2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tipik bunalım yaşıorum sanırım, bide doğum işi saatine kadar netleşince panikliorum sanırım iğneden bile korkan ben nası doğum yapçam:5: Evet benim seçimim çünkü çok korkuorum doktorumlada açık açık konuştum korkularımı oda sez . Yapalım ozaman dedi, yarın buyuk gun yani bakalım:58::58:

bende zorunlu sezeryan var bi aksilik oldu filan sandım canım haklısın ama bende bugün doğum hikayesini okudum kötü oldum sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor sakin olmaya çalış bak yarın o miss kokuya kavusacaksın ne kaaa güzelll:16::16::16::16:

cnm allah yardımcın olsun şimdiden motıve et kendını
yapabilsem yapamıorum doktorla telde konustuktan sonra benim vidalar gevşedi:50:

Hayırdır canım.neden sezeryan. Onun icin mi ağlıyorsun
doğum olcak diye canımcım bukadar erken tahmin etmiodum ben ama doktorda artık heran olabilr dediği için gunu ve saati netleşti, bunalım yaşıorum sanırım, benim kendi seçimim sez. Çünkü çok korkuorum, sez. Danda korkuorum aslında yani bi şekilde bu bebiş çıkacak ama her turlusu korkutuo beni:43:

Allah iyiliğini versin. ben de ters bir sey var sandım.bebek iyi olsun sen iyi ol da,hayrlısıyla kurtul bu hamilelikten :29:
Amin canım ama sanırım ustune bide lohusa sendromuda olcak ole hissediorum, kendimi neşelendirmek için karikatur okuyayım dedim gulceme ağlıorum yok böle bişey:50:

Slm kızlar ben geldim☺️ yarın saat 13:30 da sez olucam, simdide hungur hungur aglıorum sinirlerim bozuldu

canım ağlama ya neden ağlıyosun bak ne güzel bebeğine kavusacaksın onun o mis kokusunu içine çekince bütün sıkıntıların uçup gidecek bence hiç sıkıntı yapma rahat ol bak sen üzülürsen o da üzülür Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım :34:

Canım sen bir adım at ondan gelmiyorsa, arada konusun sen ona anlat o sana anlatsın.
Kuş durmaya değmez. Hele birde bu günlerde yapmayın böyle. Allah korusun birinizin basına birsey gelse konuşmadığınız günlere o kadar pişman olursunuz ki. Keske birbirimizi kirmasaydık diye.

Hadi yaa demek ki agri esigiyle mı ilgili?

Hatır olsun canım. Hic belli olmaz belki bu kadar kolay olur doğumun. Bizim bi akraba gecen bu kadar kolay doğurdu. Suyu geldiginde hastaneye gidiyorlar 8cm açılmış zaten. Bir iki ikinma ve hop bebiş geliyor ;)

Kocalar daha telaş yapar gibime geliyor benim de :)
Bebiş nasıl?

Hadi insallah.
belki dediğin gibi ağrı eşiğiyle ilgili bir şeydir..allah hepimize kolay doğum nasip etsin
hatunlar ben geldim. oturduğum yerde uyuyorum odadakiler de bana gülüyo. cullucann ağlama,vardır bunda da bir hayır.ne dedi doktorun
canım sen hala çalışıyor musun ne zaman ayrılıcan doğum iznine kzı orda doğurma:1:

yapabilsem yapamıorum doktorla telde konustuktan sonra benim vidalar gevşedi:50:
doğum olcak diye canımcım bukadar erken tahmin etmiodum ben ama doktorda artık heran olabilr dediği için gunu ve saati netleşti, bunalım yaşıorum sanırım, benim kendi seçimim sez. Çünkü çok korkuorum, sez. Danda korkuorum aslında yani bi şekilde bu bebiş çıkacak ama her turlusu korkutuo beni:43:
Amin canım ama sanırım ustune bide lohusa sendromuda olcak ole hissediorum, kendimi neşelendirmek için karikatur okuyayım dedim gulceme ağlıorum yok böle bişey:50:

olsun canm,kafanı dağıtacak şeyler yap.git gez dolaş(demesi kolay tabi).yarın 2 kişi çıkacaksınız evden dönüşte inşallah 3 kişi olarak geleceksiniz.
sabah ta seni konuşuyorlardı doğurdu mu ne yaptı diye seraptan aldık haberini doğurmamış demişti

tipik bunalım yaşıorum sanırım, bide doğum işi saatine kadar netleşince panikliorum sanırım iğneden bile korkan ben nası doğum yapçam:5: Evet benim seçimim çünkü çok korkuorum doktorumlada açık açık konuştum korkularımı oda sez . Yapalım ozaman dedi, yarın buyuk gun yani bakalım:58::58:
canım benim sen ve bebişin iyi olduktan sonra bu durum dert edilcek bişey değil. bebişini kucağına aldığında dünyalar senin olucak eminim. hiç aklına bile gelmicek bu halin. karşı komşunun kızı sezeryana gitti, bi anda suyu gelince mecburen almışlardı. beni doğumhaneye aldılar youtube dan da istediğim müziği açtılar öyle girdim çıktım hiçbişey anlamadım, sanki yatıp geldim dedi :)) Allah büyüktür, o gücü kuvveti verir emin ol, dua et, bizimde dualarımız seninle, sonrada doğum hikayeni okuruz ne güzel :)

nst de birşey yok canım bir makine var karnına ultrason probuna benzer iki şey bağlıyorlar biri kalp atışı diğeri sancı için sen de 20 ile 30 dk arası uzanıp yatıyosun bu kadar ben sırt üstü yatamıyorum başım dönüyor o zaman hemşireye dedim ben yan yattım
çok sağol canım, extra bi hazırlığa gerek yok o zaman. benide yarın alır büyük ihtimalle, karnımda sancı var ve geçtiğinde sanki alt yanım boş gibi hissediyorum. bakalım ne olcak. Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah :)

belki dediğin gibi ağrı eşiğiyle ilgili bir şeydir..allah hepimize kolay doğum nasip etsin

canım sen hala çalışıyor musun ne zaman ayrılıcan doğum iznine kzı orda doğurma:1:

çalışıyor gözüküyorum.geliyorum sabahtan akşama kadar oturuyorum.bu cuma son inşallah.haftam aslında çarşamba doluyor ama raporu ptsi alınca 2 gün daha gelecem

Canim benimde sez. Olacak buyuk ihtimal.benimde biraz korkudan. Genel anestezi mi olacaksın. Spinal mi
epidural canım, anestezistle bile konustuk cumartesi, testlerimizi bile yaptılar önden hazır olsun die, ama yaklaştıkça kendimi kötü hissediorum bide neden sez die bi çevre baskısı mevcut sanırım onunda etkisi buyuk canımın sıkılmasında

bende zorunlu sezeryan var bi aksilik oldu filan sandım canım haklısın ama bende bugün doğum hikayesini okudum kötü oldum sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor sakin olmaya çalış bak yarın o miss kokuya kavusacaksın ne kaaa güzelll:16::16::16::16:
evet hikayelere bende baktım biraz ama bakmamak lazım galba şuanda psikolojik olarak ota boka takıoruz hassaslık en yuksek seviyede, evet bende ole avutayım kendimi bebişe kavuşçaz en güzel tarafı bu zaten

epidural canım, anestezistle bile konustuk cumartesi, testlerimizi bile yaptılar önden hazır olsun die, ama yaklaştıkça kendimi kötü hissediorum bide neden sez die bi çevre baskısı mevcut sanırım onunda etkisi buyuk canımın sıkılmasında

evet hikayelere bende baktım biraz ama bakmamak lazım galba şuanda psikolojik olarak ota boka takıoruz hassaslık en yuksek seviyede, evet bende ole avutayım kendimi bebişe kavuşçaz en güzel tarafı bu zaten

herkes zaten doğum uzmanı oluyor bu herkesin kendi tercihi sen kimseye takılma ve bence yarına kadar doğumla ilgili konuşmamaya çalış hatta alsın eşin seni bi gezin tozun
bize en erken nasıl haber verebilirsen haber bekliyoruz inş herşey çok güzel olacak

kızlar 1 saattir kızım coooooooooooooook fazla hareketli cok sert canımı acıtacak kadar sert hareketler yapıyo ve vajınama iğne batıyo gibi aniden bi acı hissediyorum kızımın hareketleri arasında kasılma tarzında 3 sn lık kısa kısa ama sık sancım da işteyim amam zor duruyorum tavsiyesi olan varmı

Canım bende çatı muayenesini olamadım korkudan. Dr. Sezeryan ol o zaman dedi. O kadar ağladım ki.cevre baskısı birazda.insankar sezeryan diyince yaaa dyor aciyorlar. Dediğin gibi her ikiside korkutuyor. Nornal doğumda da aklım kalıyor. Acaba yapabilirmiyim diye

canım ağlama ya neden ağlıyosun bak ne güzel bebeğine kavusacaksın onun o mis kokusunu içine çekince bütün sıkıntıların uçup gidecek bence hiç sıkıntı yapma rahat ol bak sen üzülürsen o da üzülür Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım :34:
Amin canım inşallah, allah hepimize hayırlısını nasib etsin, goz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

olsun canm,kafanı dağıtacak şeyler yap.git gez dolaş(demesi kolay tabi).yarın 2 kişi çıkacaksınız evden dönüşte inşallah 3 kişi olarak geleceksiniz.
sabah ta seni konuşuyorlardı doğurdu mu ne yaptı diye seraptan aldık haberini doğurmamış demişti
inşallah canım amin, yarın akşam işallah şuan yaşadıklarıma gülerim

canım benim sen ve bebişin iyi olduktan sonra bu durum dert edilcek bişey değil. bebişini kucağına aldığında dünyalar senin olucak eminim. hiç aklına bile gelmicek bu halin. karşı komşunun kızı sezeryana gitti, bi anda suyu gelince mecburen almışlardı. beni doğumhaneye aldılar youtube dan da istediğim müziği açtılar öyle girdim çıktım hiçbişey anlamadım, sanki yatıp geldim dedi :)) Allah büyüktür, o gücü kuvveti verir emin ol, dua et, bizimde dualarımız seninle, sonrada doğum hikayeni okuruz ne güzel :)

çok sağol canım, extra bi hazırlığa gerek yok o zaman. benide yarın alır büyük ihtimalle, karnımda sancı var ve geçtiğinde sanki alt yanım boş gibi hissediyorum. bakalım ne olcak. Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah :)
çok saol canım inşallah bende güzel güzel atlatırım, anestezist korkmana gerek yok içerde ( ameliyatheneden bahsedio burda ) çok güzel bi ortam var yarım satte en güzel anı yaşayıp çıkacaksın dedi bakalım görcez

Canim benimde sez. Olacak buyuk ihtimal.benimde biraz korkudan. Genel anestezi mi olacaksın. Spinal mi

epidural canım, anestezistle bile konustuk cumartesi, testlerimizi bile yaptılar önden hazır olsun die, ama yaklaştıkça kendimi kötü hissediorum bide neden sez die bi çevre baskısı mevcut sanırım onunda etkisi buyuk canımın
Bn. Benim gibileri gormek guzel:)bende dogumu düşündük ce nefes alamıyorum sanki ..her gören normal dogum yap diyip duruyor bende okadar istiyorsanız bitane daha doğurun siz yapın diyorum ...;)sezaryen olan birini bulunca onlarca soru soruyorum..spinali önerdi herkes ama epidural mı spinalmi o konuda hala kararsızım ...daha karar vermedik..heyecan korku panik hepsi birleşti bi gun once bende bayağı bi ağlarım o kesin:(sezaryen videosunu da izledim Buda üstüne tuz biber oldu:(((

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46:

anladım kuzum, hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında :) netten şu nst işine bende bi bakim ne yapmam gerek, nasıl bişeymiş :)
sen baglanmadınmı canım nts ye ıkı tane baslık var karnına koyuyorlar bıde bı alet var elıne verıyorlar hareket edınce bas dıye sonra gum gumm bebısının kalp atısını dınlıyosun ama sabıt bı sekılde yatmak sıkıyor ınsanıı bana havale gelıyo resmen :5::5:

Slm kızlar ben geldim☺️ yarın saat 13:30 da sez olucam, simdide hungur hungur aglıorum sinirlerim bozuldu
canım hayırlısı olsun hakkında allah yardımcın olsunn stres yapma canım ne guzel mutlu sona ulasıyorsun ınsallahh

Canım sen bir adım at ondan gelmiyorsa, arada konusun sen ona anlat o sana anlatsın.
Kuş durmaya değmez. Hele birde bu günlerde yapmayın böyle. Allah korusun birinizin basına birsey gelse konuşmadığınız günlere o kadar pişman olursunuz ki. Keske birbirimizi kirmasaydık diye.

Hadi yaa demek ki agri esigiyle mı ilgili?

Hatır olsun canım. Hic belli olmaz belki bu kadar kolay olur doğumun. Bizim bi akraba gecen bu kadar kolay doğurdu. Suyu geldiginde hastaneye gidiyorlar 8cm açılmış zaten. Bir iki ikinma ve hop bebiş geliyor ;)

Kocalar daha telaş yapar gibime geliyor benim de :)
Bebiş nasıl?

Hadi insallah.
evet yaa bızımkı baya panık yapacak gıbıme gelıyor benım esımın uykusu cok agırdır basında yarım saat ugrasırım uyandırmak ıcın bu aralar uyandırmak ıcın yenı bı formul buldummm askımmm uyannn doguruyorumm dıyorum hemen sıcrayıp kalkıyor gozlerı fal tası gıbı acılmıs bı sekılde:9::9:

bebegın kılosu falan nasıl

oglusum gecen hafta 3300 du canım kılosu ıyı bır hafta onden gıdıyor dedı

36 + 4 cnm. Plasentada yaşlanma olunca bebeğe yeterli oksijen ve besin gitmiyomuş :( Kilo alımı yavaşlamış sezeryan olucam eğer kilo alımı devam etmezse :2:
benım oglusumun kılo alımı felan ıyı 3 HAFTADA 1200 gr almıstı gelsımıde ıyı doktor sıkıntı yapma buyenle alakalı dedı kafam karsıtı ya allah bebıslerımıze saglık versın

Amin canım inşallah, allah hepimize hayırlısını nasib etsin, goz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

inşallah canım amin, yarın akşam işallah şuan yaşadıklarıma gülerim

çok saol canım inşallah bende güzel güzel atlatırım, anestezist korkmana gerek yok içerde ( ameliyatheneden bahsedio burda ) çok güzel bi ortam var yarım satte en güzel anı yaşayıp çıkacaksın dedi bakalım görcez

cullcan noldu cnm ya ben fransız kaldım..birden mi sezeryan kararı alındı nie stres yaptın bu kadar:26:

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır sezeryan olan tek hamile sen değilsin ki çok şükü bebeğin de sen de iyisin sonuçta sağlık sıkıntısından değil senin seçimin o yüzden panik yapma yarın hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına herşeyi unutursun

Back