2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar ben geldim☺️ yarın saat 13:30 da sez olucam, simdide hungur hungur aglıorum sinirlerim bozuldu

sabahtan beri çıldıracam..temizlik şirektinden iki tane temizlikçi istedim bayan..bana bir erkek bir bayan göndermişler..neyse tamam dedim...şimdi erkek elemana mutfağın fayanslarını sildirecem adam deterjan vurmadan temiz bezle sadece tozunu alıyo...sinirlendim içeri girdim gayganamı gönderdim başlarına...şimdi açıp telefon ağzıma geleni saycam şirkete...yatak odasıyla oturma odasına girdim peteğin olduğu duvarları silin dedim..kaloriferden dolayı kirli..deterjan sürmeden bezi dolandırmışlar simsiyah izler belli...çıldıracam...
:47::47:

ay ay ay sen anlatırken ınan ben delırdım cunku ıkı kez basıma geldı ılk evlenmeden once evı bı guzel tuttuk sonra kapıcımız vardı bıze bı temızlıkcı bulamazmısın dedık o da benım hatun var dedı sonra esım uyardı kapıcıyı bak benım eşim tıtızdır temız gormezse kotu olur o da dedıkı abı sen merak etme guzelce temızletırız neyse eve bı geldık ablamla allahım ne temızlenmesı nede öyle oldugu gıbı mutfak dolapları yag ıçınde ee artık yapcak bışey yok sonradanda ögrendım kadın hamıleymış hamıle bı kadın ne kadar yapabılırkı hem yazık gunah ondan sonra tövbe ettım asla cagırmam dıye bu yenı eve tasındık gecenlerde eşimle temızlıycektım asla temızlıkçı cagırmayacaktım sonra bı baktımkı benım tembel koca yan çızmeye başladı nete gırmış şirket noları arastırıyo kendı kafasından cagırdı bişey demedım ertesı gun sabah erkenden geldıler bıde ne goreyım 3 tane erkek ustelık ıkısı surıyelı vede 3 ununde yaşları 20 gıbı morardım o dk ya bı evı temızleyışını gor rezalet şiştim resmen çocuga tarıf edıyorum benı dovcek boş yere paramı alıp gıttıler keşke geldıklerı gıbı gerı gönderseydım ama bu bana ders olsun asla asla cagırmam onlar yuzunden eşimle kustum

Canım bu sikayetlerin cogu bendede var ama beni en cok etkıleyen bel agrısı egılıp dogrulamıyorum bıle. Sen yınede cok endıselenme son gunlerımızdeyız olacak bunlar.Doktoruna gorunmendede tabıkı fayda var. benımde kontrolum c.tesi bakalım ne dıcek bızım doktor bey
:18:
hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünce olur herşey.. ben bugün böyle olunca tedirgin oldum çünkü dün kv anlatıyodu, doğumun olucağı zamanı ben söylerim sana, sen hiç panik yapma dedi. enerjik olmak bi kenara hasta gibi olursun bomboş olursun, ne olduğunu anlamazsın dedi. bugünde bi kalktım berbatım.. psikolojik olarak etkilendim desem öyle bişey de değil.. Allah'tan hayırlısı artık.

Slm kızlar ben geldim☺️ yarın saat 13:30 da sez olucam, simdide hungur hungur aglıorum sinirlerim bozuldu
a.s cnm hoşgeldin.
niye ağlıyosun cullummm hayrola :53:
doğumun hayırlı olsun, sezeryan senin seçimin mi ?

Canım bu sikayetlerin cogu bendede var ama beni en cok etkıleyen bel agrısı egılıp dogrulamıyorum bıle. Sen yınede cok endıselenme son gunlerımızdeyız olacak bunlar.Doktoruna gorunmendede tabıkı fayda var. benımde kontrolum c.tesi bakalım ne dıcek bızım doktor bey
:18:

benimde bu aralar bacak kasıntılarım falan cok oluo ya nedense yatamaıyorum sağıma soluma dönemiyorum ağarlaşmadım ama uykuda kramp falan girio

yaklaşıcamda dün soru sorduktan sonra bana cvp vermeişine yine taktım acaba birbirimizden özür dilesek gerçi onun dileyeceğini pek zannetmiyoum çünkü hep beni suçluor kendinde hiç hata yok
Canım sen bir adım at ondan gelmiyorsa, arada konusun sen ona anlat o sana anlatsın.
Kuş durmaya değmez. Hele birde bu günlerde yapmayın böyle. Allah korusun birinizin basına birsey gelse konuşmadığınız günlere o kadar pişman olursunuz ki. Keske birbirimizi kirmasaydık diye.
nst odasında bir kadın daha vardı onun sancılar arada 90'ı gösteriyordu kadın hiç hissetmediğini söyledi:53:
Hadi yaa demek ki agri esigiyle mı ilgili?
kızlar bugün rüyamda doğuruyordum normal doğum yapıyordum çok kolay bir doğum oluyordu hatta hastaneye girer girmez beni doğumu alıyorlar ve sadece bir ıkınmada bebişim doğuveriyordu aa hiç anlamadım bu kadarcık mı doğum diyorum bir de herkese de bebeğim kaç kilo doğdu boyu ne kadar diye soruyorum bilmiyorlar ben de onlara deli oluyorum insan hiç merak edip doktora yada hemşireye sormaz mı ne demeye yanımda geldiniz hiç birşey sormicaksanız diyorum yaa:31::31::31:
ama keşke rüyamdaki gibi doğursam çok kolay bir doğumdu
Hatır olsun canım. Hic belli olmaz belki bu kadar kolay olur doğumun. Bizim bi akraba gecen bu kadar kolay doğurdu. Suyu geldiginde hastaneye gidiyorlar 8cm açılmış zaten. Bir iki ikinma ve hop bebiş geliyor ;)
selam kızlarr nasılsınız gecmıse bakamadım varmı doguran ıkı tane sezeryanımız vardı sanırım:44:
bızımde bugun hastanemız vardı ben u doktora gıdınce kendımı ıfade edemedıgımı dusunuyorumm heyecandan sankı hadı gel doguma alıyorum senı dıyecek gıbıme gelıyorr:9::9:
doktora kasılmaları soyledım yalancı sancı dedı ara ara su gelıyor az az dedım usg de baktı su an normal suyun ama takıp et dedı nts ye aldı o aletıde bı turlu sevedım yaaa yarım saat sabıt kalmak hıc bana gore deıl nts de hıc sancım cıkmadı ebede guzel cıkmasın daha 37 desın dedı keske gununu doldursa tum bebekler 1 saat bıle cokk onemlı anne karnında dedı ama doktorum dogurmamı ıstıyor keske benım ıstemmle olsa bende sabırsızlanıyorum ama bebegımın saglıgı daha onemlıı cumartesı tekrr nts ıcın gıtcezz pofff:52::52:
bu arada doktorum benı olucak seyler karsısında uyarıyordu yanı suyun gelır nısan gelır panık yapma hastaneye gel felan dıyordu gercı sen panık yapacak bırıne benzemıyorsu sakın bı dogum yasayacakmısız gıbıme gelıyor dedı esıme sordu dogrumu dusunuyrum dedı oda evet aynen oyle cok sakın dedı bende bızım evde esım panıklı ben deıl doktor bey dedım tuhh yanlıs kısıye anlatıyomusum sen bu durumlarda sakın ol kızı telaslandırma sakınn dedı:9:
Kocalar daha telaş yapar gibime geliyor benim de :)
Bebiş nasıl?
Kızlar ben kaçıyorum kocam almaya gelecek inşallah bugünde bir aksilik olmazda dokora gidebiliriz
Hadi insallah.

selam kızlarr nasılsınız gecmıse bakamadım varmı doguran ıkı tane sezeryanımız vardı sanırım:44:
bızımde bugun hastanemız vardı ben u doktora gıdınce kendımı ıfade edemedıgımı dusunuyorumm heyecandan sankı hadı gel doguma alıyorum senı dıyecek gıbıme gelıyorr:9::9:
doktora kasılmaları soyledım yalancı sancı dedı ara ara su gelıyor az az dedım usg de baktı su an normal suyun ama takıp et dedı nts ye aldı o aletıde bı turlu sevedım yaaa yarım saat sabıt kalmak hıc bana gore deıl nts de hıc sancım cıkmadı ebede guzel cıkmasın daha 37 desın dedı keske gununu doldursa tum bebekler 1 saat bıle cokk onemlı anne karnında dedı ama doktorum dogurmamı ıstıyor keske benım ıstemmle olsa bende sabırsızlanıyorum ama bebegımın saglıgı daha onemlıı cumartesı tekrr nts ıcın gıtcezz pofff:52::52:
bu arada doktorum benı olucak seyler karsısında uyarıyordu yanı suyun gelır nısan gelır panık yapma hastaneye gel felan dıyordu gercı sen panık yapacak bırıne benzemıyorsu sakın bı dogum yasayacakmısız gıbıme gelıyor dedı esıme sordu dogrumu dusunuyrum dedı oda evet aynen oyle cok sakın dedı bende bızım evde esım panıklı ben deıl doktor bey dedım tuhh yanlıs kısıye anlatıyomusum sen bu durumlarda sakın ol kızı telaslandırma sakınn dedı:9:

bebegın kılosu falan nasıl

Kızlar doktor randevumu yarına aldım, bende bi üşüyüp bi yanıyorum. karnıma sancı girip çıkıyo düzenli değil tabiki. bazende adette ki gibi karnımın altında kasılma benzeri bişiler oluyo. :18: tam ifade edemedim, ağrılı adet geçirenler sanırım daha iyi anlar. iyice tedirgin oldum.

hatunlar ben geldim. oturduğum yerde uyuyorum odadakiler de bana gülüyo. cullucann ağlama,vardır bunda da bir hayır.ne dedi doktorun

aynen bende de hep o geldiği için bekliyorum olmuyor iyisi mi bi kez de ben yaklaşayım
Tabii canım. Hep bir taraftan beklemek olmaz.

Hayirdir canım. Sezeryandan dolayı mı böyle oldun. Yoksa heyecandan dolayı mı?

hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünce olur herşey.. ben bugün böyle olunca tedirgin oldum çünkü dün kv anlatıyodu, doğumun olucağı zamanı ben söylerim sana, sen hiç panik yapma dedi. enerjik olmak bi kenara hasta gibi olursun bomboş olursun, ne olduğunu anlamazsın dedi. bugünde bi kalktım berbatım.. psikolojik olarak etkilendim desem öyle bişey de değil.. Allah'tan hayırlısı artık.

a.s cnm hoşgeldin.
niye ağlıyosun cullummm hayrola :53:
doğumun hayırlı olsun, sezeryan senin seçimin mi ?

cullu canım ne oldu aksi bisey mi var canım

tipik bunalım yaşıorum sanırım, bide doğum işi saatine kadar netleşince panikliorum sanırım iğneden bile korkan ben nası doğum yapçam:5: Evet benim seçimim çünkü çok korkuorum doktorumlada açık açık konuştum korkularımı oda sez . Yapalım ozaman dedi, yarın buyuk gun yani bakalım:58::58:

tipik bunalım yaşıorum sanırım, bide doğum işi saatine kadar netleşince panikliorum sanırım iğneden bile korkan ben nası doğum yapçam:5: Evet benim seçimim çünkü çok korkuorum doktorumlada açık açık konuştum korkularımı oda sez . Yapalım ozaman dedi, yarın buyuk gun yani bakalım:58::58:

cnm allah yardımcın olsun şimdiden motıve et kendını

Allah iyiliğini versin. ben de ters bir sey var sandım.bebek iyi olsun sen iyi ol da,hayrlısıyla kurtul bu hamilelikten :29:

insallah cnm..normal doguma cesaretin varsa ki keske bendede olsa çatı muayenesi cok rahat olur sana..ben sezaryen de takılacak sondadan bile korkuyorum benim gibi ödlegi yok heralde :)))

Gec bi odaya seyret onları arada da bagir çağır rahatla Allah kolaylık versin...

Kac haftalık bebek cnm?son haftalar sen yemesen bile onlar kilo alıyorlar icini ferah tut...

36 + 4 cnm. Plasentada yaşlanma olunca bebeğe yeterli oksijen ve besin gitmiyomuş :( Kilo alımı yavaşlamış sezeryan olucam eğer kilo alımı devam etmezse :2:

hatunlar ben geldim. oturduğum yerde uyuyorum odadakiler de bana gülüyo. cullucann ağlama,vardır bunda da bir hayır.ne dedi doktorun

neden cnm bi aksilik falanmı war

Tabii canım. Hep bir taraftan beklemek olmaz.

Hayirdir canım. Sezeryandan dolayı mı böyle oldun. Yoksa heyecandan dolayı mı?

heyecan korku, bebek geldikten sonraki durumu bilememek, endişeler hepsi birleşti şimdi sanki bugun butun gun aglıcakmışım gibime gelio, sanki tek başımayım aslında öle değil çok şükür ama öle hissediorum, doğum iznine cıkıp evde kalmak yaramadı bana:5:

cnmm öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucakla inş miniğini bak yarın büyük gün ağlayıp kendinidfe bebişide üzme annesi onun mis kokusunu çekince herşeye değdiğini görüceksin anne karnındaki hali bile nasıl güzel bide kucağında emzirirken düşün ve mutlu oll dinlen bugün dua et bol boll ben kan aldıraktan bile korkardım ama öyle bi güç veriyoki Allah emin ol kendini çok güçlü hissediceksin genel anestezimi ıolucak bilöiyorum ama uyandığında ilk sorduğun bebişin olcak ve ou sana verdiklerinde ağrı falan kalmıyo eminnn ol sonra ağrı olduğunda hemen ağrı kesici yapıyolasr rahatlıyosun bunları anlatıyorum çünkü bende hep doğum konusunda tecrübeleri okumak istrdim nasıl ne yaşamışlar insan kendine uyarlıyo bi şekidle ama duanın gücü çokk bol bol oku inş cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun ben 2.günü ayaktaydım bebişimi rahat rahat emzirdim çok şükür hiçççç sıkıntı etme

heyecan korku, bebek geldikten sonraki durumu bilememek, endişeler hepsi birleşti şimdi sanki bugun butun gun aglıcakmışım gibime gelio, sanki tek başımayım aslında öle değil çok şükür ama öle hissediorum, doğum iznine cıkıp evde kalmak yaramadı bana:5:

Canim benimde sez. Olacak buyuk ihtimal.benimde biraz korkudan. Genel anestezi mi olacaksın. Spinal mi

:46::46::46::46::46:

anladım kuzum, hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) netten şu nst işine bende bi bakim ne yapmam gerek, nasıl bişeymiş :)
nst de birşey yok canım bir makine var karnına ultrason probuna benzer iki şey bağlıyorlar biri kalp atışı diğeri sancı için sen de 20 ile 30 dk arası uzanıp yatıyosun bu kadar ben sırt üstü yatamıyorum başım dönüyor o zaman hemşireye dedim ben yan yattım

hayırlısı olsun canım kolay ve sağlıklı bir doğum olsun inşallah ben seni normal istiyosun sanıyodum sezeryan seçmişsin

Back