• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aaaaaa benim hiç aklıma gelmemişti battaniyeside eminim çok güzel olmuştur:))

$31052013222.jpg Bak cnm böyle oldu battaniyemiz :)

sancılar vardı. hafiften yokluyodu gün boyu. kontrole gittim. 2-3 cm açıklık varmış. gece ya da yarına bekliyoruz artık. zulunun da sancıları vardı. o ne yaptı merak ettim.

bugün kontrol vardı ve oğlum 3000 kg olmuş :) ve ben geçtiğimiz günlerde hep gelsin artık deyip duruyordum artık demeyeceğim Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin inş herkesinki :)

sancılar vardı. hafiften yokluyodu gün boyu. kontrole gittim. 2-3 cm açıklık varmış. gece ya da yarına bekliyoruz artık. zulunun da sancıları vardı. o ne yaptı merak ettim.

gerçekten mi benim 3 4 gündür sancı var kız korktum
şimdi şaka maka evde dogurmayayim :18:

gerçekten mi benim 3 4 gündür sancı var kız korktum
şimdi şaka maka evde dogurmayayim :18:
zullu bişeyi 40 kere söylersen olurmuş evde olsun evde olsun diodun:9:
yok tatlış korkma bence, gerçek sancılara dayanamazsın bide çok düzenli gelir anlarsın diye düşünüyorum

sürekli bir adet sancısı gibiyse korkma. geçen hafta benim de öyle geçmişti. bu hafta ara ara düzensiz geliyodu.bugün kontrole gittik. nstdeyken hissetmeye başladım ağrıları. duruma ben de şaşırdım. yarın git mutlaka ihmal etme.

Sen neden gitmiyorsun ya daha kötü olursan :18:ya sendede açılma varsa
sağol yaş icimi rahatlattı iyice tirstim :18:
Teşekkurler canım...

canım örme işini kv yaptı ben süsleme işini yaptım. yapmak istersen ögrenir yazarım ben sana...

cok tesekkurler cnm...

çok sevinirim Cnm çok teşekkür ederim :16:

zullu bişeyi 40 kere söylersen olurmuş evde olsun evde olsun diodun:9:
yok tatlış korkma bence, gerçek sancılara dayanamazsın bide çok düzenli gelir anlarsın diye düşünüyorum
inşallah anlarım Cnm evde doğurmak maceralı olur sanirsam
sürekli bir adet sancısı gibiyse korkma. geçen hafta benim de öyle geçmişti. bu hafta ara ara düzensiz geliyodu.bugün kontrole gittik. nstdeyken hissetmeye başladım ağrıları. duruma ben de şaşırdım. yarın git mutlaka ihmal etme.

adet sancısı gibi birde bıçak sağlanması gibi oluyor karnım sertlesiyor
hep aşağı tarafta baskı hissediyorum Cnm özellikle belimde sicaklik ve agri oluyor
kesin gidiyorum korktum ben:18:

Hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Hayırlı doğumlar olsun
bugün kontrol vardı ve oğlum 3000 kg olmuş :) ve ben geçtiğimiz günlerde hep gelsin artık deyip duruyordum artık demeyeceğim Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin inş herkesinki :)
Hayırlısını istemek lazım tabii ki canım.
Maasallah bebeğine de.

Back