2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
insallah cnm..normal doguma cesaretin varsa ki keske bendede olsa çatı muayenesi cok rahat olur sana..ben sezaryen de takılacak sondadan bile korkuyorum benim gibi ödlegi yok heralde :)))

Gec bi odaya seyret onları arada da bagir çağır rahatla Allah kolaylık versin...

Kac haftalık bebek cnm?son haftalar sen yemesen bile onlar kilo alıyorlar icini ferah tut...

Varvar bende senin gibiyim.cati muayenesini yapamadı bile dr

sana da canım hoşgeldin nasılsın?

İyi olmaya calısıyorum canım bel agrılarım var onun dısında bı sıkıntım yok sukur .Sen nasılsın ?

günaydın cnm nasılsın ?

şirket nasıl böyle bişey yapabiliyo ya.. sen sinirlenme serabım, bebeğine dikkat et.. kv yolla onların başına, ne gerekiyosa o yaptırsın.

Tşekkurler canım. bel agrılarımı saymazsak ıyıyım cok sukur. sen nasılsın bakim ?

kızlar bugün rüyamda doğuruyordum normal doğum yapıyordum çok kolay bir doğum oluyordu hatta hastaneye girer girmez beni doğumu alıyorlar ve sadece bir ıkınmada bebişim doğuveriyordu aa hiç anlamadım bu kadarcık mı doğum diyorum bir de herkese de bebeğim kaç kilo doğdu boyu ne kadar diye soruyorum bilmiyorlar ben de onlara deli oluyorum insan hiç merak edip doktora yada hemşireye sormaz mı ne demeye yanımda geldiniz hiç birşey sormicaksanız diyorum yaa:31::31::31:
ama keşke rüyamdaki gibi doğursam çok kolay bir doğumdu

İnşallah rüyan gibi kolay doğum yaparsın cnm

haklarından eşim geliyormuş demek ki...yarım güne duvar pencere yer her tarafı sildi bitirdiler ...bu arada mutfak dolaplarının da sildiler..yarım gün napacaklarsa evde merak ediyorum tüm gün almıştım...
zamanın kalanında da çay kahve içerler heralde, ne de olsa kaytarmaya gelmişler :15:
Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz

Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın
karı koca arasında olabiliyo böyle şeyler canım ama sizin biraz fazla uzamadı mı.. barıştığınız zaman küs geçirdiğiniz onca vakte bakın, hiçbirine deymiyo inan ki.. çalışıp çabalayıp bi yerlere geliyoruz sonra kavga ediyoruz sanki dünya başımıza yıkılmış gibi davranıyoruz. ama sonra farkediyoruz ki halledilmicek hiçbişey yokmuş. eskiden bizde çok kavga ediyoduk, 1 gün küs kalıyoduk sonra barışıyoduk ama şimdi kavga da etsek sakinleşince birimiz mutlaka gidip diğerine sarılıyo. hayat böyle güzel gerçekten :)

selam kızlarr nasılsınız gecmıse bakamadım varmı doguran ıkı tane sezeryanımız vardı sanırım:44:
bızımde bugun hastanemız vardı ben u doktora gıdınce kendımı ıfade edemedıgımı dusunuyorumm heyecandan sankı hadı gel doguma alıyorum senı dıyecek gıbıme gelıyorr:9::9:
doktora kasılmaları soyledım yalancı sancı dedı ara ara su gelıyor az az dedım usg de baktı su an normal suyun ama takıp et dedı nts ye aldı o aletıde bı turlu sevedım yaaa yarım saat sabıt kalmak hıc bana gore deıl nts de hıc sancım cıkmadı ebede guzel cıkmasın daha 37 desın dedı keske gununu doldursa tum bebekler 1 saat bıle cokk onemlı anne karnında dedı ama doktorum dogurmamı ıstıyor keske benım ıstemmle olsa bende sabırsızlanıyorum ama bebegımın saglıgı daha onemlıı cumartesı tekrr nts ıcın gıtcezz pofff:52::52:
bu arada doktorum benı olucak seyler karsısında uyarıyordu yanı suyun gelır nısan gelır panık yapma hastaneye gel felan dıyordu gercı sen panık yapacak bırıne benzemıyorsu sakın bı dogum yasayacakmısız gıbıme gelıyor dedı esıme sordu dogrumu dusunuyrum dedı oda evet aynen oyle cok sakın dedı bende bızım evde esım panıklı ben deıl doktor bey dedım tuhh yanlıs kısıye anlatıyomusum sen bu durumlarda sakın ol kızı telaslandırma sakınn dedı:9:

Son düzenleme:
İyi olmaya calısıyorum canım bel agrılarım var onun dısında bı sıkıntım yok sukur .Sen nasılsın ?
geçmiş olsun cnm.. ağırlık iyice aşağılara iniyo o da bel ağrısı olarak geri dönüyo bize.. bende şikayet çok ama halime şükür :)

zamanın kalanında da çay kahve içerler heralde, ne de olsa kaytarmaya gelmişler :15:

karı koca arasında olabiliyo böyle şeyler canım ama sizin biraz fazla uzamadı mı.. barıştığınız zaman küs geçirdiğiniz onca vakte bakın, hiçbirine deymiyo inan ki.. çalışıp çabalayıp bi yerlere geliyoruz sonra kavga ediyoruz sanki dünya başımıza yıkılmış gibi davranıyoruz. ama sonra farkediyoruz ki halledilmicek hiçbişey yokmuş. eskiden bizde çok kavga ediyoduk, 1 gün küs kalıyoduk sonra barışıyoduk ama şimdi kavga da etsek sakinleşince birimiz mutlaka gidip diğerine sarılıyo. hayat böyle güzel gerçekten :)

Aynen cnm doğru söylüyosun daha önce daha uzun küs kaldığımız da oldu değmiyor gerçekten bende sıkıldım gerçekten bana dua edin lütfen

Son düzenleme:
selam kızlarr nasılsınız gecmıse bakamadım varmı doguran ıkı tane sezeryanımız vardı sanırım:44:
bızımde bugun hastanemız vardı ben u doktora gıdınce kendımı ıfade edemedıgımı dusunuyorumm heyecandan sankı hadı gel doguma alıyorum senı dıyecek gıbıme gelıyorr:9::9:
doktora kasılmaları soyledım yalancı sancı dedı ara ara su gelıyor az az dedım usg de baktı su an normal suyun ama takıp et dedı nts ye aldı o aletıde bı turlu sevedım yaaa yarım saat sabıt kalmak hıc bana gore deıl nts de hıc sancım cıkmadı ebede guzel cıkmasın daha 37 desın dedı keske gununu doldursa tum bebekler 1 saat bıle cokk onemlı anne karnında dedı ama doktorum dogurmamı ıstıyor keske benım ıstemmle olsa bende sabırsızlanıyorum ama bebegımın saglıgı daha onemlıı cumartesı tekrr nts ıcın gıtcezz pofff:52::52:
bende aynı, ora gidince ne konuşcağımı unutuyorum dr o kadar pozitif ki :1: bebisin durumu nasılmıs kuzum ?

geçmiş olsun cnm.. ağırlık iyice aşağılara iniyo o da bel ağrısı olarak geri dönüyo bize.. bende şikayet çok ama halime şükür :)

evet canım doktorumda oyle dedı agırlık one baskı yaptıgı ıcın bel agrısı yapar dedi ama bazen dayanılmaz oluyo agrılar.senın ne gıbı sıkayetlerın var ki ?

Aynen cnm doğru söylüyosun daha önce daha uzun küs kaldığımız da oldu değmiyor gerçekten bende sıkıldım gerçekten
en güzeli inadı boşvermek ve en azından onun yapamadığını senin yapman bence :) onu şaşırtmayı dene bence çok eğlenceli oluyo. benim eşim küslükten sonra hiç beklemediği bi durumla karşılaşınca ne kadar mutlu olmuştu anlatamam. genelde ilk o yaklaşırdı benim yapmam tuhaf geldi adamcağıza :))

en güzeli inadı boşvermek ve en azından onun yapamadığını senin yapman bence :) onu şaşırtmayı dene bence çok eğlenceli oluyo. benim eşim küslükten sonra hiç beklemediği bi durumla karşılaşınca ne kadar mutlu olmuştu anlatamam. genelde ilk o yaklaşırdı benim yapmam tuhaf geldi adamcağıza :))

aynen bende de hep o geldiği için bekliyorum olmuyor iyisi mi bi kez de ben yaklaşayım

evet canım doktorumda oyle dedı agırlık one baskı yaptıgı ıcın bel agrısı yapar dedi ama bazen dayanılmaz oluyo agrılar.senın ne gıbı sıkayetlerın var ki ?
bel bacak ağrısı, gece huzursuzluğu, mide sorunları.. bugün çok kötü hissediyorum kendimi nacisimm, bişeyim yok şükür ama hasta gibiyim, gözlerim açılmıyo ama yatamıyorumda. bi de karnım çok sancılanıyo. şimdi hastaneyi aradım randevu aldım yarına. perşembe gidicektim normalde ama gözüm korktu açıkcası. karnım sabah kalktığımda çok aşağıda duruyodu :44:

Kızlar ben kaçayım hazırlanayım
güle güle canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar merhaba herkese bugün öğleden sonra doktor muhaynem var en son 1 ay önce gitmiştim geçen hafta gidemedim doktorun acil ameliyatı çıkmıştı merak ediyorum en son bebeğim 2.200 gr dı acaba noldu bugün 36+4 Teyim sezeryan tarihimde belli olur herhalde
birde gitmişken doğum odalaına filan bakıp ne lazım diye bilgi alayım bari

senle benim aynı gidiyor haftalar benim dün 3 kiloya yakın olmuştu 2980grdı senin de o civarda birşey olmuştur ama ben hissediyordum e3 kilo oldu herhalde diyodum çünkü karnım bir anda çok büyüdü ve ağır hissediyodum karnımı önce böyle değildi kızım birz zaıyftı önce 1 ayda açılım yapmış eşimde şaşırdı bu bizim kız mı yanlış olmasın diyor

aynen bende de hep o geldiği için bekliyorum olmuyor iyisi mi bi kez de ben yaklaşayım
:46::46::46::46::46:
nts ye gore ıyı dedı canım usg de sadece suyum gelıyor deyınce suyuma baktı bugun sadece nts ıcın gıtmsıtık
anladım kuzum, hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) netten şu nst işine bende bi bakim ne yapmam gerek, nasıl bişeymiş :)

bel bacak ağrısı, gece huzursuzluğu, mide sorunları.. bugün çok kötü hissediyorum kendimi nacisimm, bişeyim yok şükür ama hasta gibiyim, gözlerim açılmıyo ama yatamıyorumda. bi de karnım çok sancılanıyo. şimdi hastaneyi aradım randevu aldım yarına. perşembe gidicektim normalde ama gözüm korktu açıkcası. karnım sabah kalktığımda çok aşağıda duruyodu :44:

güle güle canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım bu sikayetlerin cogu bendede var ama beni en cok etkıleyen bel agrısı egılıp dogrulamıyorum bıle. Sen yınede cok endıselenme son gunlerımızdeyız olacak bunlar.Doktoruna gorunmendede tabıkı fayda var. benımde kontrolum c.tesi bakalım ne dıcek bızım doktor bey
:18:

Back