• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bişey soracam,ben aldığım hastane çıkışını ve zıbını 50 cm aldım salak gibi...kendim minyon tipliyim,160 boyum,o yüzden kızımı da pek uzun beklemiyorum,ayrıca önceleri erken doğum riski taşıyordum,aldığım çıt çıtlı badyler de 50 cm çoğu...geçen dr bize bebek için 3400 dedi kilosuna tahmini tabi,boyunu söylemedi...ben de son haftadayım doğum belirtim yok,bu gidişle 50 cm den fazla doğacak,acaba hastane çantamın içindekileri değiştirmeli miyim...ama 50 cm den uzun zıbın almadım hiç...
ayrıca göğüs ucu kremlerini kullanmaya başladınız mı,bazı doktorlar kullanmaya başlayın,bazıları da yara olursa kullanın diyor,kafam karıştı....

ben 2 gudur kullanıyorum krem canım dr sormadım ama başladım

ben göğüs ucu kremine falan başlamadım hatta almadım, göğüs uçlarım çok büyük problem olmaz die düşünüyorum..
ama 50 cm prematüre bebek ölçüsü canım ya.. belki giyer de çok kısa bi süre giyer..

aaaa bende yapıyım doğru diosun, hatta basur bilem oldum belki ona da iyi gelir :31:

ben basuruma denedim cnm :27:çok şükür iyileştirdi.meme ucu gibi çıkmıştı.her gece yatarken sürdüm.2 hafta içinde meme ucu yok oldu :16:

özlük üveylik durumu var anlaşılan, onunda farklı bi psikolojisi vardır belki tatlım, dışardan anlayamayızki.. ama yinede dediğin gibi şanslı bi çocukmuş.. düzelir inşallah.. demek sende kendi evinde değilsin:31: bende annemlerin yanındayım, el bebe gül bebek ama olmuyo işte, illede kendi evim kendi düzenim diyorum tabi içimden:27: yoksa bu bebeğin şu an karnımda yaşıyo olmasının sebebi önce Allah sonra annem..
evet öyle bi durum var canım ama kimse ona üvey gözüyle bakmaz, biz dahil.. 0 da har vurup harman savuruyo. umarım düzelir llah büyüktür.. :) insan kendi anne babasının yanında bile yapamıyo çoğu zaman. illa kendi evin kendi düzenin.. kv demde en cok onu istiyo, kendi düzenin oldu mu kafan ağrımaz çocugun ve kocan olur geçinir gidersiniz diyo.. sen evliliğin başındasın, yeri gelcek evde çıplak gezmek isticen rahat olmak isticen, banyodan çıkarken tedirgin olmak istemicen ama bunları burda bulamıcaksın. en güzeli evinin olması diyo :) benim konusmama gerek kalmıyo valla :))

41 kere maşalah tosuncuğa:nazar: canım 4lt su mu??????? çok değil mi.. :53:ben 1-1,5 hadi maksimum 2lt içiyorum.. yani içebiliyorum

ben normalde de çok su içerdim önceden yani 2 lt. yi normal zamanda içiyordum ama şimdi 4lt içiyorum kendimi zorlamıyorum içmek için ama dr. böyle devam et çok iyi dedi ultrasonda da suyum çok değildi o yüzden daha da içebilirsin dedi sizin dr.unuz suyu ile ilgili hiç yorum yaptı mı?

ben göğüs ucu kremine falan başlamadım hatta almadım, göğüs uçlarım çok büyük problem olmaz die düşünüyorum..
ama 50 cm prematüre bebek ölçüsü canım ya.. belki giyer de çok kısa bi süre giyer..

arkadaşlarımınkiler 48-49 doğunca ben de öyle aldım,hani hastanede foto falan çekiliyor,fazla da büyük olsun üstünde emanet gibi dursun istemedim...cici cici şeyler almıştım ilk günler için...elimde büyük boylar var ama,ben o ilkleri süslü püslü seçmiştim...
ben doğumdan çok göğüslerimin yara olmasından korkuyorum açıkçası...ağlaya ağlaya emzirenler biliyorum,kanayarak emzirenler falan,en büyük korkum emzirememek...kuru soğan falan diyorlar ama ben yurtdışındayım,öyle bişey yapamam burda...

ben basuruma denedim cnm :27:çok şükür iyileştirdi.meme ucu gibi çıkmıştı.her gece yatarken sürdüm.2 hafta içinde meme ucu yok oldu :16:
bunu duyduğuma çok sevindim valla inşallah benimki de geçer.. bu akşam başlıyorum, muğladan gelen halis mulis zeytinyağını kı.ıma sürcem valla:27:

evet öyle bi durum var canım ama kimse ona üvey gözüyle bakmaz, biz dahil.. 0 da har vurup harman savuruyo. umarım düzelir llah büyüktür.. :) insan kendi anne babasının yanında bile yapamıyo çoğu zaman. illa kendi evin kendi düzenin.. kv demde en cok onu istiyo, kendi düzenin oldu mu kafan ağrımaz çocugun ve kocan olur geçinir gidersiniz diyo.. sen evliliğin başındasın, yeri gelcek evde çıplak gezmek isticen rahat olmak isticen, banyodan çıkarken tedirgin olmak istemicen ama bunları burda bulamıcaksın. en güzeli evinin olması diyo :) benim konusmama gerek kalmıyo valla :))
eyytt be kaynanaya bak:16: maşalah canım Allah nazarlardan saklasın, ama doğru söylüyo aklın yolu bir, benimki de öyledir.. olması gerekeni söyler.. kaynanalık yapmaz yani

ben normalde de çok su içerdim önceden yani 2 lt. yi normal zamanda içiyordum ama şimdi 4lt içiyorum kendimi zorlamıyorum içmek için ama dr. böyle devam et çok iyi dedi ultrasonda da suyum çok değildi o yüzden daha da içebilirsin dedi sizin dr.unuz suyu ile ilgili hiç yorum yaptı mı?

bana da suyumun iyi olduğunu söyledi heçen hafta, bol su içmelisin diyo zaten ama litre falan vermedi tabi.. en son idrar tahlilimde biraz daha bol iç ilaç vermiyim dedi.. ama 4lt ben zorlasm içemem :) sana bravo diyorum, iyi bişey içebilmek..

Son düzenleme:
kızlar bu camasrları nerden aldınız

cnm valla ben öle almadım :) pazardan ucuz pamuklu iç çamaşırlarından aldım, yıkadım içime de sindi, kullan at çamaşırların 3 tanesi 10 tl eminönünde ve bebek mağazalarında satılıyor. ama onlar böle kağıt gibi pek hoşluma gitmedi açıcası ...

Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.

10 gunndur benımde oyle canım rengıde kırmızıya benzıyo sankı kokuda aynı dedıgın gıbı çok su içiyom surup yapar yada magnorm dıyorum ben

Kızlar benim bugün idrarım bir garip kokuyor. Az mı su ictim acaba. Böyle keskin değişik bir koku farkettim.

az su içtiğin için olabilir cnm, bendede oluyor bide rengi yeşilimsi oluyor. su ihtiyacını giderdikçe düzelir büyük ihtimalle :)

eyytt be kaynanaya bak:16: maşalah canım Allah nazarlardan saklasın, ama doğru söylüyo aklın yolu bir, benimki de öyledir.. olması gerekeni söyler.. kaynanalık yapmaz yani
amin cnm sizi de inşallah.. :16: kız iki çift laf etsen hemen seversin, bi de kendini yetiştirmiş olunca tam bi osmanlı kadınıdı gibi inan :) hal böyle olunca vakit geçirmek çok zevkli oluyo, herşeyi konuş paylaş no problem :1:

bunu duyduğuma çok sevindim valla inşallah benimki de geçer.. bu akşam başlıyorum, muğladan gelen halis mulis zeytinyağını kı.ıma sürcem valla:27:

sorma cnm bende köyden getirttim sırf k..m için özel olarak :27: ama çok iyi geldi şükür.şimdide vajinaya sürüyorum.

hoşgeldin cnm gözünaydın tekrar, nasılsın ? sorcak çok soru var aslında ama en cok hikayeni merak ediyorum :) bir de haftanı ve belirtileri..

sonucta el kızıyız köle değil :) kv lerde gelindi zamanında, ben çektim sen çekme içinde hiçbişey kalmasın diyo hep :) bende görümce yok şükür, bi tane var ama öz değil, kv'min yeğeni oluyo aslında, bakıcak kimsesi olmadığından bebekken almışlar. şimdi lise 2 de ve aşırı ukala. bıraksalar kv ile beraber eşek sudan gelesiye dövcez valla :))

hikayemi yazmistim daha onceki sayfalarda;)

Back