- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 138
öyle valla serappp...napim düşünmemeye çalışıyorum artıkın![]()
düşünme boş ver kuzum kendine başka uğraşlar bul...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle valla serappp...napim düşünmemeye çalışıyorum artıkın![]()
Cok güzel cnm bizde aynı modelin battaniyesini yaptık :)
Hadi hayırlısı... Su mu sanci mı?benim oğlum geliyor galiba...![]()
Ellerine saglik. Cok guzel.Ben acayip acıkıyorum sürekli bişeylet yemek istiyorum((
Kıxımın yeleğinin süslemeside bitti sizede göstereyim :)))Eki Görüntüle 815145
benim oğlum geliyor galiba...![]()
Ben acayip acıkıyorum sürekli bişeylet yemek istiyorum((
Eki Görüntüle 815161 Bak cnm böyle oldu battaniyemiz :)
Ben acayip acıkıyorum sürekli bişeylet yemek istiyorum((
çooookk güzel olmuş her ikisideEki Görüntüle 815161 Bak cnm böyle oldu battaniyemiz :)
Süper olmuş cnm çokk beğendim elletine sağlık:))Eki Görüntüle 815161 Bak cnm böyle oldu battaniyemiz :)
sancılar vardı. hafiften yokluyodu gün boyu. kontrole gittim. 2-3 cm açıklık varmış. gece ya da yarına bekliyoruz artık. zulunun da sancıları vardı. o ne yaptı merak ettim.
gerçekten mi benim 3 4 gündür sancı var kız korktum
şimdi şaka maka evde dogurmayayim :18:
çooookk güzel olmuş her ikiside
buda çok güzel bende yapmak istiyorum kim yaptı bunu tarif edebilir mi![]()
Süper olmuş cnm çokk beğendim elletine sağlık:))
zullu bişeyi 40 kere söylersen olurmuş evde olsun evde olsun diodungerçekten mi benim 3 4 gündür sancı var kız korktum
şimdi şaka maka evde dogurmayayim :18:
sağol yaş icimi rahatlattı iyice tirstim :18:Sen neden gitmiyorsun ya daha kötü olursan :18:ya sendede açılma varsa
Teşekkurler canım...
canım örme işini kv yaptı ben süsleme işini yaptım. yapmak istersen ögrenir yazarım ben sana...
cok tesekkurler cnm...
inşallah anlarım Cnm evde doğurmak maceralı olur sanirsamzullu bişeyi 40 kere söylersen olurmuş evde olsun evde olsun diodun
yok tatlış korkma bence, gerçek sancılara dayanamazsın bide çok düzenli gelir anlarsın diye düşünüyorum
sürekli bir adet sancısı gibiyse korkma. geçen hafta benim de öyle geçmişti. bu hafta ara ara düzensiz geliyodu.bugün kontrole gittik. nstdeyken hissetmeye başladım ağrıları. duruma ben de şaşırdım. yarın git mutlaka ihmal etme.
Hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Hayırlı doğumlar olsunsancılar vardı. hafiften yokluyodu gün boyu. kontrole gittim. 2-3 cm açıklık varmış. gece ya da yarına bekliyoruz artık. zulunun da sancıları vardı. o ne yaptı merak ettim.
Hayırlısını istemek lazım tabii ki canım.bugün kontrol vardı ve oğlum 3000 kg olmuş :) ve ben geçtiğimiz günlerde hep gelsin artık deyip duruyordum artık demeyeceğim Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin inş herkesinki :)