Kız o kadar saat nasıl yattın
kız 23:30'da yattım.. 3 saat uyumuşum topu topu :))
neler döndü bakalı bugün topicte. herkes mutlu mesut mu? liste epey kabarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o kadar saat nasıl yattın
ne yazmışsınız onları okumaya çalışıyorum sen nabıyosun??
kız 23:30'da yattım.. 3 saat uyumuşum topu topu :))
neler döndü bakalı bugün topicte. herkes mutlu mesut mu? liste epey kabarmış
Ne yapmak doğurmak diye bekliyoz
Elif'de habire hıçkırıyor ama hıçkırıklar
Çok aşşağıdan geliyorkız bizim çeneler
Düşük okumak zor
Ben yatıyom tatlım
Sende yat bebişe kötü örnek olma
Uyu çabuköptüm sizi
sırtı arkaya dönmüştür endişelenme. geçende bana da öyle oldu.
bugün hep arkadaşlarım aradı, hep hastaneye geleceğiz diyorlar. ay çok heyecanlandım :18: ne vefalı arkadaşlarım varmış zullu ya.. izmirden konyadan gelen var
Allah rahatlık versin hadi iyi geceleer
Kızlar bugün sezaryen olacak varmıydı:26:
yok be tatlım sanırım benim iş cumartesi günü suni sancıya kalacak.tık yok bekliyorum ama artk hayırlısı neyse o olsun.:26: inşallah hepimiz bi avazda atlatırız canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinde razıyım ben herşeye.sen nasılsın cnm varmı nişan falan
günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki
Kizlar gunaydin.dun misir yemistim bugun kalktim ki heryerim sismisssss.tuzlu yapmistim.napmam lazim bu odemi atmak icin acaba.linacim bebegin hareketli olup olmadigini takip et mutlaka.bence doktorunu arasan cok iyi olur.
Tansiyonunu bi ölçsen iyi olur bence canım
bebişlerimiz aynı gün doğacak :)
selam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??
Yarın kızıma kavusuyorum:))))