Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah analı babalı büyütsün. Aynı gun nişanımız geldi ama ben bekliyorum hala. Sancı olmayınca.hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
Kızlar ben de kavuştum Poyraz'ıma.38+5 de 3900gr 50 cm olarak spinal sezeryanla doğum yaptım. Allah meleklerine kavuşanlara bol süt ve uyku versin, tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah..
hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
ALLAH yardimcin olsun cnm korkma herkeste ayni etkiyi yapmiyormus bir cok kisi memnun hayırlı dogumlarOfff kızlar ya panik oldum iyice(bgn ameliyatım var spinal sezaryen ,nerden estiyse nette bi bakayım dedim sabah sabah yan etkilerine ,anestezi diye bir site var kimse iyi yorum yapmamış iyice korktum ((
Oyyyy masallah canim
Kızlar ben de kavuştum Poyraz'ıma.38+5 de 3900gr 50 cm olarak spinal sezeryanla doğum yaptım. Allah meleklerine kavuşanlara bol süt ve uyku versin, tüm hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah..
Günaydın kızlar :) ne mutlu ki bi çık arkadaş daha aldı ve bugun alıcak kucağına bebişlerini :)) ben bu gece de doğurmadım ki dün gün içinde ara ara hep kasıklarımda ağrı hissettim sabah uyandım yine ara ara hissediyorum , ama net bişey yok hayırlısı hakkımızda ...
Canım Allah analı babalı büyütsün. Aynı gun nişanımız geldi ama ben bekliyorum hala. Sancı olmayınca.
Insallah biran once emme sorununu da halledersiniz.
Bak ne guzel ikinciyi de normal doğumla aldın kucağına. Panik olmadın hic.
Allah analı babi büyütsün :) maasallah bebeğine.
hele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
maşallah size çok tatlısınız
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünhele şükür dogurdum arkadslar darısı basınıza dun aksam 10da sıklastı sancılar has gıttk 7 8 cm acılma dedı ama evde cekmıstm bılıyosnz kendı sancımla 1 ceyrek gece dogurdm 3750gr 52 cm allahım sancı cekerken butun hamılelere dua ettm hep bebişimle emme sorunm var daha hıc uyumadm dogum hılayemı zaten bılıysnz ama yazarm ayrıntılı bıara
günaydın kızlar dün çok yorulduğum için gece biraz uyumuşum çok şükür
sizler naılsınız serap bu gün alıyo bebişini kucağına ben de pazartesi alıcam inşallah yavrumu çifte bayram yaşayacağım Allah ın izniyle
evet canım malesef çatım dar ve bebek iri olduğu için sezaryen günü verdi dr um:18:günaydın canım ben seni normal doğum bekliyorsun sanıyordum sezeryan mı olacaksın
evet canım malesef çatım dar ve bebek iri olduğu için sezaryen günü verdi dr um:18: