Ohh senin bebişe de maşallah canım ben de aynısını dedim bugün oğlumla konuştum parmağımı sallayarak artık pekmezi kesiyoruz buraya gelince yersin devamını diye :) İnşallah normal doğumlar yaparız Allah'ın da izniyle...Oy ne güzel haberlerle geldin :))
Haftaya kadar doğururum diyorsun yani :)
Çok yakın hissediyorum sanki 8 günü bulmayacak gibi, hayırlısıyla gelsin de ama gecikmesini istemiyorum o zaman beklemek daha da zorlaşır gibi...
Tahin pekmeze bende başlamıştım ve ise yaradı gercekten. Su an 3200 bizimki artık cok tüketmeyeceğim normal dogum istediğim icin 4 kilo olmasın :)
Canım benim dün kontrolüm vardı doktor suyun azalmış dedi çok canım sıkıldı bol su iç falan dedi ama şu kadar demedi birde ağrım 40 larda çıktı bilmiyorum yakın mı değil mi doğum artık sabırsızlanıyorum sezaryan olmak istemiyorum[/
Bana hamileliğim boyunca suyumun hep iyi olduğu söylenmişti ama son iki kontrolümde az dedi ama hiçbir zaman dr.um şu kadar lt. iç demedi ama bizim evde suyu 4 lt.lik termosa koyuyor eşim onu sırf ben içiyorum oradan biliyorum ne kadar su içtiğimi bebeğin suyuna etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama ben bazen çok ağır şeyler de yesem mide yanması yaşamıyorum bence ona büyük katkısı var gibi geliyor