
kasılmalar en fazla 10 dk bir geliyo, 10 dkyı geçmicek şekilde gelmeye başladı bazen 8 bazen 4 belirsiz :))
Şükürrr Ben o kadar heyecan yapmıyorum gibi,değişik hallerdeyim..olacak ve bitecek diye düşünüyorum..tabi o anda düşüncelerim muhakkak değişecek de rahat ve sakin olmaya çalışıyorum,çok kasmam sancılarımı da engeller belki..
Ben de biberon almaya karar verdim de aptamilden şüpheliyim..:26:
bende sali gidicem ama beni renkliye fln sokmaz bu kari bakarmi ondan da emin degilim
Renginde bi depişiklik yokta su gibi geldi biraz ıslanmış çamaşırım her zamnkinden fazlada akıntum gelmiş
Senin için çok sevindim bayrama kalmıycaksın inş cnm:)))
Ilahi tatlım gece gece güldürdün
Beni doğurcam sşimdi
bu kez başlamıştır inşallah Allah'ın izniyle.. Gidicek olursam mutlaka ilk fırsatta haber veririm tatlım. Hastanede net varsa ordan da yazarım.doğurcaz bi şekilde hepimiz inş. ama senin başlamış gibi duruyo sanki tatlım ya.ağrı sancı eşlik ederse mutlaka git sen doktoruna canım.ben heycanlandım senin adına doktora gidersen falan haber et canım mutlaka.
insanlar ağrıyı sancıyı öyle bi anlatıyolar ki kendime bakınca tuhaf oluyorum. Kasılmalar ennnn az 30 saniye sürüyo ve hiç geçmeyen bi bel ağrısı eşlik ediyo. Bacaklarımda acayip bi yorgunluk var. Ama dayanılmıcak türden bişey değil, o yüzden hayli rahatım. Sadece gerçek kasılmalar olup olmadığı konusunda çok tereddütteydim ama sizlerin sayesinde netleşti düşüncelerim. İyi ki varsınız.Evet canım o gecr bel agrisi sancı ve sıksık büyük tuvsletine cikmis hatta doktoru aradiginda bu tuvalet mrvzusunu soyleyince gel bi bakalim demis
yeterki dogur ben neler neler yaparim
Evt cnm hep kremdi beyazdı ama bugün du gibi geldi acaba sızıntı faln mı oldu diye tereddüt ettimbende ki akinti kremsi beyaz bazende su gibi beyaz :26::26:
Tatlım foto ters ona göre bak
sağol canım insallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer ve Allah'ın izniyle sağ salim kavusurum bebişime :)Renginde bi depişiklik yokta su gibi geldi biraz ıslanmış çamaşırım her zamnkinden fazlada akıntum gelmiş
Senin için çok sevindim bayrama kalmıycaksın inş cnm:)))
Ah lorim sağol CNm az önce bi sancı
Geldi domates gibi oldum....ama geçti
Evt cnm hep kremdi beyazdı ama bugün du gibi geldi acaba sızıntı faln mı oldu diye tereddüt ettim
Cnm senin fotolara alıştık hep ters oluyo zaten
sağol canım insallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer ve Allah'ın izniyle sağ salim kavusurum bebişime :)
Eğer sulu akıntıdan bahsediyosan o bende de olmuştu. 0ndan sonraki günlerde de sırf su gibi geldi. Sonra geçti gibi oldu, şimdi yine az az geliyo normal akıntı.. Yarın kontrolün var ne güzel, herşeyi sor canım kafanda bişey kalmasın. bende haber bekliyorum tabi doğurmazsam :))