2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
herkese günaydınlar....
Günaydın Canım.

sabahtan beri çıldıracam..temizlik şirektinden iki tane temizlikçi istedim bayan..bana bir erkek bir bayan göndermişler..neyse tamam dedim...şimdi erkek elemana mutfağın fayanslarını sildirecem adam deterjan vurmadan temiz bezle sadece tozunu alıyo...sinirlendim içeri girdim gayganamı gönderdim başlarına...şimdi açıp telefon ağzıma geleni saycam şirkete...yatak odasıyla oturma odasına girdim peteğin olduğu duvarları silin dedim..kaloriferden dolayı kirli..deterjan sürmeden bezi dolandırmışlar simsiyah izler belli...çıldıracam...
:47::47:
Ya zaten erkek ne anlar ev temizliğinden. Sen sinirlenme canım.
Kızlar merhaba herkese bugün öğleden sonra doktor muhaynem var en son 1 ay önce gitmiştim geçen hafta gidemedim doktorun acil ameliyatı çıkmıştı merak ediyorum en son bebeğim 2.200 gr dı acaba noldu bugün 36+4 Teyim sezeryan tarihimde belli olur herhalde
birde gitmişken doğum odalaına filan bakıp ne lazım diye bilgi alayım bari

3 kilo olmuştur herhalde :) yada geçmiştir.

ben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım
Canım üşüttüm mu acaba? Hasta oluyor olabilirsin. Dr randevum ne zanden. Olmadı bi Dr'a görün.
Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz

Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın
Canım sen yanas bari esine. Bak o yine birşeyler almış bir adım atmış. Kimi insan pek konuşarak halledemiyir bu tur konuları. Sen de bir adım at bari.
gayganamda sinirlendi...:9::9:

Iyi iyi kocan ve kaynana halletsinler :)

Canım üşüttüm mu acaba? Hasta oluyor olabilirsin. Dr randevum ne zanden. Olmadı bi Dr'a görün.

Canım sen yanas bari esine. Bak o yine birşeyler almış bir adım atmış. Kimi insan pek konuşarak halledemiyir bu tur konuları. Sen de bir adım at bari.

bilmiyorum ki:43:kontrol bu cuma

gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce

Canım suyun geliyorsa dogum olacak. Dr'unu ara bence veya hemen hazırlanan hastaneye git.
Idrarını tutar gibi sıktığında da geliyor su degil mı? Bazen bebegin kafası tıpa gorevi görüp suyun biranda boşalmasını engelleyebiliyirmus. Ve dediğin gibi hafif akıyormuş.
Idrar olmadığına kesin kanaat getirdiysen suyundur. Su gelince de mutlaka Dr'a girmelisin.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Slm kızlar..Aranızda plasentasında yaşlanma olan var mı? Benim plasentam yaşlanmaya başlamış ve bebeğimi yeteri kadar besleyemiyormuşum :(((

vertigodan olsa basım dönerdi Cnm

tabsiyonum da yükseliyor ara sıra bide karnım ağrıyor

off çok sıkılıyorum midem çok kötü:43:
ALlah yardımcımız olsun ya şu dönemleride alatsak senin ne kadar kalmıştı doğuma

yaklaşıcamda dün soru sorduktan sonra bana cvp vermeişine yine taktım acaba birbirimizden özür dilesek gerçi onun dileyeceğini pek zannetmiyoum çünkü hep beni suçluor kendinde hiç hata yok

canım slm beninmde plesentada eskime var demişti haftada 1 gidiyorum bu cuma doğuma kararr vericez 39 olucam cumaya...peki sana ne demişti aynı şeymi acaba...

kac haftalıksın canım sen?bana dogum felan demedı onemlı deıl bu saatten sonra dedı normal dogumu beklıyoruz bız sana nıye oyle dedıkı:31:

zaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elim

geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyor

sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnm

geçmiş olsun Cnm

günaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor

canım ben bu hafta birer gün araya sabahları kustum bigün kusuyorum bigün mıdem bulanıyo ama dayanıyorum anlamadım ben de döndük en başa:35::35::35:

offf yarın çatı muayenem var ne yapacam bilmiyorum, Allahım inş rahat geçer..
insallah cnm..normal doguma cesaretin varsa ki keske bendede olsa çatı muayenesi cok rahat olur sana..ben sezaryen de takılacak sondadan bile korkuyorum benim gibi ödlegi yok heralde :)))

ben kaçar kızlar...bugün dua edin sinirden doğurmayayım...:35:
Gec bi odaya seyret onları arada da bagir çağır rahatla Allah kolaylık versin...

Slm kızlar..Aranızda plasentasında yaşlanma olan var mı? Benim plasentam yaşlanmaya başlamış ve bebeğimi yeteri kadar besleyemiyormuşum :(((
Kac haftalık bebek cnm?son haftalar sen yemesen bile onlar kilo alıyorlar icini ferah tut...

haklarından eşim geliyormuş demek ki...yarım güne duvar pencere yer her tarafı sildi bitirdiler ...bu arada mutfak dolaplarının da sildiler..yarım gün napacaklarsa evde merak ediyorum tüm gün almıştım...

canım sıkma canını,ama şirketten çağrılınca öyle oluyor...ben temizlikçi kadın çağırmıştım,şirrket değil,ve kadın sırf memnun kalayım ve hep çağırayım diye,bi de etrafıma da tavsiye edeyim diye tırnaklarıyla kazımıştı resmen duvarları,koltukları,benden daha titiz davranmıştı....koltuk kılıflarını bile daha çamaşır makinem kurulu olmadığı için evinde yıkayıp getirmişti...
bence sen de bi dahaki sefere kadın çağır,bi de onlar duvarlara kalorifere dolaplara hangi tür deterjan kullanılır biliyorlar ve sana gelmeden onlardan aldırıyorlar...

Bende hatta nst de esime dedim bak bak ne kadar hareketli sancı kısmı. Demek ki basladi da ben hissetmiyorum. Ama sana da öyle demiş Dr sancı yok diye.
Eee zaten en yuksek 100 degil mı orda nasıl anlayacaklar o siddetli sancılarda.
Yada bazılarında sancı var hissetmiyorsun diyenlerde ne kadar çıkıyor acaba?
nst odasında bir kadın daha vardı onun sancılar arada 90'ı gösteriyordu kadın hiç hissetmediğini söyledi:53:
ayy ne güzel ya öyle bi dra denk gelmen. şu an hiç güvenim kalmadı özeldekilere. 3 haftadır dr a gidiyorum her gittiğimde dr un 4-5 tane sezeryanı oluyor. önceki dr umu da bu yüzden değiştirdim. en güzeli evde doğurucam o olacak diyorum :)
geçen hafta doğum eğitimi vardı, eğitmen artık günde 6-8 hurma yemek gerektiğini söyledi. merdiven çıkın bol bol dedi, ama yan çıkıcakmışız. pelvisi çalıştırmak için. viledayı bırakın, evi çömelerek elinizle silin dedi. bi de bu aralarda enerjide artış olurmuş. bi de bel ağrıları için de bi egzersiz gösterdi. secde pozisyonundayken ağrıyan yere elin içiyle hafifçe bastırlıyor. beni acaip rahatlattı.[/QUOg TE]

hurmayı neden son ay yemeye başladığınızı anlayamadım ben ilk aydan beri günde 2-3 tane yiyorum kan yapıcı özelliği var ve vücudun a vitamini, demir ve folikasit ihtiyacını karşılıyor,süt yapıyor, birde doğumdan sonra dikişlerin ve yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyor diye biliyorum... benmi yanılıyorum aceba...

bende senin gibi bşından beri yiyorum günde 2-3 tane şu ana kadar kan hapımı düzenli kullanmadığım halde kansızlık çıkmadı çok şükür ben doktoruma da başata sormuştum o da ye dedi çok faydalı hamilelere demişti

zaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elim

geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyor

sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnm

geçmiş olsun Cnm

günaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor

Benimde midem bulaniyor.regl olacakmışım gibi belim ağrıyor. Ateş basması da oluyor.hatta atesimi olcuyorum hep normal çıkıyor.ama neden oluyor anlamadım.

gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce

suyun geliyorsa kesinlikle doktorunu aramalısın,suyun azalması bebek için riskli,ben doktoruma sormuştum,su gelirse sancı gelene kadar evde beklemelimiyim diye,bana kesinlikle hayır hemen gel demişti....

kızlar bugün rüyamda doğuruyordum normal doğum yapıyordum çok kolay bir doğum oluyordu hatta hastaneye girer girmez beni doğumu alıyorlar ve sadece bir ıkınmada bebişim doğuveriyordu aa hiç anlamadım bu kadarcık mı doğum diyorum bir de herkese de bebeğim kaç kilo doğdu boyu ne kadar diye soruyorum bilmiyorlar ben de onlara deli oluyorum insan hiç merak edip doktora yada hemşireye sormaz mı ne demeye yanımda geldiniz hiç birşey sormicaksanız diyorum yaa:31::31::31:
ama keşke rüyamdaki gibi doğursam çok kolay bir doğumdu

Back