2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

saol cnm inan çok korktuk akşam.haklısın aynı şeyi yazıp veriyorlar ama herkese iyi gelicek diye birşey yok ana çok kötü dokandı işte.ya o ebenin yüzünden bebeğime birşey olsaydı allah korusun.idrar tahlili bile yapmadı idrarıma bir kağıt soktu o kırmızı yada sanırım başka bir renk oluyor öyle anlıyorlar insan hasteneye tathilimi gönderir birdaha her verileni içmem doktoruma sormadan

evet bu gece son kez uyuyacaz kuzumla birlikte karnımdayken..sabah son kez karnımda kine kahvaltı yaptırdım..ay bir tuhaftı...nerelerden nerelere geldin be sero dedim...yarın bu saatte herşey bitmiş olacak inşallah o müthiş sesi duymuş olacağım...

Canım benimde aynı. Yarın bu saatlerde kucağımda olacak inşallah. Senin genel anestezi mi olacak.ben epidural istiyorum.

aynen heyecan hat safhada...ben genelden korkuyorum canım...ama kararsızım spinal ile epidural arasında gidip geliyom..ama büyük bir ihtimal spinal olacağım...

aynen heyecan hat safhada...ben genelden korkuyorum canım...ama kararsızım spinal ile epidural arasında gidip geliyom..ama büyük bir ihtimal spinal olacağım...

Bende dr.a sordum spinalmi epidural mi diye.biz ikisini bir arada kombine yapıyoruz dedi. Nasıldır bilmem

Merhaba kızlar. Bizde bekliyiruz. Hala sancı vs gelmedi. Nişan'dan sonra 48 saat surebiliyirmus. Artık cumaya kadar bekleyelim bakalım. Hayırlısı olsun. Gerci bazı yerde nişandan sonra iki haftayı bile bulur diye yazıyor. Ama o kadar beklemez bizim Dr. Cumaya kadar müddet verdi.
Nişan geldikten sonra beklemek de ayrı bir zormus. Ama hayırlısı olsun insallah.

Dogum kısa br sure. Degilki 9 ay boyunca güvendiğin doktoru istersin yanında...benimm masalımda ters doktor istesende normal yapamazsın dedi istemiyorum o ayri tabide:)bebek yan olsa belki döndürülürde bas yukarı bebeği nasıl döndürmeye çalışmış...cnm bence doktorun la konus sonuçta mesai saatleri icinde doğuracağının garantisi yok..konus ve ben sizin olmanızı istiyorum de icini rahatlat...

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...
ayyyy serapppp aklımdan geçiyordun valla ne yaptı acaba diye çok sevindim canımmmmmm kaç kılo olmuş tosunun bi de epidural sezaryan mı yapıcan canım Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...
oyyy son yemek son kahvaltı derken bi tuhaf oldum kuzum yaa, nasıl güzel bi duygu bu Rabbim sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah, güzel haberlerle gel bize
en güzeli o canım, kadın doğumcu daha iyi yönlendiriyo her zaman. Aile hekimleri baştan savma iş yapıyolar.

Beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı gerçekten. Sende nişan geldi bekliyosun, bizim nişan gelcek mi gelmicek mi o bile belli değil ama bekliyoruz :) Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..

Evet aynen öyle canım, bi konuşuyum pzts kontrolde. Tabi o zamana kadar bebiş gelirse de hayırlısı artık :)
hadi gayret :))

Gecmis olsun tatlım aradinmi doktorunu? Herhangi birsey dokunmus olabilir mi ?Açmıydın cıkardıginda?

sağolun kızlar doktorum yok malesef izne ayrıldı haca gitti kendileri de bende sabah geri uyumuşum ara ara sancım vardı uyurken ama resmen bayılmış gibi uyumuşum saat2de zor uyandım şu anda da baş ağrısı ve halsizlik var bende bilemedim napsam

canım duş çok iyi gelir öyleyken ama yanında biri olmalı. Yeşil kustum demişsin ya eğer kokusunuda ağır hissettiysen safra kesen ve mideni üşütmenle alakalı bi durumdur kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…