• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız 23:30'da yattım.. 3 saat uyumuşum topu topu :))
neler döndü bakalı bugün topicte. herkes mutlu mesut mu? liste epey kabarmış :nazar:

Kız bende öğlen zannettim:1:
Ne olsun tatlım panikli ve jasemin
Arkadaşın nişanı geldi panikli arkadaş
Enson sancı çekiyoyordu belki doğurmuştur
Kız ben doğuramiyom:19:

Ne yapmak doğurmak diye bekliyoz:1:
Elif'de habire hıçkırıyor ama hıçkırıklar
Çok aşşağıdan geliyor:53:kız bizim çeneler
Düşük okumak zor:1:

:1::1: sırtı arkaya dönmüştür endişelenme. geçende bana da öyle oldu.
bugün hep arkadaşlarım aradı, hep hastaneye geleceğiz diyorlar. ay çok heyecanlandım :18::16: ne vefalı arkadaşlarım varmış zullu ya.. izmirden konyadan gelen var

:1::1: sırtı arkaya dönmüştür endişelenme. geçende bana da öyle oldu.
bugün hep arkadaşlarım aradı, hep hastaneye geleceğiz diyorlar. ay çok heyecanlandım :18::16: ne vefalı arkadaşlarım varmış zullu ya.. izmirden konyadan gelen var

Anladım tatlım başı aşşagida acaba
Kanala mı indi iyi arkadaşların varmiş
Tatlım :38:

günaydın kızlar ben çok kötüyüm bugün namaza uyandım sonra geri yattım ama uyuyamadım miden bulanıyor ve afedersiniz ama resmen çimen yeşili kusuyorum nette baktım birşey bulamadım bu neden olaki:50::50::50:

yok be tatlım sanırım benim iş cumartesi günü suni sancıya kalacak.tık yok bekliyorum ama artk hayırlısı neyse o olsun.:26: inşallah hepimiz bi avazda atlatırız canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinde razıyım ben herşeye.sen nasılsın cnm varmı nişan falan :1:

hiçbir belirti nişan mişan yok canım zaten nstde sancı da çıkmıyor son güne kadar beklicek herhalde hatta doktor ayın 23-24üne kalabilir dedi bakalım bekliyoruz

Kizlar gunaydin.dun misir yemistim bugun kalktim ki heryerim sismisssss.tuzlu yapmistim.napmam lazim bu odemi atmak icin acaba.linacim bebegin hareketli olup olmadigini takip et mutlaka.bence doktorunu arasan cok iyi olur.

selam kızlar 37+2 günlüğüm doğuma dair hiç bir belirti yok bende.. normalmi kiii ??

Merhaba ben de 37+2 gunlugum bebek dogum kanalina girmemis ve nst'de sanci cikmiyor bende de. Aslinda ne kadar dayanirlarsa o kadar iyi bebekler, buyurler :) gerci ben sezaryen olacagim kismetse 21 ekimde...siz hangi sehirdesiniz? Dogum normal olacak herhalde

Back