2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Olabilir canım,herşey mümkün..Bugün de toz aldım,hergün bişeyler yapıyorum ama tık yok..Gitgide kilo alacak sezeryan olacak diye de korkmaya başladım artık..Hayırlısı..
hayırlısı ne ise o olsun tatlım.. sağlıcakla gelsinlerde.. :) Ne kadardı en son kilosu..

canım duş çok iyi gelir öyleyken ama yanında biri olmalı. Yeşil kustum demişsin ya eğer kokusunuda ağır hissettiysen safra kesen ve mideni üşütmenle alakalı bi durumdur kuzum.

yok canım koku yoktu zaten duş almıştım namaz kıldım sonra da yatağa girer girmez başladı şu an öyle fazla bulantım yok çok şükür geçti gibi bakalım belki üşütmüşümdür dediğin gibi zaten yine olursa acile gidicem allahtan bebeğim hareket ediyor

Olabilir canım,herşey mümkün..Bugün de toz aldım,hergün bişeyler yapıyorum ama tık yok..Gitgide kilo alacak sezeryan olacak diye de korkmaya başladım artık..Hayırlısı..

canım son haftalrda fazla almıyormuş bebişler günde ortalama 14 gr alıyormuş bu da aşağı yukar 90-100gr arası yapıyor

Ama iki muayene arasındaki fark bana biraz yüksek geldi..
Sen nasılsın?Geçmiş olsun canım..

evet aradaki zaman az olmasına rağmen iyi almış maşallah zaten doğumuna ne kaldı ki taş çatlasın 3500 olur o da fazla değil normal doğum için
sağol canım biraz daha iyiyim çok şükür

Son düzenleme:
oyyy son yemek son kahvaltı derken bi tuhaf oldum kuzum yaa, nasıl güzel bi duygu bu Rabbim sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah, güzel haberlerle gel bize

aynen çok değişik bir duygu...kuzum bile anladı herhalde bugün karnımda değişik figürler sergileyip kendini sevdiriyo sıpa...

gözünaydın cnm, darısı başımıza :)

sağ salim kavuş inşallah bebeğine canım kolay bir doğum olur umarım dualarımız seninle

sağol kuzum..bakalım ya epidural ya spinal kuzu...yarın karar veririz dr ile görüşmedik hangisini tavsiye ederse doktorumu dinleyeceğim bu konuda..ama spinal daha ağır basıyo gibi bir anda olsun bitsin istiyorum..epiduralin işlemi biraz daha uzun sürüyormuş herhalde uyuşması falan...amin kuzum darısı hayırlı vakitte sizlerin başına inşallah...

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...

oyyyy kuzum ne güzel ne heyecanlısındır şimdi, minişinin karnındaki son günü maşallah size inş. yarın doğumunda rahat geçer ve mis kokulunun en kısa sürede sağlıkla kucağında olur annesi :) ayyy yarın çoktan minişinle ilk bakışmalarınızı ilk dokunuşlarını yaşamış olacaksın, darısı bizlerin başına :)

Canım benimde aynı. Yarın bu saatlerde kucağımda olacak inşallah. Senin genel anestezi mi olacak.ben epidural istiyorum.

cnm seninde şimdiden gözünaydın diyelim :) yarın minişin kucağında sağlıkla inş. rahat ve kolay doğum yaparsın :) ayyyy ne heyecanlı yaaaaaaaa, darısı başımıza :)

evet aradaki zaman az olmasına rağmen iyi almış maşallah zaten doğumuna ne kaldı ki taş çatlasın 3500 olur o da fazla değil normal doğum için
sağol canım biraz daha iyiyim çok şükür
Hayırlısını dileyelim Allahtan,yapacak bişey yok..
Doktorun da yokmuş sanırım,başka bir bildiğin doktor varsa ona danışsaydın.

sağ salim kavuş inşallah bebeğine canım kolay bir doğum olur umarım dualarımız seninle

sağol kuzum sıra sizlerde...hayırlısıyla bir kavuşsak kuzularımıza...artık finale yaklaşıyoruz..finale yaklaştıkça streste artıyo..

aynen heyecan en üst sınırda....eşim bile evden çıkarken bir tuhaf bakktı..oğlum bugün son kez mi beni karnında uğurluyo diyo...

canimmm, cok sancim var sabah altidan beri. ama aralikli hala. Belimin agrisi dayanilmaz oluyor bazen, makatimi sizlatiyor bacaklarima vuruyor. siklasirsa hastnaeye gidicem. nisan su neyin gelmedi ama ..
ayyyyyyyyy ablam hadi hayırlısı olsunnn, inşallah gerçektir sancılar da hayırlısıyla kavusursun bebikineee haberlerini bekliyorum mutlaka mesaj at bana..
bugün bel ağrısı bende hiç geçmedi gecede 2 defa sancıyla uyandım, ayağa kalkıncada alt karın ve kasıklar mahvediyo. Sanırım dahada iniyo aşağı..
tmm tatlım takip et bakalım, tekrarlamaz inşallah ama olucak olursa kesin git acile.
Dün 3200 dü ama önceki hafta perşembe günü 3026 idi,hızlı kilo alıyor gibi geldi bana..İştah da var bugünlerde
oy maşallah catymm son zamanlara göre oldukça iyi kilo almış. kuzen 3,650 ile normal doğurdu seninde olsa en fazla o kadar olur doğuma kadar sanırım. Hayırlısı olsun cnm bnm..
aynen çok değişik bir duygu...kuzum bile anladı herhalde bugün karnımda değişik figürler sergileyip kendini sevdiriyo sıpa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…