Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm söylediğin gibiyse şayet gidebiliyosan şimdi bi git yakınsa hastane. ben bile tırstım. bi de bu söylediklerin düzenli mi?:18:
sağol yaş icimi rahatlattı iyice tirstim :18:
çok sevinirim Cnm çok teşekkür ederim![]()
Ayyy ben önlemini al diye dedim taa burdan ben heyecanlandımda ondan korkutmak istememiştim((
kız loori dogurmadin mı sen ne zaman dogurcan
Allah yardımcımız olsun canım. inşallah seninki sabaha kadar gelmesin sabretsin biraz. :) dua et. ben de yalnızım şimdi evde. ailemden 1000 km uzaktayımbirazdan eşim gelcek inşallah.
bakalım tatlim ben birinci olmak istiyorum bu gidişle sonuncu olcamyarın ayın 27 si. bakalım 27. olacakmıyım![]()
Yokk zulummm daha dogurmadimmpazartesi kontrol var belki o zamana kadar acilma ilerlemis olurum da direk giderim hastaneye
![]()
bakalım tatlim ben birinci olmak istiyorum bu gidişle sonuncu olcam
looricigim bakalım sen mı önce dogurcan yoksa ben mi benim
Bengisu 2-3 cm acilma varmis insallah bi avazda dogurursun benimde 1 cm vardi acaba artmismidir merak ediyorum:26::26:
Zuluu artik dogurr yaaa![]()
kız bende istiyom ama bizim kız nazlı
gelmiyor bugünden sonra gelsin Cnm![]()
Bengisu 2-3 cm acilma varmis insallah bi avazda dogurursun benimde 1 cm vardi acaba artmismidir merak ediyorum:26::26:
Zuluu artik dogurr yaaa![]()
zor bi tahmin ama bakalim ikimizde hemen dogmalarini istiyoruz bu yuzden bu veletlerde bizimle alay ediyo bekledigimizi bildikleri icinsen dogur ki belki benim oglan kizi gorurse gelmek ister
![]()
hepimiz hayırlısıyla doğururuz inşallah cnm. bayadır vardı sancılar. iyi ki gitmişim. ben de çok şaşırdım. bana sancılar fazla değil gibi gelmişti. eşim geldi şimdi. hiç doğuracak gibi durmuyosun diyo :) bana da öle geliyo nedense :)
Insallah canim saglikla gelsinler artik bizim babamizda 9 doguruyo hergunnbenim bu yalancilar dun basladi dun hissettim ilk kez ama belim surekli agriyo nedense
![]()
gelir mı dersin bugün dogurmakla ilgili çok
konustum sonum geliyor galiba loori:18:
2-3 cm diyosun canim sen bugun yarin doguruverirsin hayirlisi artik haberlerini bekliyorum![]()