0 da mı doğuruyooo nolduuuu
hayırlısı ne ise o olsun tatlım.. sağlıcakla gelsinlerde.. :) Ne kadardı en son kilosu..Olabilir canım,herşey mümkün..Bugün de toz aldım,hergün bişeyler yapıyorum ama tık yok..Gitgide kilo alacak sezeryan olacak diye de korkmaya başladım artık..Hayırlısı..
canım duş çok iyi gelir öyleyken ama yanında biri olmalı. Yeşil kustum demişsin ya eğer kokusunuda ağır hissettiysen safra kesen ve mideni üşütmenle alakalı bi durumdur kuzum.
Dün 3200 dü ama önceki hafta perşembe günü 3026 idi,hızlı kilo alıyor gibi geldi bana..İştah da var bugünlerdehayırlısı ne ise o olsun tatlım.. sağlıcakla gelsinlerde.. :) Ne kadardı en son kilosu..
Olabilir canım,herşey mümkün..Bugün de toz aldım,hergün bişeyler yapıyorum ama tık yok..Gitgide kilo alacak sezeryan olacak diye de korkmaya başladım artık..Hayırlısı..
Ama iki muayene arasındaki fark bana biraz yüksek geldi..canım son haftalrda fazla almıyormuş bebişler günde ortalama 14 gr alıyormuş bu da aşağı yukar 90-100gr arası yapıyor
Ama iki muayene arasındaki fark bana biraz yüksek geldi..
Sen nasılsın?Geçmiş olsun canım..
oyyy son yemek son kahvaltı derken bi tuhaf oldum kuzum yaa, nasıl güzel bi duygu buRabbim sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah, güzel haberlerle gel bize
Herkese merhabalar.benim pazartesi sabah 09.50 de genel anestesi sezeryanla bebisim dünyaya geldi.hersey yolunda evime çiktim bu sabah. dünya tatlısı prensesim mSallahi var.allahim tez zamanda diger arkadaslarida kurtarsin insallah. 38+4 te 2.750 grm 49 cm kızim.ayrintilari tekrar yazarım allaha emanet olun.
ayyyy serapppp aklımdan geçiyordun valla ne yaptı acaba diye çok sevindim canımmmmmm kaç kılo olmuş tosunun bi de epidural sezaryan mı yapıcan canım Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...
Bende dr.a sordum spinalmi epidural mi diye.biz ikisini bir arada kombine yapıyoruz dedi. Nasıldır bilmem
Canım benimde aynı. Yarın bu saatlerde kucağımda olacak inşallah. Senin genel anestezi mi olacak.ben epidural istiyorum.
Hayırlısını dileyelim Allahtan,yapacak bişey yok..evet aradaki zaman az olmasına rağmen iyi almış maşallah zaten doğumuna ne kaldı ki taş çatlasın 3500 olur o da fazla değil normal doğum için
sağol canım biraz daha iyiyim çok şükür
Hayırlısını dileyelim Allahtan,yapacak bişey yok..
Doktorun da yokmuş sanırım,başka bir bildiğin doktor varsa ona danışsaydın.
sağ salim kavuş inşallah bebeğine canım kolay bir doğum olur umarım dualarımız seninle
oyyyy kuzum ne güzel ne heyecanlısındır şimdi, minişinin karnındaki son günümaşallah size inş. yarın doğumunda rahat geçer ve mis kokulunun en kısa sürede sağlıkla kucağında olur annesi :) ayyy yarın çoktan minişinle ilk bakışmalarınızı ilk dokunuşlarını yaşamış olacaksın, darısı bizlerin başına :)
ayyyyyyyyycanimmm, cok sancim var sabah altidan beri. ama aralikli hala. Belimin agrisi dayanilmaz oluyor bazen, makatimi sizlatiyor bacaklarima vuruyor. siklasirsa hastnaeye gidicem. nisan su neyin gelmedi ama ..
tmm tatlım takip et bakalım, tekrarlamaz inşallah ama olucak olursa kesin git acile.yok canım koku yoktu zaten duş almıştım namaz kıldım sonra da yatağa girer girmez başladı şu an öyle fazla bulantım yok çok şükür geçti gibi bakalım belki üşütmüşümdür dediğin gibi zaten yine olursa acile gidicem allahtan bebeğim hareket ediyor
oy maşallah catymmDün 3200 dü ama önceki hafta perşembe günü 3026 idi,hızlı kilo alıyor gibi geldi bana..İştah da var bugünlerde
aynen çok değişik bir duygu...kuzum bile anladı herhalde bugün karnımda değişik figürler sergileyip kendini sevdiriyo sıpa...
0 da mı doğuruyooo nolduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?