• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm söylediğin gibiyse şayet gidebiliyosan şimdi bi git yakınsa hastane. ben bile tırstım. bi de bu söylediklerin düzenli mi?:18:

cnm söylediğin gibiyse şayet gidebiliyosan şimdi bi git yakınsa hastane. ben bile tırstım. bi de bu söylediklerin düzenli mi?:18:

evettttt :18:Cnm hastahane yakın ama ben bu şehre
yeni geldim hiç bir yeri bilmiyorum esimde çalışıyor
yarın kesin gitcem

Allah yardımcımız olsun canım. inşallah seninki sabaha kadar gelmesin sabretsin biraz. :) dua et. ben de yalnızım şimdi evde. ailemden 1000 km uzaktayım :( birazdan eşim gelcek inşallah.

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena

Allah yardımcımız olsun canım. inşallah seninki sabaha kadar gelmesin sabretsin biraz. :) dua et. ben de yalnızım şimdi evde. ailemden 1000 km uzaktayım :( birazdan eşim gelcek inşallah.

dogurmayiz bizim bebisler akillidir acaba annelerimiz
evde nasıl doğum yapmış:26:

Bengisu 2-3 cm acilma varmis insallah bi avazda dogurursun benimde 1 cm vardi acaba artmismidir merak ediyorum:26::26:

Zuluu artik dogurr yaaa :52::52::52:

bakalım tatlim ben birinci olmak istiyorum bu gidişle sonuncu olcam :1:

looricigim bakalım sen mı önce dogurcan yoksa ben mi benim

zor bi tahmin ama bakalim ikimizde hemen dogmalarini istiyoruz bu yuzden bu veletlerde bizimle alay ediyo bekledigimizi bildikleri icin :52::52::52: sen dogur ki belki benim oglan kizi gorurse gelmek ister:9::9::9:

kız bende istiyom ama bizim kız nazlı
gelmiyor bugünden sonra gelsin Cnm:1:

Insallah canim saglikla gelsinler artik bizim babamizda 9 doguruyo hergunn :30::30: benim bu yalancilar dun basladi dun hissettim ilk kez ama belim surekli agriyo nedense :27::27:

Bengisu 2-3 cm acilma varmis insallah bi avazda dogurursun benimde 1 cm vardi acaba artmismidir merak ediyorum:26::26:

Zuluu artik dogurr yaaa :52::52::52:

hepimiz hayırlısıyla doğururuz inşallah cnm. bayadır vardı sancılar. iyi ki gitmişim. ben de çok şaşırdım. bana sancılar fazla değil gibi gelmişti. eşim geldi şimdi. hiç doğuracak gibi durmuyosun diyo :) bana da öle geliyo nedense :)

zor bi tahmin ama bakalim ikimizde hemen dogmalarini istiyoruz bu yuzden bu veletlerde bizimle alay ediyo bekledigimizi bildikleri icin :52::52::52: sen dogur ki belki benim oglan kizi gorurse gelmek ister:9::9::9:

gelir mı dersin bugün dogurmakla ilgili çok
konustum sonum geliyor galiba loori:18:

hepimiz hayırlısıyla doğururuz inşallah cnm. bayadır vardı sancılar. iyi ki gitmişim. ben de çok şaşırdım. bana sancılar fazla değil gibi gelmişti. eşim geldi şimdi. hiç doğuracak gibi durmuyosun diyo :) bana da öle geliyo nedense :)

2-3 cm diyosun canim sen bugun yarin doguruverirsin hayirlisi artik haberlerini bekliyorum:16:

Insallah canim saglikla gelsinler artik bizim babamizda 9 doguruyo hergunn :30::30: benim bu yalancilar dun basladi dun hissettim ilk kez ama belim surekli agriyo nedense :27::27:

Ayyy senin esin heyecanlı benim eşim çok sakin:47:
sancim var diyom adam usuttun diyo bugünde hiç aramadı
benimde sürekli belimde ağrıyor kız kendimi 100 yaşında
hissediyorum Cnm:1:

gelir mı dersin bugün dogurmakla ilgili çok
konustum sonum geliyor galiba loori:18:

:9::9::9: gelsin minnaklar artik ya :emir_bebek::emir_bebek:

canim gecen sayfalarda okudum kordon kanini cope atmak istemiyorum fln diye yazmistin,ben kordon kanini dogumda bagisliyacagim losemili insanlara bunun icin onceden form fln verdiler onlari doldurduk dogama gittigimizde vericez buda oglumla yaptigim ilk buyuk bi iyilik olucak sanirimm :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back