• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben cıkıyorum kızlarrr :19::19::19:

Lutfen kotu dusunmeyin, hamileligim boyunca cok buyuk bazi problemler yasadim. Simdi gecti gitti hepsi...tek odaklandigim sey su kalan 3 hafta gibi sureyi de hayirlisiyla gecirmek...her sey eminim coook guzel olacak, hepimiz icin...dogum hikayelerimizi paylasacagiz burda :)

kimin ne olacağını kimse bilemez sizin bebeğinize kordon dolandı diye niye sonucunu kötü düşünüyosunuz benim bahsettiğim kişilerde hiç bi sorun yoktu sonucunu kötü oldu en son kontrolümde bende de bir sorun gözükmedi ama sorunsuz olacağı anlamaına gelmiyor.bende burda korkumu paylaştım fakat sizin hassas noktanızmış bana patladınız.bunu sinirlerinizin moralinizin bozuk olmasına veriyorum.

ya sadecık kusura bakma ama senın cevrende de ne kadar cahıl ınsanlar var ya nerde yasıyorsun sen yanlıs hatırlamıyorsam sacını kestırıncede boyle tepkılerle karsılasmıstın bu ınsanlar nasıl sızınle byle konusmaya cesraet edebılıyr hayret yada sız nıye bunları kafanıza takıyorsunuz kı bılıyosunku batıl ınanc bunu sıkıntı yapman cok gereksızzz bu durmda olan arkadaslar bıle burda senın gıbı sıkıntı yapıp boyle seyler yazmadı

Ben acayip acıkıyorum sürekli bişeylet yemek istiyorum:(((
Kıxımın yeleğinin süslemeside bitti sizede göstereyim :))) $image.jpg

benı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorumm:51:

aynen canım işte aynı şeyleri yaşayınca..tek olmadığımızı anlıyoruz..bu bile büyük bir şey bizim için...

ay sorma aynen öyle gece uyanmalar..kendini yoklamalar..dün akşam bayağı değişik ağrı gibi bişi oldu..ama bence gazdı:34:geçti de zaten..herşeyden bi işaret arıyo insan:26:eşim de her sabah nasılsın bugün doğurur musun arabayla mı gidiyim die soruyo:52:ben de ne biliyim diorum:52:

ay düşünemiyorum canım seni...ne heyecan vardır şimdi sende...

ah yasmıncım Allah razı olsun sevındık gulduk burda destekde verdık ama sıtenın olumsuz yanlarıda varmış sadece kıııızdıgım bayan hala aynı sekılde dayatıyor ben olsam cok uzuldum kusura bakma dusunemedım derım ama hala benı cıldırtan seyler yazıyo :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Evet canım maalesef bazen sitede yazılanlar kötü etkiliyor insanı.
Sadecik yazmasa daha iyi olurmuş. Birde dediğin gibi kusura bakma faldan dese daha iyi olurdu. Hem iyice büyütmemiş olurdu konuyu.
Ama dediğim gibi canım sen üzülme. Icin rahat olsun. Iki kere dolanmisti üstelik bak bire düştü. Dr iki kereyi bile sorun etmemisti. Yoksa seni hemen sezeryana alırdı öyle birsey olsaydı.
Allah'ın emanetleri onlar zaten. Allah'a emanetler.
Evt hepimizde diken üstündex hep birbirimizi destekler şekilde konuştuk ben yazılanlatı okurken içimden dedim neden böyle bişey tazılmuş kordon dolanan ark var diye yazan ark tedirginlikten yazmış evt ama olma ihtimaline bile ne kadar üzülmüşsünüz bunu yaşayanların ne kadar kötü olduklarını daha iyi anlamak gerekiyor:((( tabikide herşey allahtan geliyor ama birde bunu yaşayanları yazmak var ona bakarsan doğumdan kalkamyan insanlar var hepsinin bilincindeyiz ama konyşmamak daha iyi gelyor bazen :((( sezin içini ferah tut hiç birşey olmayacak:))

Aynen canım, o kadar cok hikaye var ki. Anlatmaya gerek yok. Zaten hepimiz tedirginiz. Nasıl olacak endişesi var. Sonuçta dogum kolay bir sey degil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Burda birbirimize moral vermemiz gerek. Kötü senaryolara hic değinmemeliyiz.

Back