Cnm ne zaman bebisini merak edersen git eliflerde nazlı
oluyor Cnm benim elif de bi gelmedi
anam seninki de mi elif?
adaşlarım çoğalıyor :81:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ne zaman bebisini merak edersen git eliflerde nazlı
oluyor Cnm benim elif de bi gelmedi
maaşallah ya ne kadar guzell
anam seninki de mi elif?
adaşlarım çoğalıyor :81:
evet Cnm elif zeyneb olacak prensesimizin adı
sen bebisin adını ne koycan bakayım
evet Cnm elif zeyneb olacak prensesimizin adı
sen bebisin adını ne koycan bakayım
Sancılar nasıl geçtimi canım ben doğuma gitmişsindir diyodum ama:)))
ben cıkıyorum kızlarrr
uras olacak benimki. Mutluluk talih şans demek
bu arada zeynep çok sevdiğim bir isim. elif adına en çok yakışan isim diye düşünmüşümdür hep.
kimin ne olacağını kimse bilemez sizin bebeğinize kordon dolandı diye niye sonucunu kötü düşünüyosunuz benim bahsettiğim kişilerde hiç bi sorun yoktu sonucunu kötü oldu en son kontrolümde bende de bir sorun gözükmedi ama sorunsuz olacağı anlamaına gelmiyor.bende burda korkumu paylaştım fakat sizin hassas noktanızmış bana patladınız.bunu sinirlerinizin moralinizin bozuk olmasına veriyorum.
benı benden ıyı anlattınız walla kızlarr yemek yapmak zulum gelıyor ama devamlıda bısey yemek ıstıyorumm boyle sızlere aynı seylerı yasadıgımı gorunce tek olmadıgımı gorunce mutlu oluyorumm
Aman bol sıcak seyler iç sende. Dikkat et kendine canım. Hepimiz dökülüyoruz.
evet canım ya bağışıklık sistemimiz sanırım en zayıf olduğu zamanlar bu son zamanlar dişimi sıkmaya çalışıyorum ama yıkılmak üzereyim inşallah bayılmam
hmmm o zaman az daha beklemek en güseli ama dikkat et kuzu açsın..
ay sorma aynen öyle gece uyanmalar..kendini yoklamalar..dün akşam bayağı değişik ağrı gibi bişi oldu..ama bence gazdıgeçti de zaten..herşeyden bi işaret arıyo insan:26:eşim de her sabah nasılsın bugün doğurur musun arabayla mı gidiyim die soruyoben de ne biliyim diorum
ay düşünemiyorum canım seni...ne heyecan vardır şimdi sende...
Ben acayip acıkıyorum sürekli bişeylet yemek istiyorum((
Kıxımın yeleğinin süslemeside bitti sizede göstereyim :)))Eki Görüntüle 815145
Evet canım maalesef bazen sitede yazılanlar kötü etkiliyor insanı.ah yasmıncım Allah razı olsun sevındık gulduk burda destekde verdık ama sıtenın olumsuz yanlarıda varmış sadece kıııızdıgım bayan hala aynı sekılde dayatıyor ben olsam cok uzuldum kusura bakma dusunemedım derım ama hala benı cıldırtan seyler yazıyo
Evt hepimizde diken üstündex hep birbirimizi destekler şekilde konuştuk ben yazılanlatı okurken içimden dedim neden böyle bişey tazılmuş kordon dolanan ark var diye yazan ark tedirginlikten yazmış evt ama olma ihtimaline bile ne kadar üzülmüşsünüz bunu yaşayanların ne kadar kötü olduklarını daha iyi anlamak gerekiyor(( tabikide herşey allahtan geliyor ama birde bunu yaşayanları yazmak var ona bakarsan doğumdan kalkamyan insanlar var hepsinin bilincindeyiz ama konyşmamak daha iyi gelyor bazen (( sezin içini ferah tut hiç birşey olmayacak:))