2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Amin cnm benim ne guzel anlatmissin duygulandim.. Heyecan merak korku endise var saglicakla kucaklayalım ALLAHIM

Allah ayrdımcınız olsun kzılar ben artık büyük oğluşu yatıriim Allaha emanet olun yarına doğum ahberleri okuruz inş sağlıkla

Başlar tatlım benim ablamın ne suyu nede
Nişanı geldi sadece karın ağrısıylı doğum
Yaptı

cnm bende dk tuttum 8dk da bi karnım kasılıyo ama başka ağrı sancı yok.sadece kasılma var eşlik eden ağrı yok.yada bilmiyorum benim ağrı eşiğim yüksektir kolay hissetmem.acaba bu doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyo :26:

ay kızlar yazıları okudum şimdi o sertleşme bende de var ama hiç saat tutmadım ama sürekli girip belli saniye kasıp gevşiyor.karnım kare oluyor hemde taş gibi.az mı kaldı acaba.:44:yazyağmuru durum nasıl senin

Anladim cnm 5 gun olmus seninki bayada olmus ben nisandan sonra 24-48 saat surebilir diye okumustum bakim benimki ne kadar surecek

Allah ayrdımcınız olsun kzılar ben artık büyük oğluşu yatıriim Allaha emanet olun yarına doğum ahberleri okuruz inş sağlıkla

Amin cnm hayirlisi haber ederim iyi geceler

benimde aynı cnm acaba gerçek doğum sancıları başladı mı ama öyle olsa giderek şiddetlenmesi gerekiyor.bekleyip görücez kimisini kasılmalarla birlikte gerçek sancılar başlıyormuş belkide öyledir

Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok

Canım benimki epey bi geldi adet oldugumuzda ilk gelen kanama gibi. Açık pembe ve sümüksü. Belki de hafif nişanından gelmiştir.
Ve sürekli gelmeye devam etti.

ayy cnm hadi inş.şuan gene kasılıyo tutmaya başladım 4 defa 8 dkda bir kasıldı ama sancım yok kasılma dışında bişey hissedemiyorum.değildir heralde bu belkide psikolojik oluyo:26:

Canım sancı olabilir. Sıcak suyla duş alsaydın. Çünkü gercek sancıysa agri geçmeyip siddetlenirmis.
Nişanmi diye merak ettim cnm 38+7 olucaz yarin kontrolum var bakalim ne diyecek dr
Nisan olabilir canım. Zaten sancı veya su gelmezse yarın Dr muayenede söyler. Ama kimisinde nisandan sinra sancı yada su geliyormuş. Bekle bakalım.

Gercege benziyor.

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?hepinizde bir heycan sancı duumu var sanırım..rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin hepinize bir avazda alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah...sonra hiç bu günleri yaşamamış gibi oluyo inanın bana..bende daha dün gibi gün sayıyordum şugün bugündiye şimdi 16 günlük olduk bile...doğumda çektiğim acıları bile unuttum...darısı sizlerinde başına...kzımı uyuttum biz bakayım dedim merak ettim sizleri geçmişi okuyamadm tabi...

Tatlım her kadında ağrı farklı oluyor
Kiminin sancısı nst de 100. Vuruyor
Ama hissetmiyor....ben 31. Haftamda
Sancı çektim nefesim kesildi belim
Karnım ağrıdı karnım sertleşti her sn sancı arttı
Öyle bir baskı vardı ki alt tarafımda nst de
4 tane sancı çıktı

İnsallah tatlim haber ederim ama sanci yok yada ben hisetmyrm

Amin cnm acik pembe geldi silince sonrada kahverengimsi .Seninde artarsa ara doktorunu

Canım benim Nisan geleli 40 saat oldu ne bir sancı ne baska bir belirti. Yarın Dr alttan muayene eder. Açıklığa bakar. Ona gire eğer nisansa ne yapacagınızı konuşursunuz.

Canım benimki epey bi geldi adet oldugumuzda ilk gelen kanama gibi. Açık pembe ve sümüksü. Belki de hafif nişanından gelmiştir.
Ve sürekli gelmeye devam etti.
bilemedim cnm bir kac kez pecete degstm kahverengimsiydi iki kezde az pembe gelmisti

ben tutmaya başliyim hala devam ediyor pek dikkate almamıştım:44: inş gerçek sancılar başlamıştır
Hadi insallah cnm haber et

Amin cnm eminimki cok guzel duygulardir RABBİM saglikli ömürler versin hepsine

ayy cnm hadi inş.şuan gene kasılıyo tutmaya başladım 4 defa 8 dkda bir kasıldı ama sancım yok kasılma dışında bişey hissedemiyorum.değildir heralde bu belkide psikolojik oluyo:26:

3 gün önce nst ye girdim 2 tane sancı çıktı tam sancı sırasın kasılma oldu onlar sancı oluyormuş ama ben sancı olarak hissetmedim sadece kasılma olarak hissettim hatta bende önce birisi yatıyordu onunda sancıları çıktı ama hiçbirşey hissetmediğini söyledi.yarın yine doktor konrolüm var bakalım sancılar ne durumda gelince yazarım ve sorucam bu kasılmalar yalancı sancımı yoksa gerçek sancımı :44: ama geçmiyor sürekli kalımalar oluyor.hadi kızlar doğurmaya az kaldı psikolojik olsa cnm nst de kasılmalar sırasında sancı olarak görünmezdi.ama işte düzenli olması gerek vede şiddetlenmesi gerek yoksa bu şekil doğum olmaz kasılmalarla başlar kimisin ama artarak devam eder ve giderek sancılarda kasılmalara eşlik eder diyer bir yerde okumuştum

Canım benim Nisan geleli 40 saat oldu ne bir sancı ne baska bir belirti. Yarın Dr alttan muayene eder. Açıklığa bakar. Ona gire eğer nisansa ne yapacagınızı konuşursunuz.

Zulluyada 5 gun olmus cnm benim kız da bekleyebilir o zaman yarin ola hayrola aciklik yok gb hissediyorum

haklısın canım.inşallah şiddetlenir de doğumun başladığını anlarım.nasıl emin olucam ben beklemem lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…