• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Oy ne güzel haberlerle geldin :))
Haftaya kadar doğururum diyorsun yani :)

Çok yakın hissediyorum sanki 8 günü bulmayacak gibi, hayırlısıyla gelsin de ama gecikmesini istemiyorum o zaman beklemek daha da zorlaşır gibi...

Tahin pekmeze bende başlamıştım ve ise yaradı gercekten. Su an 3200 bizimki artık cok tüketmeyeceğim normal dogum istediğim icin 4 kilo olmasın :)
Ohh senin bebişe de maşallah canım ben de aynısını dedim bugün oğlumla konuştum parmağımı sallayarak artık pekmezi kesiyoruz buraya gelince yersin devamını diye :) İnşallah normal doğumlar yaparız Allah'ın da izniyle...

Canım benim dün kontrolüm vardı doktor suyun azalmış dedi çok canım sıkıldı bol su iç falan dedi ama şu kadar demedi birde ağrım 40 larda çıktı bilmiyorum yakın mı değil mi doğum artık sabırsızlanıyorum sezaryan olmak istemiyorum[/

Bana hamileliğim boyunca suyumun hep iyi olduğu söylenmişti ama son iki kontrolümde az dedi ama hiçbir zaman dr.um şu kadar lt. iç demedi ama bizim evde suyu 4 lt.lik termosa koyuyor eşim onu sırf ben içiyorum oradan biliyorum ne kadar su içtiğimi bebeğin suyuna etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama ben bazen çok ağır şeyler de yesem mide yanması yaşamıyorum bence ona büyük katkısı var gibi geliyor

2 mesaj yazdım sana cevap beklıyorum

evet tanıdıklarımda çok var akraba bağı yok ama çevremdekilerde hep oldu biri doğuma gitti güle oynaya ölüüsnü aldı kordon dolanmış ölmüş diğerinin doğumuna 1 2 gün vardı bebek hareket etmeyince gitti gene bebeği kordon dolanmasından öldü böylelerini hep duydum oldu

cevrende cok mu kordon dolnaıp dogumda ölu bebegı olan.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

canım çok düşünme sen bunu... öyle bir tehlike olsa doktorun sana demez mi hemen sezaryan ile alıyoruz bu bebeği diye ? Ama bak daha vaktin var bekliyor. Benim kv hep anlatır, eşim doğarken kordon 2-3 kere sarmışmış meger boynunu yüzü mosmor doğmuş, e o zaman ultrason vs yok tabi, normal doğurmuş. Ama bak eşşek kadar adam oldu kendi çocuğu oluyor şimdi... İyi düşün güzel enerji ile git doğuma sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına ve kendine bu çektirdiklerine pişman olcaksın !!!

seni çok iyi anlıyorum Cnm:38:
bende ne zaman dışarı çıksam
senin bebek erkek diyorlar
bide inanmıyorlar:43:
bi ara esime ya bebek erkekse diyodum
millet neden hamisleri üzüyor:5:

evet ne zaman çıksam hep olay hep üzüntü.yok karnın aşağı inmiş bebek erken gelcek yok karnın sivrilmeye başlamış erkeğe dönmüş sanki.bide bunu söylediler hep bir üzüntü ya

canım bebişe battaniye koymadın mı ? bir de bikaç tane yumuşak penye bez koydum ben, anneyede bebeğede lazım olabiliyomuş rulo peçete tahriş eder diye. ayrıca bebek yağıda koydum.

aynen öyle canım, artık hayırlısıyla bi an önce doğum vakti gelsin diye dua ediyorum :)

inşallah canım kazasızca :emir_bebek:

evet tanıdıklarımda çok var akraba bağı yok ama çevremdekilerde hep oldu biri doğuma gitti güle oynaya ölüüsnü aldı kordon dolanmış ölmüş diğerinin doğumuna 1 2 gün vardı bebek hareket etmeyince gitti gene bebeği kordon dolanmasından öldü böylelerini hep duydum oldu

ınan elım ayagım tutmuyo suan anladıgım kadarıyla sıze bunu soyleyen kadından pek bır farkınız yok burda benıle beraber 5 anneın bebeğının boynunda kordon dolalı benım kızımın 2 kere dollalıydı bangır bangır yazdım burda korktugumuuuuuuuuuuuuuu gecen perşembe harektını alamdıgımda yaşadıgım korkuyo anlattım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsan her duydugunu buraya yazak zorunda değil cok problenlı hamıle olanlar var kım ne yazıyo sızı kınıyorum ısrarla evet var cevremde yazıyorsunuz evet haftaya gule oynaya doguma gıdecektım sayeızde suan kı gıbı ağlayarak gıdıcem 15 gundur içimde bastrdıgım bır duygu eşime bellı etmeden kendı içimde yaşadıgım ben bugun 38 haftalık hamıleyım 3 ekım sezeryanım 1 haftam sayenızde nasıl gecek tahmın edın oyuzden buranın farkına varın ve başka annelerın morelını psıkolojını bozmayın hanımefendı bıraz yazacaklarınızı yuksek sesle okuyon sonra tuşa basın boyle bırı varmııdır dıye

canım cahil insan çok.sen ne bakıyosun böle densizlere.ağzının payını verseydin ya.ayy bana dese patlatırdım heralde ordakadına.zorla günaha sokuyolar insanı bakma sen onlara.inan moralini bozmaya bile değmez.

şimdi bende diyorum niye kadına çekişmedim azarlamadım diye ama söledikelrinle dona kaldım insan hiç öyle şey sölermi hamile kadına ya düzgün bi insan olsa sölemez dimi üzmek istemez hamileyi.dediğim gibi zaten korkuyorm bide o öyle konuşunca çok moralim bozuldu.çok korktum

ınan elım ayagım tutmuyo suan anladıgım kadarıyla sıze bunu soyleyen kadından pek bır farkınız yok burda benıle beraber 5 anneın bebeğının boynunda kordon dolalı benım kızımın 2 kere dollalıydı bangır bangır yazdım burda korktugumuuuuuuuuuuuuuu gecen perşembe harektını alamdıgımda yaşadıgım korkuyo anlattım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsan her duydugunu buraya yazak zorunda değil cok problenlı hamıle olanlar var kım ne yazıyo sızı kınıyorum ısrarla evet var cevremde yazıyorsunuz evet haftaya gule oynaya doguma gıdecektım sayeızde suan kı gıbı ağlayarak gıdıcem 15 gundur içimde bastrdıgım bır duygu eşime bellı etmeden kendı içimde yaşadıgım ben bugun 38 haftalık hamıleyım 3 ekım sezeryanım 1 haftam sayenızde nasıl gecek tahmın edın oyuzden buranın farkına varın ve başka annelerın morelını psıkolojını bozmayın hanımefendı bıraz yazacaklarınızı yuksek sesle okuyon sonra tuşa basın boyle bırı varmııdır dıye

bende buraya korkumu yazdım farkındaysanız?aynı korkular içindeyim bende benimde şuan dolanmış olmadığı ne maluum?o korkuyu yaşamak için dolanmış olmak zorundamı bende hep korku içindeyim bişey olursa diye.ben burda kordon dolanmış annelri bilmiyorum ve siizn düşündüğünüz gibi kötü bi niyetle yazmadım bunları sadece bende buraya korkumu yazdım.

maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin
maşallah cnm çok iyi toparlanmış :nazar: hiçbir belirti olmadan da gelebiliyo bebişler dikkatli olmak gerek cnm :)

valla ben bazı insanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Eşimin çok yakın bir akrabası var, nişanlandığımız günden bu yana herşeyimizi sorun etti, kıskançlığından çatladı. Bebek haberini alınca da aynısı oldu tabi. 5. ayımdı hiç unutmuyorum bunların evine ziyarete gittik. Toplamda 4 kilo falan almıştım beni görür görmez " aaaaaa gemifree çok şişmanlamışsın çok şişmişsin" deyivermişti sırf beni üzsün diye... onun da oğlu var 5-6 yıllık evli ama bizim onlardan önce bebeğimiz oluyor diye hazmedemiyor...
Şuan 12 kilo aldım toplamda 9. ayımdayım gören hiç kilo almamışşsın göbeğin çıkmış sadece diyor...

Bazı insanların kalbi çok kötü ve ben bu saçma sapan yorumları ona veriyorum ve artık hiiiiiiç mi hiç takmıyorum !!! Erkek olsa ultrasonda kabak gibi görürdün canım :) biz tüm haşmeti ile ayırdedebiliyoruz valla :)
kız çok kilo almamissin masallah
Cnm usg de yanılma payı var
bizim komşuya 9 ay kız dediler bi doğdu erkek
pembis pembis gezdi bebecik :1:
evet ne zaman çıksam hep olay hep üzüntü.yok karnın aşağı inmiş bebek erken gelcek yok karnın sivrilmeye başlamış erkeğe dönmüş sanki.bide bunu söylediler hep bir üzüntü ya

en iyisi kafaya takmamak Cnm

canım çok düşünme sen bunu... öyle bir tehlike olsa doktorun sana demez mi hemen sezaryan ile alıyoruz bu bebeği diye ? Ama bak daha vaktin var bekliyor. Benim kv hep anlatır, eşim doğarken kordon 2-3 kere sarmışmış meger boynunu yüzü mosmor doğmuş, e o zaman ultrason vs yok tabi, normal doğurmuş. Ama bak eşşek kadar adam oldu kendi çocuğu oluyor şimdi... İyi düşün güzel enerji ile git doğuma sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına ve kendine bu çektirdiklerine pişman olcaksın !!!

yazılır mı arkadaşım yazılır mı boyle bişeyyyyy normal kendını bılen kışı yazar mı bunu ben nasıl gıdıcem doğuma ben epidural olucam bılınclı olucam dogumda nasıl dayancam ınan suan bıtmiş durumdayım evet dr tehlıke gormuyor ama sedceık hanım ısrarla gul oyaya doguma gıden dıyor burda down sendrmlu olan belkı anne adayıda zıyaret dıyordur kım boyle duydugunu anlattı yazdı kndını bılen ınsan yapmaz bunu problemlı olanlar olabılır dıye ınan dururu dusunur ama okadar değil ya ben 7 geceyı nasıl gecurıcem anca zaten kordonu kabullendım bişey olmaz dedıler burda bana yardım edenler oldu ohrendımkı 5 anne daha var bugun popasoner doguma a gıttı bebegınde kordon dolanktı yarın olsaydı doguma da okusaydı o yazıyo hoş mu olurdu

Kızlar en son bıraktığımdan beri 30 safa yazmışsınız. hepsini okuyamadım valla :52:

kizlar yaklasik 10 gundur kilo almamisim bu normal mi? 43le hamile kaldim yaklasik 16kg almistim 34+5e kadar..

benim de 28 - 34. hafta arasında kilom sabit kalmıştı. ama toplamda bu zamana kadar 17 kilo aldım :53: sorun olmaz merak etme :)

Kızlar zuluuuuuuu doğum yaptı mı acaba en son sancılarım çoğaldı yazmış
bugün yarın doğurur Allah'ın izniyle :16::16:

Slm kızlar ben ishal oldum napıcam:44:

Sağolun kızlar sabah biraz demli çay içtim ama eşimede gelirken muz al dedim leblebide alsın o zaman asıl doğuma yakın ishal olunurmuş onu duymuştum ondanda korkuyorum

ishalinle beraber sanıclarında var mı cnm? korkma, arada ishal oluyodum ama geçiyo da hemen panikleme, belki geçicidir seninkide yediğinde dokunmuş olabilir...

hayır cnm azaltıyor

Ben de ishal oldum kızlar. Şeftali, kahve bana mısın demiyor. Bir de aşırı iştahsızlık var. hiçbirşey yemek istemiyorum.
ilk defa dün gece yalancı sancılarım oldu, yalancısı böyleyse gerçeğinden tırstım. Uyku sersemi eşim uyanmış neyin var dedi. Ağrım var nooldu ki dedim. inliyorsun dedi :18:

sezincim cnm benim aklına kötü şeyler getirme lütfen.benim bi arkadaşımda şuan hamile.geçen gün doktorda ona dedi 2 kere boynuna dolamış kordonu ama korkma kordon yumuşaktr.herhangi bir tehlikesi yok dedi.sen hiç aklına kötü şeyler getirme.çok azkaldı zaten alıcaksın elifçiği kucağına sağ salim hiç merak etme güzelim.lütfen kötüşeyler düşünüpte strese girme elifimizide üzme emi annesi.

bende buraya korkumu yazdım farkındaysanız?aynı korkular içindeyim bende benimde şuan dolanmış olmadığı ne maluum?o korkuyu yaşamak için dolanmış olmak zorundamı bende hep korku içindeyim bişey olursa diye.ben burda kordon dolanmış annelri bilmiyorum ve siizn düşündüğünüz gibi kötü bi niyetle yazmadım bunları sadece bende buraya korkumu yazdım.

yazmayın hanım efendı yazmayın her korkunuzu yazmayın buraya sız korkuyosunuz ya dolanırsa dıye benımkının dolalı hala daha uste cıkmaya calışıyorsunuz cok ayıp yazacaklarınızı durup dusunun de yazın evet o şizofren olmayan bı ınsan olmayan bişey için uzulmez kokmaz sayenızde ne hale geldıgımı tahmın edemzsınız ısrarla yazdınız olu bebek dıye ınanamıyorum ya aklıma gelmeyen şeylerı beynıme soktunuz ınatla belkı burada down sendromlu anneler de var belkı bılmıyoruz ama kım bununla ılgılı bişey yazdı sıze soruyorum

yazılır mı arkadaşım yazılır mı boyle bişeyyyyy normal kendını bılen kışı yazar mı bunu ben nasıl gıdıcem doğuma ben epidural olucam bılınclı olucam dogumda nasıl dayancam ınan suan bıtmiş durumdayım evet dr tehlıke gormuyor ama sedceık hanım ısrarla gul oyaya doguma gıden dıyor burda down sendrmlu olan belkı anne adayıda zıyaret dıyordur kım boyle duydugunu anlattı yazdı kndını bılen ınsan yapmaz bunu problemlı olanlar olabılır dıye ınan dururu dusunur ama okadar değil ya ben 7 geceyı nasıl gecurıcem anca zaten kordonu kabullendım bişey olmaz dedıler burda bana yardım edenler oldu ohrendımkı 5 anne daha var bugun popasoner doguma a gıttı bebegınde kordon dolanktı yarın olsaydı doguma da okusaydı o yazıyo hoş mu olurdu

kimin ne olacağını kimse bilemez sizin bebeğinize kordon dolandı diye niye sonucunu kötü düşünüyosunuz benim bahsettiğim kişilerde hiç bi sorun yoktu sonucunu kötü oldu en son kontrolümde bende de bir sorun gözükmedi ama sorunsuz olacağı anlamaına gelmiyor.bende burda korkumu paylaştım fakat sizin hassas noktanızmış bana patladınız.bunu sinirlerinizin moralinizin bozuk olmasına veriyorum.

yazmayın hanım efendı yazmayın her korkunuzu yazmayın buraya sız korkuyosunuz ya dolanırsa dıye benımkının dolalı hala daha uste cıkmaya calışıyorsunuz cok ayıp yazacaklarınızı durup dusunun de yazın evet o şizofren olmayan bı ınsan olmayan bişey için uzulmez kokmaz sayenızde ne hale geldıgımı tahmın edemzsınız ısrarla yazdınız olu bebek dıye ınanamıyorum ya aklıma gelmeyen şeylerı beynıme soktunuz ınatla belkı burada down sendromlu anneler de var belkı bılmıyoruz ama kım bununla ılgılı bişey yazdı sıze soruyorum

kimin ne olacağını kimse bilemez sizin bebeğinize kordon dolandı diye niye sonucunu kötü düşünüyosunuz benim bahsettiğim kişilerde hiç bi sorun yoktu sonucunu kötü oldu en son kontrolümde bende de bir sorun gözükmedi ama sorunsuz olacağı anlamaına gelmiyor.bende burda korkumu paylaştım fakat sizin hassas noktanızmış bana patladınız.bunu sinirlerinizin moralinizin bozuk olmasına veriyorum.

arkadaşlar,

Allah'ın izniyle sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Herşey insan için, kimse yanlış birşey söylemior. Ama hepimiz dualarımızı eksik etmemek durumundayız. Lütfen pozitif düşünelim, tartışmayı da burada keselim. olur mu güzel hamişler :49::49::49:

Back