günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki
canım geçmiş olsun, yediklerinle alakalı olabilir özellikle yanma probleminde varsa..günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki
sebimm hayırlısı olsun hakkında canım, sağ salim kavuşta nasıl olduğu önemli değil..slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı dr çatımın müsait olmadığını söyledi o yüzden sezeryan olucak ama daha gününü konuşmadık anestezi için tahlil verdik yarın gidip alıcaz bakıcaz artık bayrama kadar alırız dedi
Gözünaydın canım, Allah sağlıcakla kavustursun inşallah :)Yarın kızıma kavusuyorum:))))
Canım akıntının beyaz kısmı az ve sulu kısmı çoksa enfeksiyon olabilir. Bende aynı sorundan dolayı 2 hafta önce gittim dr.a.. Fitil ve krem verdi.Kizlar gunaydin.Bugun akıntıda artıs var daha sulu.
Mrb canım, doğru söylüyosun bende biraz önce bi yazı okudum söylediklerinle alakalı..Merhaba arkadaşlar,
Dün kaldığım yeden geçmişi okumaya devam ettim. Herkeste doğum başlamadığı için bir stres var.. Arkadaşlar stres ile salgılanan hormonlar başlayan doğumu bile durdurabiliyorken neden doğumun başlamasına engel olmasın? Bakıyorum ki zaten hiçbirimizin günü geçmedi, sabırlı olmaya çalısın arkadaşlar. Bebek nekadar içerde durursa onun için o kadar iyi, dünyaya o kadar kolay adapte olabilir...
Günü geçse plesantaya mekonyum bulaşmış mıdır, eş yaşlanmışmıdır vs diye düşünürüz ama daha normal vakit dolmamışken stres yapmayın ne olur...
Kızlar Özel Hastaneye gidenlere bi sorum olucak.
Doktor izne ayrılmamışsa doğumu kendi yaptırıyor ama mesai saati dışında olursa nöbetçilere mi bırakıyo ? Ya da haftasonu mesai bitiminden sonrasına denk gelirse ?
Doktor izne ayrılmamışsa doğumu kendi yaptırıyor ama mesai saati dışında olursa nöbetçilere mi bırakıyo ? Ya da haftasonu mesai bitiminden sonrasına denk gelirse ?
Cnm benim doktorum mesai disindada olsa il dışında degilse muhakkak kendsi geliyor...
Tamam kızlar çok sağolun cevaplar için.canım o hastane politikasına göre değil doktorun inisiyatifine göre değişiyor. Kimi doktor mesai saatinden sonra gelmeyi tercih etmeyip nöbetçiye bırakıyor kimi doktor da arandığında fizandan geliyor.
Bizim hastanede de tek nöbetçi oluyo canım. Benim dr bayramda nöbetçi, o yüzden sıkıntı değil ama doğumum mesai bitiminden sonraya denk gelirse ve nöbetçi doktora bırakırsa diye sinir oldum. İnşallah öyle bişey demez......hastaneye göre değişiyo canım. bazı hastanelerde mesai dışında dr unu istersen ayrı para ödüyosn. bi doğum parası kadar daha. bazısında ise ödemiyosn, dr geliyo. ama benim hastanede doğum bayrama denk gelirse sdc bi tane nöbetçi dr varmış. anlamadım 9 gün boyunca sdc 1 nöbetçi dr. nasıl olucak, acaip moralim bozuldu...
ohh çok güzellll yaa, git gez dolaş zullumm nasılsa gelecek gibi durmuyo bizim sıpalarSlm kızlar bugün eşimle
Gezmeye gidiyoruz zaten çok
Sıkılmıştım.....siz ne yapıyorsunuz
Merhaba arkadaşlar,
Dün kaldığım yeden geçmişi okumaya devam ettim. Herkeste doğum başlamadığı için bir stres var.. Arkadaşlar stres ile salgılanan hormonlar başlayan doğumu bile durdurabiliyorken neden doğumun başlamasına engel olmasın? Bakıyorum ki zaten hiçbirimizin günü geçmedi, sabırlı olmaya çalısın arkadaşlar. Bebek nekadar içerde durursa onun için o kadar iyi, dünyaya o kadar kolay adapte olabilir...
Günü geçse plesantaya mekonyum bulaşmış mıdır, eş yaşlanmışmıdır vs diye düşünürüz ama daha normal vakit dolmamışken stres yapmayın ne olur...
ohh çok güzellll yaa, git gez dolaş zullumm nasılsa gelecek gibi durmuyo bizim sıpalar
Merhaba kızlar,nasılsınız napıyorsunuz bakalım?Bende durumlar aynı hala,kızım sanırım bayramda gelecek..Ama ellerim özellikle şişti ve kemiklerim ağrıyor,olsun bitsin şu doğum diyorum artıkk Dün biraz toz aldım hemen uykum geldi,takatim kalmadı
Evet tatlım yoksa evde doğuramadım
Diye çatlayacağımkız bide bebiş gezmedeyken
Geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?