• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki:50::50::50:

Gecmis olsun tatlım aradinmi doktorunu? Herhangi birsey dokunmus olabilir mi ?Açmıydın cıkardıginda?

günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki:50::50::50:
canım geçmiş olsun, yediklerinle alakalı olabilir özellikle yanma probleminde varsa..
doktoruna sordun mu? bizlerede haber et emi :26:
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı dr çatımın müsait olmadığını söyledi o yüzden sezeryan olucak ama daha gününü konuşmadık anestezi için tahlil verdik yarın gidip alıcaz bakıcaz artık bayrama kadar alırız dedi
sebimm hayırlısı olsun hakkında canım, sağ salim kavuşta nasıl olduğu önemli değil.. :16: Rabbim yardımcımız olsun..
Yarın kızıma kavusuyorum:))))
Gözünaydın canım, Allah sağlıcakla kavustursun inşallah :)
Kizlar gunaydin.Bugun akıntıda artıs var daha sulu.
Canım akıntının beyaz kısmı az ve sulu kısmı çoksa enfeksiyon olabilir. Bende aynı sorundan dolayı 2 hafta önce gittim dr.a.. Fitil ve krem verdi.

Merhaba arkadaşlar,

Dün kaldığım yeden geçmişi okumaya devam ettim. Herkeste doğum başlamadığı için bir stres var.. Arkadaşlar stres ile salgılanan hormonlar başlayan doğumu bile durdurabiliyorken neden doğumun başlamasına engel olmasın? Bakıyorum ki zaten hiçbirimizin günü geçmedi, sabırlı olmaya çalısın arkadaşlar. Bebek nekadar içerde durursa onun için o kadar iyi, dünyaya o kadar kolay adapte olabilir...

Günü geçse plesantaya mekonyum bulaşmış mıdır, eş yaşlanmışmıdır vs diye düşünürüz ama daha normal vakit dolmamışken stres yapmayın ne olur...

Kızlar Özel Hastaneye gidenlere bi sorum olucak.
Doktor izne ayrılmamışsa doğumu kendi yaptırıyor ama mesai saati dışında olursa nöbetçilere mi bırakıyo ? Ya da haftasonu mesai bitiminden sonrasına denk gelirse ?

Merhaba arkadaşlar,

Dün kaldığım yeden geçmişi okumaya devam ettim. Herkeste doğum başlamadığı için bir stres var.. Arkadaşlar stres ile salgılanan hormonlar başlayan doğumu bile durdurabiliyorken neden doğumun başlamasına engel olmasın? Bakıyorum ki zaten hiçbirimizin günü geçmedi, sabırlı olmaya çalısın arkadaşlar. Bebek nekadar içerde durursa onun için o kadar iyi, dünyaya o kadar kolay adapte olabilir...

Günü geçse plesantaya mekonyum bulaşmış mıdır, eş yaşlanmışmıdır vs diye düşünürüz ama daha normal vakit dolmamışken stres yapmayın ne olur...
Mrb canım, doğru söylüyosun bende biraz önce bi yazı okudum söylediklerinle alakalı..
Son haftalar hamileliğin verdiği sıkıntılar ve hormonal düzenin tamamiyle farklılaşmasından dolayı gerginlik ve endişe durumları oluyomuş. Ama bunun üzerinde durulup, vaktini doldurmayan bir gebelikte doğumun neden başlamadığı düşüncesi, farklı hormonlarında salgılanmasına ve doğumun gecikmesine yol açıyomuş.

Doktor izne ayrılmamışsa doğumu kendi yaptırıyor ama mesai saati dışında olursa nöbetçilere mi bırakıyo ? Ya da haftasonu mesai bitiminden sonrasına denk gelirse ?

Cnm benim doktorum mesai disindada olsa il dışında degilse muhakkak kendsi geliyor...

canım o hastane politikasına göre değil doktorun inisiyatifine göre değişiyor. Kimi doktor mesai saatinden sonra gelmeyi tercih etmeyip nöbetçiye bırakıyor kimi doktor da arandığında fizandan geliyor.

Cnm benim doktorum mesai disindada olsa il dışında degilse muhakkak kendsi geliyor...

canım o hastane politikasına göre değil doktorun inisiyatifine göre değişiyor. Kimi doktor mesai saatinden sonra gelmeyi tercih etmeyip nöbetçiye bırakıyor kimi doktor da arandığında fizandan geliyor.
Tamam kızlar çok sağolun cevaplar için.
Dün akşam eşim ve kv ile doğum yapan arkadaşımın yanına gittik. Doktorumuz aynıydı. Ayın 5.inde akşam 11e doğru doğumu olmuş ama dr.u aradıklarında " ben çıkmadan gelin bi bakıyım " demiş. Hastaneye vardıklarında yatışını verdirmiş, gerekli bilgileride nöbetçi doktora verip çıkmış. 0 nöbetçi doktora da doktor demeye bin şahit lazım ya :( tövbe tövbe... Bebeğin başı yukarda olduğu halde dönmesini bekletmiş, normal olur felan demiş avutmuş sonrada elini sokup çevirmeye çalışmış. Şok oldum akşam yaaa :53: 11 saat sancıdan sonra bakmış gidişat kötü acil sezeryana almış. Detaylarla canınızı sıkmak istemiyorum. Doktorumla görüşücem tekrar, ayın 18ine kadar burdayım doğum olursa beraberiz demişti ama mesai bitti felan dicekse oraya gitmemin bi anlamı yok ki.. Hep normal doğumu bekledim ama onun anlattıklarından sonra o kadına denk gelirsem diye içim içimi yiyo. Daha önce diğer özelde bu kadına tesadüfen muayeneye gitmiştim, adetle ilgili sıkıntılarım vardı. Hiçbişey yapmadan tanı koymuştu. sonrasında şimdiki gittiğim hastaneye gittim bi prof vardı o gün. 0na girdim. 0 kadar güzel ilgilendiki anlatamam. Tanı vs de koymadı sadece kanalın dar olduğunu doğumda rahatlayabileceğini ama benim kas yapımla alakalı olduğunu söyledi. 0 kadına kalsam demekki.. uff.. Allah'ım hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Bilmiyorum belki bende durum farklı olur ama ne biliyim işte, insan ısınamayınca olmuyo..

hastaneye göre değişiyo canım. bazı hastanelerde mesai dışında dr unu istersen ayrı para ödüyosn. bi doğum parası kadar daha. bazısında ise ödemiyosn, dr geliyo. ama benim hastanede doğum bayrama denk gelirse sdc bi tane nöbetçi dr varmış. anlamadım 9 gün boyunca sdc 1 nöbetçi dr. nasıl olucak, acaip moralim bozuldu...

hastaneye göre değişiyo canım. bazı hastanelerde mesai dışında dr unu istersen ayrı para ödüyosn. bi doğum parası kadar daha. bazısında ise ödemiyosn, dr geliyo. ama benim hastanede doğum bayrama denk gelirse sdc bi tane nöbetçi dr varmış. anlamadım 9 gün boyunca sdc 1 nöbetçi dr. nasıl olucak, acaip moralim bozuldu...
Bizim hastanede de tek nöbetçi oluyo canım. Benim dr bayramda nöbetçi, o yüzden sıkıntı değil ama doğumum mesai bitiminden sonraya denk gelirse ve nöbetçi doktora bırakırsa diye sinir oldum. İnşallah öyle bişey demez......
Bi de imkanlardan ve ekiplerden dolayı en uygun özel hastane bizimki.. Doğum için gelen gelene.. Nasıl olcak bende bilmiyorum..

Son düzenleme:
Kızlar Panikliden haber var mı ? Dün sancıları vardı en son girdiğimde, sonra tekrar bakamadım buraya..

Merhaba arkadaşlar,

Haklısında tatlım
ama maalesef bayrama denk
Geldiği için Dr um hastahanede
Değil nöbetçi Dr da tanımıyorum
Kendi Dr umA zor güveniyorum
Başka bir Dr nasıl güvenelim :19:
Ayrıca Dr korkar oldum
:18::18::18:

Merhaba kızlar,nasılsınız napıyorsunuz bakalım? :3:Bende durumlar aynı hala,kızım sanırım bayramda gelecek..Ama ellerim özellikle şişti ve kemiklerim ağrıyor,olsun bitsin şu doğum diyorum artıkk:37: Dün biraz toz aldım hemen uykum geldi,takatim kalmadı:27:

Merhaba kızlar,nasılsınız napıyorsunuz bakalım? :3:Bende durumlar aynı hala,kızım sanırım bayramda gelecek..Ama ellerim özellikle şişti ve kemiklerim ağrıyor,olsun bitsin şu doğum diyorum artıkk:37: Dün biraz toz aldım hemen uykum geldi,takatim kalmadı:27:

Iyiyiz tatlım siz nasılsınız
Sen niye yoruyon bakayım
Kendini:20:doğumuna az
Kalmış sana enerji lazım
Kız benim hiç elim kolum
Baacağım şişmiyor:1:

Back