• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cevrende cok mu kordon dolnaıp dogumda ölu bebegı olan.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Sezincim eşimin arkadaşı 41. Haftasında sezeryan oldu geçen hafta ve bebişinin boynuna kordon dolanmış.bebek çok sağlıklı sakın üzme kendini olurmu.ve gerçekten olumsuz seyleri okuyunca piskolojimiz bozuluyor hanımlar.çok yazamasak da hep okuyoruz burdakileri yani kendi adıma.hepimiz sona yaklaştık mutlu bi başlangıç için.ne olur çevremizdeki kötü örnekleri paylaşmayalım.
Ayrıca ben hem özele hem devlete gidiyorum .devletteki Dr a öylesine sordum kordon falan varmı diye ? Bu ultrasonda gözükmez hem olabilir bebek su içinde korkma dedi.bebeklerimiz birer melek.Allaha emanetler.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

pekmez ve tahin i karıştırıp tükettim onun dışında bir değişiklik yapmadım keşke diyorum önceden başlasaydım bu kadar etki edeceğini bilmiyordum 2 aydır endişe ediyordum geriliğimiz yüzünden...

aynencnm banada fayda ettı keşke bende daha önceden yeseydım keskeeeee

yazılır mı arkadaşım yazılır mı boyle bişeyyyyy normal kendını bılen kışı yazar mı bunu ben nasıl gıdıcem doğuma ben epidural olucam bılınclı olucam dogumda nasıl dayancam ınan suan bıtmiş durumdayım evet dr tehlıke gormuyor ama sedceık hanım ısrarla gul oyaya doguma gıden dıyor burda down sendrmlu olan belkı anne adayıda zıyaret dıyordur kım boyle duydugunu anlattı yazdı kndını bılen ınsan yapmaz bunu problemlı olanlar olabılır dıye ınan dururu dusunur ama okadar değil ya ben 7 geceyı nasıl gecurıcem anca zaten kordonu kabullendım bişey olmaz dedıler burda bana yardım edenler oldu ohrendımkı 5 anne daha var bugun popasoner doguma a gıttı bebegınde kordon dolanktı yarın olsaydı doguma da okusaydı o yazıyo hoş mu olurdu
sezinimm dur bi sn ve derin nefes al, sakinleş.. Şuanki durumunu az çok tahmin edebiliyoruz ama bu şekilde olmanda bebeğine fayda sağlamıyo canım.. Bikaç derin nefes al ve aklına gelen şeyleri bi kenara at.. Hem şükret ki bebişin gayet iyi, doktorun bir tehlike görseydi erkene alırdı.. tamam doğuma gidip böyle talihsizliklerle dönenlerde olmuştur ama Allah'ın işi bu, hangimiz biliyoruz başımıza ne geleceğini.. 0 yüzden kendini bırakma ve dua et Rabbim her türlü kötülükten korusun bizleri..

sezincim cnm benim aklına kötü şeyler getirme lütfen.benim bi arkadaşımda şuan hamile.geçen gün doktorda ona dedi 2 kere boynuna dolamış kordonu ama korkma kordon yumuşaktr.herhangi bir tehlikesi yok dedi.sen hiç aklına kötü şeyler getirme.çok azkaldı zaten alıcaksın elifçiği kucağına sağ salim hiç merak etme güzelim.lütfen kötüşeyler düşünüpte strese girme elifimizide üzme emi annesi.

nasıl uzulmıyeyım ınan göz yaşlarımı tutamıyorum:19::19::19::19::19::19:canım
ben zaten 15 gundur ne cekıyorum her an bebegımın hareketlerını dınlıyorum aklım gıdıyooo
9. ayına gımş annelerın topiği burası ınsan yazılanlara dıkkat etmezmı ınan bazen şey yazıyorlar genel anestezız olucam dıyenler bebege narkoz gıdıyomuş sağlıklı değilmiş ama genel olucam dıyolar kımı epiidural dıyo kımı spınal dıyo kımse cıkıpta bangır bangır genel olana su olmuş epıdural olan felc kalmış spınal olanı megren tutmuş yazanımız varmı yazılır mı bne napcam 1 haftam var ben napcam ben doguma anında bıle napcam:19::19::19::19:

kordon dolannca bebek ölüyormuymuşş :19::19::19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14::14::14::14:
i:14::14::14::14::14:
Canım ya o kadar kordon dolanmış dogan bebekler var ki.
Sadecik hurafe o söylenenler. Takma sen kadini dediğini.
..

:1::9::9: ay o cevap da iyiymiş :9::9:
ya acaba cinsel ilişkinin normal doğuma bi faydası oluyomuki:26:eğr öyle bi etkisi varsa ben yandım 8 aydır tatildeyim valla, nasıl oluyodu onu bile unuttum:9:
Bizde 8 aydır tatildeyiz adamcağız o yüzden ne olur devamında bilemem diyor.
Kolay degil o kadar uzak kal sonra önüne al birde parmakla :)))

maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin

Oh iyi maasallah. Tahin pekmeze devam ;)

günah keçisi beni ilan ettiniz..sizde hamileisniz hassassınzı ama bende hamileyim hassasım ve aynı korkular içindeyim bende.bu kadar üstüme gelmeye bana patlamaya hakkınız yoktu.korkularınızı dile getirmiş olmam benim kötü biri yada suçlu olduğum anlamına gelmiyor.

evet tanıdıklarımda çok var akraba bağı yok ama çevremdekilerde hep oldu biri doğuma gitti güle oynaya ölüüsnü aldı kordon dolanmış ölmüş diğerinin doğumuna 1 2 gün vardı bebek hareket etmeyince gitti gene bebeği kordon dolanmasından öldü böylelerini hep duydum oldu
Canım burda kordon dolanmış bir cok anne var lutfen böyle seyler yazmayalım.
Allah bilir herseyi. Zaten herkes tedirgin vakti gelsin diye bakıyorlar.
Böyle kötü olayları anlatmayalım.

Ben kötü olan birşeye şahit olsam bile üzülup burda anlatmıyorum. Çünkü burda hepimize moral lazım.

kimin ne olacağını kimse bilemez sizin bebeğinize kordon dolandı diye niye sonucunu kötü düşünüyosunuz benim bahsettiğim kişilerde hiç bi sorun yoktu sonucunu kötü oldu en son kontrolümde bende de bir sorun gözükmedi ama sorunsuz olacağı anlamaına gelmiyor.bende burda korkumu paylaştım fakat sizin hassas noktanızmış bana patladınız.bunu sinirlerinizin moralinizin bozuk olmasına veriyorum.

sayenızde morelım sınırım psıkolojım bozuldu hanım efendı pazartesıdn berı ıyıdım bır tutunu cozmuştu elifim ama gule oynaya doğuma gıdemeyecegım kesın hala daha ısrarla kendınızı savunuyorsunuz Allahın takdırıdır her şey evet ama yaşanmamış bır olayla yaşanan bır olayı aynı tutamazsınız bundan sonra ders olsun sızede her korkunuzu yazmazsınız buraya durup dusunursunuz hem burda kordon dolanmış bebek olmasa bıle hiç ölu dogumdan bahsedılır mı burda hangı anne adayı bebek ölümünden bahsettı size soruyorum nıye sonucunu kotu dusunuyorsunuz yazmışşsınız bırde siz dedınız cokmuş cervrenızde ya kordon dolanan bebek ölür... bu anlamına gelmedımı ısrarala sormama rağmennnnnnnnnnnnnnnn

ınan elım ayagım tutmuyo suan anladıgım kadarıyla sıze bunu soyleyen kadından pek bır farkınız yok burda benıle beraber 5 anneın bebeğının boynunda kordon dolalı benım kızımın 2 kere dollalıydı bangır bangır yazdım burda korktugumuuuuuuuuuuuuuu gecen perşembe harektını alamdıgımda yaşadıgım korkuyo anlattım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsan her duydugunu buraya yazak zorunda değil cok problenlı hamıle olanlar var kım ne yazıyo sızı kınıyorum ısrarla evet var cevremde yazıyorsunuz evet haftaya gule oynaya doguma gıdecektım sayeızde suan kı gıbı ağlayarak gıdıcem 15 gundur içimde bastrdıgım bır duygu eşime bellı etmeden kendı içimde yaşadıgım ben bugun 38 haftalık hamıleyım 3 ekım sezeryanım 1 haftam sayenızde nasıl gecek tahmın edın oyuzden buranın farkına varın ve başka annelerın morelını psıkolojını bozmayın hanımefendı bıraz yazacaklarınızı yuksek sesle okuyon sonra tuşa basın boyle bırı varmııdır dıye

Canım kendini topla, sakinleş lutfen. Bak bebeğine zarar. Sonuçta elif bir kordondan kurtuldu. Dr da bir sorun görmedi. Allah'a emanet bebeklerimiz.
Sen sezeryan olacağın icin cok daha rahat alırlar bebeğini. Üstelik o kadar cok var ki kordon dolanan bebek.
Rahat ol lutfen. Bebegin de telaslanir sen üzülürsen.

Sezincim eşimin arkadaşı 41. Haftasında sezeryan oldu geçen hafta ve bebişinin boynuna kordon dolanmış.bebek çok sağlıklı sakın üzme kendini olurmu.ve gerçekten olumsuz seyleri okuyunca piskolojimiz bozuluyor hanımlar.çok yazamasak da hep okuyoruz burdakileri yani kendi adıma.hepimiz sona yaklaştık mutlu bi başlangıç için.ne olur çevremizdeki kötü örnekleri paylaşmayalım.
Ayrıca ben hem özele hem devlete gidiyorum .devletteki Dr a öylesine sordum kordon falan varmı diye ? Bu ultrasonda gözükmez hem olabilir bebek su içinde korkma dedi.bebeklerimiz birer melek.Allaha emanetler.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

benım bır tane kayıbım var canım hep bu korkuyla baş ettım ben 20. haftamda hamılelıgım sahıcı geldı bana
ben dogum hıkayesıde okumayı sevmıyorum etkılenıyorum cok ılk defa mraktan eylul annelerınden okumuştum epey oluyor sadece dedımkı bı tane hıkaye okudum oda streslı bır dogumdu koorktum dıye yazmadım burda kadının yaşadıklarını cunku ertesı gun doguma gıdecekler vardı kı benım doğum şeklınde bı dogumdu yazmadım ama korkumu cuku benım gıbı doğum şeklı dusnunen anneler var burda ya yuhh artık her şeyı paylaşıyoruzda dusunmek lazım değil mi canım herşey Allahtan inş. guzel sona ererız hep beraber

hemen uzulup kötü düşünme Cnm benim
sadecikte hamis o da üzüldü çok hassasiz
sonuçta onlar bizim canlarımiz iyi dusun iyi
olsun eğer rahat hissedeceksin
her gün dr kontrolünde ol usg de
kizini gor o zaman rahatlarsin

Canım kendini topla, sakinleş lutfen. Bak bebeğine zarar. Sonuçta elif bir kordondan kurtuldu. Dr da bir sorun görmedi. Allah'a emanet bebeklerimiz.
Sen sezeryan olacağın icin cok daha rahat alırlar bebeğini. Üstelik o kadar cok var ki kordon dolanan bebek.
Rahat ol lutfen. Bebegin de telaslanir sen üzülürsen.

ah yasmıncım Allah razı olsun sevındık gulduk burda destekde verdık ama sıtenın olumsuz yanlarıda varmış sadece kıııızdıgım bayan hala aynı sekılde dayatıyor ben olsam cok uzuldum kusura bakma dusunemedım derım ama hala benı cıldırtan seyler yazıyo :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hemen uzulup kötü düşünme Cnm benim
sadecikte hamis o da üzüldü çok hassasiz
sonuçta onlar bizim canlarımiz iyi dusun iyi
olsun eğer rahat hissedeceksin
her gün dr kontrolünde ol usg de
kizini gor o zaman rahatlarsin

oyle ypıyom zaten zulumm dr genemı gldın dıyo bna bugundu kontrolum pazartesı gıttım ben 3 gun bekleyemedım yarında gıdıcem ama uzuldugunu sanmıyorum hala kendını savunuyor

ah yasmıncım Allah razı olsun sevındık gulduk burda destekde verdık ama sıtenın olumsuz yanlarıda varmış sadece kıııızdıgım bayan hala aynı sekılde dayatıyor ben olsam cok uzuldum kusura bakma dusunemedım derım ama hala benı cıldırtan seyler yazıyo :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım bak benm kuzenim sezeryan ilk çıktığı zaman doğanlardan. bir şekilde doktorlar anlıyor kordon dolandığını, sezeryan ile alıyorlar. eşek gibi herif şuan afedersin :9::9: düşün yani o zamanın teknolojisiyle... teyzem bile 3 ayda toparlanmış, ayaklanmış...

sen içini ferah tut. kötü şeyler hepimiz için geçerli, Allah korusun. Sağlıcakla alacasın bebeğini kucağına. hem adaşım geliyor benim çok mutluyum senin adına :16:
biz elifler böyle biraz şakacıyızdır ama annemizi çok severiz :16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım bak benm kuzenim sezeryan ilk çıktığı zaman doğanlardan. bir şekilde doktorlar anlıyor kordon dolandığını, sezeryan ile alıyorlar. eşek gibi herif şuan afedersin :9::9: düşün yani o zamanın teknolojisiyle... teyzem bile 3 ayda toparlanmış, ayaklanmış...

sen içini ferah tut. kötü şeyler hepimiz için geçerli, Allah korusun. Sağlıcakla alacasın bebeğini kucağına. hem adaşım geliyor benim çok mutluyum senin adına :16:
biz elifler böyle biraz şakacıyızdır ama annemizi çok severiz :16::16::16::16:

çok duygulandım şimdı canım :2::2: benım elifımde bana hep surprızler yaptı ama sevsın benı benı bırakmasın:19:

oyle ypıyom zaten zulumm dr genemı gldın dıyo bna bugundu kontrolum pazartesı gıttım ben 3 gun bekleyemedım yarında gıdıcem ama uzuldugunu sanmıyorum hala kendını savunuyor

Cnm ne zaman bebisini merak edersen git eliflerde nazlı
oluyor Cnm benim elif de bi gelmedi:1:

Evt hepimizde diken üstündex hep birbirimizi destekler şekilde konuştuk ben yazılanlatı okurken içimden dedim neden böyle bişey tazılmuş kordon dolanan ark var diye yazan ark tedirginlikten yazmış evt ama olma ihtimaline bile ne kadar üzülmüşsünüz bunu yaşayanların ne kadar kötü olduklarını daha iyi anlamak gerekiyor:((( tabikide herşey allahtan geliyor ama birde bunu yaşayanları yazmak var ona bakarsan doğumdan kalkamyan insanlar var hepsinin bilincindeyiz ama konyşmamak daha iyi gelyor bazen :((( sezin içini ferah tut hiç birşey olmayacak:))

Back