• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama saçmasapan bir kadın yüzünden moralim bozuldu.bugün pazara gittim hiç bişey alamdım sadece biraz gezinti olsun diye.yerde ipler varmış üstünden geçmişim bi kadın çağırdı beni gel buraya gel diye dedim noluyor acaba gittim bana benimd ediğimi yanlış anlama ama iplerin hortumun üstünden geçme dedi.anlamadım dedim sen iplerin üstünden geçiyosun dedi bebeğine kordon dolancak ölecek dedi sen ne diyosun ya dedim hamileler hortum ip üztünden geçtimi bebeğe kordon dolanır dedi benim komşunun kızıda böyle hortum üstünden geçmiş bebeğe kordon dolanmış öldü dedi.o an dünya başıma yıkıldı başımdan kaynar sular döküldü annemi aradım ağlayarak anne böyle böyle oldu diye annemde inanma öle şeylere ille söylerler saçlarını kestirme kına yakma gibi şeyler takma böyle şeyleri dedi.ben zaten çok korkuyorum kordon dolanmasından.çevremde çok var doğuma gidip kordon dolanmasından bebeğinin ölüsünü alan zaten en büyük korkum o bide o kadın bana öyle deyince kafayı yicektim hala etkisindeyim doğrulık payı varmıdır ki

kız doverim o kadını ben:22:ne diyor oyle saçma sapan
orasını ancak allah bilir sen canını sikma Cnm benim
bizim köyde otede hortuma da basan hamile oldu o
zaman niye yaşıyor bebisler :47:bu yüzden dışarı cikasim
gelmiyor psikolojisini bozuyorlar hamislerin :14:

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim ama saçmasapan bir kadın yüzünden moralim bozuldu.bugün pazara gittim hiç bişey alamdım sadece biraz gezinti olsun diye.yerde ipler varmış üstünden geçmişim bi kadın çağırdı beni gel buraya gel diye dedim noluyor acaba gittim bana benimd ediğimi yanlış anlama ama iplerin hortumun üstünden geçme dedi.anlamadım dedim sen iplerin üstünden geçiyosun dedi bebeğine kordon dolancak ölecek dedi sen ne diyosun ya dedim hamileler hortum ip üztünden geçtimi bebeğe kordon dolanır dedi benim komşunun kızıda böyle hortum üstünden geçmiş bebeğe kordon dolanmış öldü dedi.o an dünya başıma yıkıldı başımdan kaynar sular döküldü annemi aradım ağlayarak anne böyle böyle oldu diye annemde inanma öle şeylere ille söylerler saçlarını kestirme kına yakma gibi şeyler takma böyle şeyleri dedi.ben zaten çok korkuyorum kordon dolanmasından.çevremde çok var doğuma gidip kordon dolanmasından bebeğinin ölüsünü alan zaten en büyük korkum o bide o kadın bana öyle deyince kafayı yicektim hala etkisindeyim doğrulık payı varmıdır ki

sadecik hiç olur mu öyle şey kadın densizlik etmiş cahilliğine ver.. Yerden atladığın iple, kordonun ne alakası var allah aşkına ???? hiç bilimsel bir tarafı var mı sence mantıklı düşün bi... kocakarı hurafesi gül geç canını sıkma :)

kız doverim o kadını ben:22:ne diyor oyle saçma sapan
orasını ancak allah bilir sen canını sikma Cnm benim
bizim köyde otede hortuma da basan hamile oldu o
zaman niye yaşıyor bebisler :47:bu yüzden dışarı cikasim
gelmiyor psikolojisini bozuyorlar hamislerin :14:

sabahtan beri çok psikolojim bozuldu

ah canım ya nasıl korkutmuş seni.. inanma böyle şeylere, eğer etkisinde kalıyosanda dua oku.. böyle rahatlat kendini..
Benimki yaparım masajı ama devamında ne olur bilemem diyor :))

Bu arada benim Dr da su icmekle o duyun bir alakası yok demişti. Bilemiyorum. Bazı yerlerde baska seyler yazıyor. Hangisi dogru bilemiyorum.
:1::9::9: ay o cevap da iyiymiş :9::9:
ya acaba cinsel ilişkinin normal doğuma bi faydası oluyomuki:26:eğr öyle bi etkisi varsa ben yandım 8 aydır tatildeyim valla, nasıl oluyodu onu bile unuttum:9:

canim sagol cevabin icin herkes sonda cok alinior diyor korktum. cok terleme, uykusuzluktan alamadim belki diyorum. sonlar dedigin 36-40 arasi mi?

rica ederim cnm
boşver herkesi cnm bnm vücudum mesela çok çabyuk yakıyo yani zor alıp kolay verebiliyorum hamişliktede aynı şekidle öyle çok fazla almaıyorum işte son dediğim evt cnm 34 ten sonra çok azaldı bnm zaten 36da doğum yaptım:) tam 60 bile olamamıştım yemekten sonra öyle çıkıyodum:) inş bende daha fazla vermem çnkü iki çocuk bide düşük kilo olunca kendime bakmam lazım anlayacağın:)güç lazım bol bol dediğin gibi terle uykusuzluklada alakalı olaiblir bünyen yakıyo demekki sen ii beslen gerisini boşver:)

maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin

sabahtan beri çok psikolojim bozuldu

cevrende cok mu kordon dolnaıp dogumda ölu bebegı olan.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

maaşallah herkes burda kızlar dr geldım bebişim 2500 gr olmuş dr haftasına gore kılosu az ama 1 haftada bebişine iyi bakmışsın dedı ıyı toparlamış 1 haftada 500 gr falan almış maaşallah ınş doguma kadar 3 olsa şukur sancım falanda yok sanırım benımde gelmeye nıyetı yok bebişimin

masallah :emir_bebek::nazar:bebise iyi kilo almış
canını sıkma daha kilo alır 3 kilo dogsa çok güzel
olur bence haftaya 3 kilo olur bakalım yarın benim
kontrol var bebisim ne kadar oldu senin dr boyu
söylüyor mu

ah canım ya nasıl korkutmuş seni.. inanma böyle şeylere, eğer etkisinde kalıyosanda dua oku.. böyle rahatlat kendini..

:1::9::9: ay o cevap da iyiymiş :9::9:
ya acaba cinsel ilişkinin normal doğuma bi faydası oluyomuki:26:eğr öyle bi etkisi varsa ben yandım 8 aydır tatildeyim valla, nasıl oluyodu onu bile unuttum:9:

zaten en korktuğum şey bide kadın çekti beni yanına öyle konuşunca çok korktum etkiisndeyim hala.bide diyo yazık ettin gözüne bakıyosun doğsun diye diyo hiç insan bile bile yazık edermi bebeğine

sadecik hiç olur mu öyle şey kadın densizlik etmiş cahilliğine ver.. Yerden atladığın iple, kordonun ne alakası var allah aşkına ???? hiç bilimsel bir tarafı var mı sence mantıklı düşün bi... kocakarı hurafesi gül geç canını sıkma :)

insanın psikolojiisni bozuyolar bide komşu kızı varmış öyle yapmış bebeğine kordon dolanmış ölmüş anlatıyor.bide diyor sen nasıl bilmezsin hep söylerler hamilellere sana nasıl söylemedi uyarmadılar diyor bana.bi konuşması var kadının oturup aĞla naptım ben diye

kizlarrr dogum yaptim;))) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam;))) suan eldivenlerini emiyo alpimiz;)

maaşallah ya ne kadar guzell

zaten en korktuğum şey bide kadın çekti beni yanına öyle konuşunca çok korktum etkiisndeyim hala.bide diyo yazık ettin gözüne bakıyosun doğsun diye diyo hiç insan bile bile yazık edermi bebeğine

canım cahil insan çok.sen ne bakıyosun böle densizlere.ağzının payını verseydin ya.ayy bana dese patlatırdım heralde ordakadına.zorla günaha sokuyolar insanı bakma sen onlara.inan moralini bozmaya bile değmez.

seni çok iyi anlıyorum Cnm:38:
bende ne zaman dışarı çıksam
senin bebek erkek diyorlar
bide inanmıyorlar:43:
bi ara esime ya bebek erkekse diyodum
millet neden hamisleri üzüyor:5:

valla ben bazı insanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Eşimin çok yakın bir akrabası var, nişanlandığımız günden bu yana herşeyimizi sorun etti, kıskançlığından çatladı. Bebek haberini alınca da aynısı oldu tabi. 5. ayımdı hiç unutmuyorum bunların evine ziyarete gittik. Toplamda 4 kilo falan almıştım beni görür görmez " aaaaaa gemifree çok şişmanlamışsın çok şişmişsin" deyivermişti sırf beni üzsün diye... onun da oğlu var 5-6 yıllık evli ama bizim onlardan önce bebeğimiz oluyor diye hazmedemiyor...
Şuan 12 kilo aldım toplamda 9. ayımdayım gören hiç kilo almamışşsın göbeğin çıkmış sadece diyor...

Bazı insanların kalbi çok kötü ve ben bu saçma sapan yorumları ona veriyorum ve artık hiiiiiiç mi hiç takmıyorum !!! Erkek olsa ultrasonda kabak gibi görürdün canım :) biz tüm haşmeti ile ayırdedebiliyoruz valla :)

Back