cevrende cok mu kordon dolnaıp dogumda ölu bebegı olan.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Sezincim eşimin arkadaşı 41. Haftasında sezeryan oldu geçen hafta ve bebişinin boynuna kordon dolanmış.bebek çok sağlıklı sakın üzme kendini olurmu.ve gerçekten olumsuz seyleri okuyunca piskolojimiz bozuluyor hanımlar.çok yazamasak da hep okuyoruz burdakileri yani kendi adıma.hepimiz sona yaklaştık mutlu bi başlangıç için.ne olur çevremizdeki kötü örnekleri paylaşmayalım.
Ayrıca ben hem özele hem devlete gidiyorum .devletteki Dr a öylesine sordum kordon falan varmı diye ? Bu ultrasonda gözükmez hem olabilir bebek su içinde korkma dedi.bebeklerimiz birer melek.Allaha emanetler.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.