2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb canım, hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah.. Bugün benimde ellerim şiş hiçbişey yapmadığım halde.. Uykumda dünden beri açılmadı gitti, bugün ilk defa 9,30 da kalktım 1,5 saat fazla uyumusum

Evet tatlım yoksa evde doğuramadım
Diye çatlayacağımkız bide bebiş gezmedeyken
Geliyormuş
belli mi olur kıss
havanın güselliğine dayanamayıp çıkar belki kuzucuk

Kız benim çenem düüştü yine
Bi bakıp çıkayım defim yapıştım
Burayaben kaçar hatunlar
Bol bol doğurun listeye doğum
Yapanlar lazım
Hepinizi öptüm

Son düzenleme:
nbr kıslaarrr
hepinizin yolu tamamlamasına az kalmış
ben çookkk uzun süredir giremiyorum tahmin edeceğiniz gibi bebeğime kavuştum o yüzden hiç vaktim olmuyo şimdi uyuyo prensesim o yüzden kaçabildim arada.
dogum yapınca çokkk rahatlıcaksınız hiç merak etmeyin resmen kendimi kuş gibi hafif hissediyorum darısı sizlere inş.

Kizlar ya sizin de cok uykunuz oluyo mu 12ye zor kalkiyorum yataktan.bi de kabus gorup duruyorum surekli..

Yok tatlım olmas gezcem ben
bende bekliyorum ama benimde bayramda gelicek gibi benim şişim olmadı cnm fazla zorluosan veya su içmiosan şişersin
Kız kesin Bayram şekeri olacaklar

Benim annemin ebe bir arkadaşı var, ters gelen bir bebeği el ile çevirmek yanlış bir uygulama değil. Bahsettiğim ebe teyze köy yerlerinde ters gelen bebekleri hep dediğin gibi çevirip doğurtmuş zamanında. 25 yıllık meslek hayatında da ters gelen bebeği çevirdiği için hiçbir sıkıntı yaşamamış. Demek ki o doktor ya bunu yapmasını iyi bilmiyordu ya da bebeğin yeri müsait olmadığından çevrilemedi. Normalde ülkemizde doktorları koruyan politikalar olmadığı için doktorlar hiç bir şekilde risk almak istemediklerinden bu tarz uygulamaları tercih etmiyorlar, bize o yüzden garip geliyor bunlar. En ufak bir durumda hemen sezaryana başvuruyorlar ki bu aslında o doktorun bebeği çevirememesi kadar kötü bence...

Bayram süresinde doktorun nöbetçiyse seni başka bir doktora bırakacağını zannetmiyorum. Nöbetçi olduğu için 8-5 hastanede olmayacaktır. HAstaneye acil bir vaka geldiğinde ya da doğurmak üzere olan bir gebe geldiğinde çağırılacak doktor seninkidir. Gönlünü ferah tut canım, bayramda doktorun nöbetçi olduğu için çok şanslısın... Ama sen yine de konuş ve rahatla :)

Iyiyiz tatlım siz nasılsınız
Sen niye yoruyon bakayım
Kendinidoğumuna az
Kalmış sana enerji lazım
Kız benim hiç elim kolum
Baacağım şişmiyor
Kendimi yormadan yavaş yavaş yapayım dedim ama yine de yoruldum,çok şükür ödem belirtisi yok ama kemik ağrısı var bende Az kaldı ya sabır diyorum artık..
Sağol canım,inşallah hepimizin bebeği hayırlısıyla sağlıkla gelir..Ben de 8.30 da eşimle kalkarım kahvaltıdan sonra yine yatarım,son zamanlar yine ilk aylardaki gibi uykucu oldum Panikli noldu bu arada?

oyy taze annecikkk hoşgeldinnn.. Evde mis kokulu bi bebişin olması ne güzel ya..
Biz hayırlısıyla bi doğursak gerçekten rahatlıcaz, yoksa buraya yapışıp kalıcaz doğuramadık diye

Kizlar ya sizin de cok uykunuz oluyo mu 12ye zor kalkiyorum yataktan.bi de kabus gorup duruyorum surekli..
benim dün ve bugün çok uykum geliyo ama bebiş beni sıkıştırdığı için yatamıyorum Kabuslar normal canım, ben sezonluk diziler çekiyorum resmen
Yok tatlım olmas gezcem ben
kıs burda durmaya devam edersen gezemicen

İyi diyelim iyi olalım canım,bizimkiler sonuna kadar bekleyecekler içerde sanırım,hatta bayramı bile bulabilir benimkisi..dolayısıyla biraz sıkıntılar oluyor haliyle..Sen nasılsın?Kızın nasıl?Mevlüd yaptınız mı? Oh sizden keyiflisi yoktur

Aynı ben.. Sabah eşimi geçiriyorum 7 de, geçiriyorum derken o ben yatarken beni öpüp gidiyor :) sonra 11 e kadar uyuyorum.. Ama ne rüyalar, dün gece eşimi okan bayülgen vücuduna bürünmüş gördüm. Sabah otursam senaryoları yazsam valahi hollywood da gişe rekorları kırar filmler :)

Ben biraz çıkıyorum kızlar çok fazla ütü var, yarın temizlikçi gelecek birazını ben yapayım birazını ona bırakıcam yoksa yapılacak iş listesi o kadar uzun ki vallahi bir daha gelmeyecek

hoşbulduk canımm
bebek kokusu hiçbirşeye benzemiyo inan. ne hamilelik ne dogum sıkıntıları umrunda olmuyo

hayırlısıyla kurtulun canım ikiniz de inş.
evet pazar günü mevlütümüzü bile yaptık bgün 16. günümüz. neslihakanla birbirimzi hastanede ziyaret ede ede dogurduk

Özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi ?
Özel hastanelerde tatil 9 gün değil. Arefe günü ve ayın 19'u cumartesi doktorlar çalışıyor özel hastanelerde genelde.. Mesela ben medikal parka gidiyorum hepsinde bu şekil... Yani sadece 4 gün yok doktorlar. Özel hastaneye gidiyorsan bir konuş derim

Ne güzel,Allah kabul etsin canım.Evet alıyorum haberlerinizi

Doğrudur canım.. Önce bebek kıpırdamıyo diye yemek yedirmişler, sonra bi iğne yapıp kusturmuşlar. Sonrasında bebeği çevirmeyi denemiş ama bu kezde kalp atımını durdurmuş. Arkadaşımında kalp atışı düşmeye başlayınca acile sezeryana almış. Şimdi ikiside iyi maşallah :) Nöbetçi olduğu için rahatım şükür ama ne biliyim onlara öyle yapınca içime kurt düştü :)

Sağol canım,inşallah hepimizin bebeği hayırlısıyla sağlıkla gelir..Ben de 8.30 da eşimle kalkarım kahvaltıdan sonra yine yatarım,son zamanlar yine ilk aylardaki gibi uykucu oldum Panikli noldu bu arada?
nası tatlı geliyo uyku dimi :) ama ben bebiş sıkıştırdığından yatamıyorum Panikliyi bende biraz önce sordum ama cevap gelmedi, merak ettim doğurdumu acaba..

hoşbulduk canımm
bebek kokusu hiçbirşeye benzemiyo inan. ne hamilelik ne dogum sıkıntıları umrunda olmuyo
hayırlısıyla bi doğsalar da bizlerde tatsak o duyguyu

kızlar akşam çok kötü oldum.bir ilaç vermişti aile hekimim ebe hemşire toz bir kerelik bir ilaç idrar yollarımda iltahap vardı hap kullandım geçmemiş toz verdi.içmemiştim ama içeyim dedim aldırdım gece yatmadan önce tuvaletini yapıp içiyorsun.neyse içtim aman allahım yattım tam birden fenalaşmaya başladım.yan etkilerinin hepsini yaşadım kusma üşüme titreme halsizlik çok fena yaptı kustum çok afedersiniz:26: ama eğer kusmayasaydım kesinlikle açılamazdım bir yandan bel ağrısı dedim kesin sancılar başladı ama resmen arada vuruyor düzenli gibiydi.kustuktan sonra bir kere daha vurdu bel ağrısı sonra biraz geçti.uyumuşum sonra.çok korktum sabah kalktım bel ağrısıyla ama şimdi biraz daha iyiyim.hemen bebeğimin hareketlerine baktım yavrum kıyamam benden önce kalkmışta kıpır kıpır allahım sana şükürler olsun dedimkesinlikle ilaç yaramadı bana.

Herkese merhabalar.benim pazartesi sabah 09.50 de genel anestesi sezeryanla bebisim dünyaya geldi.hersey yolunda evime çiktim bu sabah. dünya tatlısı prensesim mSallahi var.allahim tez zamanda diger arkadaslarida kurtarsin insallah. 38+4 te 2.750 grm 49 cm kızim.ayrintilari tekrar yazarım allaha emanet olun.

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...

allah analı babalı büyütsün cnm.ne güzel bir duygudur bizlerde yaşasak artıkgünüme 5 gün kaldı hala gelen giden yok

canım çok geçmiş olsun, banada aile hekimliğinde idrar tahlili yaptılar, kendi doktorum olmayınca diğer hekim baktı.. bu laboratuvarda her kim varsa aynı sonucları yazıp gönderiyo dedi sağlık personeline. bende tesadüfen duydum. belki gercekten enfeksiyonu vardır dedi ve banada o dediğin tek kullanımlık tozdan yazdı. bikaç gün sonra kadım doğumcuma gittim tahlil yaptı enfeksiyona dair hiçbişey yoktu. iyi ki içmemişim dedim içimden. Burdaki aile hekimliğini Allah bildiği gibi yapsın.... Şimdi iyi olmana sevindim, kendine çok dikkat et..

Gözünaydın canım maşallah Amin insallah bizde hayırlısıyla kavusuruz bebislere.. En kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz :)

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...

ayyyy süper yaaaa bebeğinin ne zaman kucağında olacağını bilmek.ben bilmiyorum ve çıldıracağım allah kurtarsın cnm yarın çok değişik duygular içerisinde olucaksın ve bugün son kez karnına bak çünkü karnındaki şirin bebiş yarın gözlerine bakıyor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…