selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama saçmasapan bir kadın yüzünden moralim bozuldu.bugün pazara gittim hiç bişey alamdım sadece biraz gezinti olsun diye.yerde ipler varmış üstünden geçmişim bi kadın çağırdı beni gel buraya gel diye dedim noluyor acaba gittim bana benimd ediğimi yanlış anlama ama iplerin hortumun üstünden geçme dedi.anlamadım dedim sen iplerin üstünden geçiyosun dedi bebeğine kordon dolancak ölecek dedi sen ne diyosun ya dedim hamileler hortum ip üztünden geçtimi bebeğe kordon dolanır dedi benim komşunun kızıda böyle hortum üstünden geçmiş bebeğe kordon dolanmış öldü dedi.o an dünya başıma yıkıldı başımdan kaynar sular döküldü annemi aradım ağlayarak anne böyle böyle oldu diye annemde inanma öle şeylere ille söylerler saçlarını kestirme kına yakma gibi şeyler takma böyle şeyleri dedi.ben zaten çok korkuyorum kordon dolanmasından.çevremde çok var doğuma gidip kordon dolanmasından bebeğinin ölüsünü alan zaten en büyük korkum o bide o kadın bana öyle deyince kafayı yicektim hala etkisindeyim doğrulık payı varmıdır ki
kız doverim o kadını ben
![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
orasını ancak allah bilir sen canını sikma Cnm benim
bizim köyde otede hortuma da basan hamile oldu o
zaman niye yaşıyor bebisler
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
gelmiyor psikolojisini bozuyorlar hamislerin
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)