• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım çok geçmiş olsun, banada aile hekimliğinde idrar tahlili yaptılar, kendi doktorum olmayınca diğer hekim baktı.. bu laboratuvarda her kim varsa aynı sonucları yazıp gönderiyo dedi sağlık personeline. bende tesadüfen duydum. belki gercekten enfeksiyonu vardır dedi ve banada o dediğin tek kullanımlık tozdan yazdı. bikaç gün sonra kadım doğumcuma gittim tahlil yaptı enfeksiyona dair hiçbişey yoktu. iyi ki içmemişim dedim içimden. Burdaki aile hekimliğini Allah bildiği gibi yapsın.... Şimdi iyi olmana sevindim, kendine çok dikkat et..

Gözünaydın canım maşallah :nazar::nazar::nazar: Amin insallah bizde hayırlısıyla kavusuruz bebislere.. En kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz :)

saol cnm inan çok korktuk akşam.haklısın aynı şeyi yazıp veriyorlar ama herkese iyi gelicek diye birşey yok ana çok kötü dokandı işte.ya o ebenin yüzünden bebeğime birşey olsaydı allah korusun.idrar tahlili bile yapmadı idrarıma bir kağıt soktu o kırmızı yada sanırım başka bir renk oluyor öyle anlıyorlar insan hasteneye tathilimi gönderir birdaha her verileni içmem doktoruma sormadan:50:

ayyyy süper yaaaa bebeğinin ne zaman kucağında olacağını bilmek.ben bilmiyorum ve çıldıracağım :52: allah kurtarsın cnm yarın çok değişik duygular içerisinde olucaksın ve bugün son kez karnına bak çünkü karnındaki şirin bebiş yarın gözlerine bakıyor olucak :1::16:

evet bu gece son kez uyuyacaz kuzumla birlikte karnımdayken..sabah son kez karnımda kine kahvaltı yaptırdım..ay bir tuhaftı...nerelerden nerelere geldin be sero dedim...yarın bu saatte herşey bitmiş olacak inşallah o müthiş sesi duymuş olacağım...

Canım benimde aynı. Yarın bu saatlerde kucağımda olacak inşallah. Senin genel anestezi mi olacak.ben epidural istiyorum.

:52::52::52::52:aynen heyecan hat safhada...ben genelden korkuyorum canım...ama kararsızım spinal ile epidural arasında gidip geliyom..ama büyük bir ihtimal spinal olacağım...

:52::52::52::52:aynen heyecan hat safhada...ben genelden korkuyorum canım...ama kararsızım spinal ile epidural arasında gidip geliyom..ama büyük bir ihtimal spinal olacağım...

Bende dr.a sordum spinalmi epidural mi diye.biz ikisini bir arada kombine yapıyoruz dedi. Nasıldır bilmem

Merhaba kızlar. Bizde bekliyiruz. Hala sancı vs gelmedi. Nişan'dan sonra 48 saat surebiliyirmus. Artık cumaya kadar bekleyelim bakalım. Hayırlısı olsun. Gerci bazı yerde nişandan sonra iki haftayı bile bulur diye yazıyor. Ama o kadar beklemez bizim Dr. Cumaya kadar müddet verdi.
Nişan geldikten sonra beklemek de ayrı bir zormus. Ama hayırlısı olsun insallah.

Tamam kızlar çok sağolun cevaplar için.
Dün akşam eşim ve kv ile doğum yapan arkadaşımın yanına gittik. Doktorumuz aynıydı. Ayın 5.inde akşam 11e doğru doğumu olmuş ama dr.u aradıklarında " ben çıkmadan gelin bi bakıyım " demiş. Hastaneye vardıklarında yatışını verdirmiş, gerekli bilgileride nöbetçi doktora verip çıkmış. 0 nöbetçi doktora da doktor demeye bin şahit lazım ya :( tövbe tövbe... Bebeğin başı yukarda olduğu halde dönmesini bekletmiş, normal olur felan demiş avutmuş sonrada elini sokup çevirmeye çalışmış. Şok oldum akşam yaaa :53: 11 saat sancıdan sonra bakmış gidişat kötü acil sezeryana almış. Detaylarla canınızı sıkmak istemiyorum. Doktorumla görüşücem tekrar, ayın 18ine kadar burdayım doğum olursa beraberiz demişti ama mesai bitti felan dicekse oraya gitmemin bi anlamı yok ki.. Hep normal doğumu bekledim ama onun anlattıklarından sonra o kadına denk gelirsem diye içim içimi yiyo. Daha önce diğer özelde bu kadına tesadüfen muayeneye gitmiştim, adetle ilgili sıkıntılarım vardı. Hiçbişey yapmadan tanı koymuştu. sonrasında şimdiki gittiğim hastaneye gittim bi prof vardı o gün. 0na girdim. 0 kadar güzel ilgilendiki anlatamam. Tanı vs de koymadı sadece kanalın dar olduğunu doğumda rahatlayabileceğini ama benim kas yapımla alakalı olduğunu söyledi. 0 kadına kalsam demekki.. uff.. Allah'ım hayırlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Bilmiyorum belki bende durum farklı olur ama ne biliyim işte, insan ısınamayınca olmuyo..

Dogum kısa br sure. Degilki 9 ay boyunca güvendiğin doktoru istersin yanında...benimm masalımda ters doktor istesende normal yapamazsın dedi istemiyorum o ayri tabide:)bebek yan olsa belki döndürülürde bas yukarı bebeği nasıl döndürmeye çalışmış...cnm bence doktorun la konus sonuçta mesai saatleri icinde doğuracağının garantisi yok..konus ve ben sizin olmanızı istiyorum de icini rahatlat...

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...:52::52::52:
ayyyy serapppp aklımdan geçiyordun valla ne yaptı acaba diye çok sevindim canımmmmmm kaç kılo olmuş tosunun bi de epidural sezaryan mı yapıcan canım Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin:16::16::16:

Biz geldik teyzelerimiz...yaın bu saatlerde inşallah kuzum paşam tosunum kucağımda olacak...:52::52::52:
oyyy son yemek son kahvaltı derken bi tuhaf oldum kuzum yaa, nasıl güzel bi duygu bu :43: Rabbim sağlıcakla çabucak kurtarsın inşallah, güzel haberlerle gel bize :16:
saol cnm inan çok korktuk akşam.haklısın aynı şeyi yazıp veriyorlar ama herkese iyi gelicek diye birşey yok ana çok kötü dokandı işte.ya o ebenin yüzünden bebeğime birşey olsaydı allah korusun.idrar tahlili bile yapmadı idrarıma bir kağıt soktu o kırmızı yada sanırım başka bir renk oluyor öyle anlıyorlar insan hasteneye tathilimi gönderir birdaha her verileni içmem doktoruma sormadan:50:
en güzeli o canım, kadın doğumcu daha iyi yönlendiriyo her zaman. Aile hekimleri baştan savma iş yapıyolar.

Merhaba kızlar. Bizde bekliyiruz. Hala sancı vs gelmedi. Nişan'dan sonra 48 saat surebiliyirmus. Artık cumaya kadar bekleyelim bakalım. Hayırlısı olsun. Gerci bazı yerde nişandan sonra iki haftayı bile bulur diye yazıyor. Ama o kadar beklemez bizim Dr. Cumaya kadar müddet verdi.
Nişan geldikten sonra beklemek de ayrı bir zormus. Ama hayırlısı olsun insallah.
Beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı gerçekten. Sende nişan geldi bekliyosun, bizim nişan gelcek mi gelmicek mi o bile belli değil ama bekliyoruz :) Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..

Dogum kısa br sure. Degilki 9 ay boyunca güvendiğin doktoru istersin yanında...benimm masalımda ters doktor istesende normal yapamazsın dedi istemiyorum o ayri tabide:)bebek yan olsa belki döndürülürde bas yukarı bebeği nasıl döndürmeye çalışmış...cnm bence doktorun la konus sonuçta mesai saatleri icinde doğuracağının garantisi yok..konus ve ben sizin olmanızı istiyorum de icini rahatlat...
Evet aynen öyle canım, bi konuşuyum pzts kontrolde. Tabi o zamana kadar bebiş gelirse de hayırlısı artık :)
hadi gayret :))

Gecmis olsun tatlım aradinmi doktorunu? Herhangi birsey dokunmus olabilir mi ?Açmıydın cıkardıginda?

canım geçmiş olsun, yediklerinle alakalı olabilir özellikle yanma probleminde varsa..
doktoruna sordun mu? bizlerede haber et emi :26:

sebimm hayırlısı olsun hakkında canım, sağ salim kavuşta nasıl olduğu önemli değil.. :16: Rabbim yardımcımız olsun..

Gözünaydın canım, Allah sağlıcakla kavustursun inşallah :)

Canım akıntının beyaz kısmı az ve sulu kısmı çoksa enfeksiyon olabilir. Bende aynı sorundan dolayı 2 hafta önce gittim dr.a.. Fitil ve krem verdi.

sağolun kızlar doktorum yok malesef izne ayrıldı haca gitti kendileri de:31::31: bende sabah geri uyumuşum ara ara sancım vardı uyurken ama resmen bayılmış gibi uyumuşum saat2de zor uyandım şu anda da baş ağrısı ve halsizlik var bende bilemedim napsam:31:

sağolun kızlar doktorum yok malesef izne ayrıldı haca gitti kendileri de:31::31: bende sabah geri uyumuşum ara ara sancım vardı uyurken ama resmen bayılmış gibi uyumuşum saat2de zor uyandım şu anda da baş ağrısı ve halsizlik var bende bilemedim napsam:31:
canım duş çok iyi gelir öyleyken ama yanında biri olmalı. Yeşil kustum demişsin ya eğer kokusunuda ağır hissettiysen safra kesen ve mideni üşütmenle alakalı bi durumdur kuzum.

Back