2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eşim hakkından geldi...beş kuruş vermem dedi bu şekilde bırakır giderseniz dedi...kv başlarında benim tosunda toplandı yukarı nefesaldırmıyo...
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..

Kızlar merhaba herkese bugün öğleden sonra doktor muhaynem var en son 1 ay önce gitmiştim geçen hafta gidemedim doktorun acil ameliyatı çıkmıştı merak ediyorum en son bebeğim 2.200 gr dı acaba noldu bugün 36+4 Teyim sezeryan tarihimde belli olur herhalde
birde gitmişken doğum odalaına filan bakıp ne lazım diye bilgi alayım bari
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.. doğum tarihinde büyük ihtimalle belli olur, 37desin çünkü.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Eşinle aran düzeldimi bu arada ?
aynı şeyleri yaşıyoz..gözlerimi uykudan açamıyorum...
benimde öyle serabım şuan bile kapanıyo ama yatınca huzursuz olup kalkıyorum. 0 yüzden yatma fikrine pek sıcak bakamıyorum :)

günaydın canım, bende kusma yok ama mide bulantım çok oluyo.. bir de uykum geliyo devamlı ama yatamıyorum bunalıp kalkıyorum :(
ara ara sıcak basmalarıda oluyo, bel ve bacak ağrımda var, karnımında alt tarafında sancılar oluyo..

Bir kadın tutsan daha iyi temizlemez miydi canım

Ben de ara ara kusuyorum koku almamaya çalışıyorum bazen yoksa kusucam sabahları namaza kalktığımda daha çok bulanıyor
doğuma kadar sürer bu benim öyle oluyor

ben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım

zaten artık tuzlu yemiycam yoksa gidiyor yüzüm ve elim

geçmiş olsun Cnm benimde hafif disim ağrıyor

sağlıcakla bebeğini kucağına al Cnm

geçmiş olsun Cnm

sağol canım benim

günaydın kızlar size birşey
soracağım siz hala kusuyor musunuz
sabah az dayatarak kusiyordum
ilk.aylardaki gibi oldum dunde
sokakta az daha kusuyordum
eve zor attım kendimi ve benim hala
karnım ve belim ağrıyor ateş basiyor
sağol canım benim

güzel haberlerle dönersin inşallah canım.. doğum tarihinde büyük ihtimalle belli olur, 37desin çünkü.. hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Eşinle aran düzeldimi bu arada ?

benimde öyle serabım şuan bile kapanıyo ama yatınca huzursuz olup kalkıyorum. 0 yüzden yatma fikrine pek sıcak bakamıyorum :)
Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz
ben çok kotuyum kızlar hem ateş basiyor hem usuyorum
dunden beri kusuyorum karnım ağrıyoren iyisi uyuyayim
saat sabah 6 da yattim 10 da kalktım
Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın

Son düzenleme:
oh çok iyi olmuş canım.. sen kendine dikkat et, bende de var aynı sorun, hareketlerimi bile kısıtlıyo nefes alamadıkça..

haklarından eşim geliyormuş demek ki...yarım güne duvar pencere yer her tarafı sildi bitirdiler ...bu arada mutfak dolaplarının da sildiler..yarım gün napacaklarsa evde merak ediyorum tüm gün almıştım...

Yok cnm ya dün akşam kızıma oğluma ayakkabı almış bir de çizme almış bana aldığını bildiğim halde bu kimin dedim eliyle beni işaret ediyor sana aldım lafı bile ağzından çıkmadı çocuk gibi böyle bizim dönem dönem küsme nöbetlerimiz geliyor sonra düzeliyoruz bazen neye küstüğümüzü bile unutuyoruz

Senin başka bir hastalığın vardı yanlış hatırlamıyorsam o olmasın
vertigo ve boynumda duzlesme var
gebeliğimin 37. haftasındayım midem bulanıyo çok yorgun hissediyorum hafiften suyum gelio
ne yapmalıyım sizce

cnm hazırlanıp dr git bu arada çok mu midenin bulaniyor

Kahvaltımızı ettik geldik gene.
günaydın güzel anneler keyifler iyidir inşallah ben moral olarak hiç iyi değilim gece kanama yüzünden acile gittik doktor ilaç falan vermedi nst de ağrı çıktı yapacak bişey yok dedi ağrı kanama artarsa doğuma alırız dedi eve gönderdi sabah 6 da geri gel dedi bende 8 i bekledim farklı doktor gelsindiye bugün tekrar gittik doktor istirat et dedi birde ilaç verdi dün gece neden ilaç falan vermediler böyle durumda senin ayağa kalkmaman lazımdı dedi
Gecmis olsun canım. Hic kalkma evde. Yat dinlen. Kanaman durdu mu simdi?
Herkese hayırlı günler dün doktora gittik oğlusum dönmeyi reddediyor doğum kanalına girmedi hala ben de hiç döneceğini hissetmiyorum doktor tüp bebek olduğu için haftaya sezeryan için tekrar değerlendirecek sanırım sizler ne dersiniz ben ikilemde kaldım
Canım benim de tup bebek. Döndüğü icin normali bekliyiruz şimdilik. Yarın cati muayenem var insallsh.
Yuruyus ve hareket ise yaramıştı bende dönmesi icin. Drlar tup bebekleri kıymetli olarak gördükleri icin normal doğumdan çekiniyorlar.
Ama bütün bebekler kıymetli sonuçta.
Hayırlısı hangisiyse o olsun insallah.
Bizde normal deneyeceğiz ama bebek butuk olur cati genişlemez vs o zaman sezeryan olur.
sağol canım . aynen ya gece moralimi alt üst etti kadın bebek daha kücük hiç bi müdahale yok eve git sabah 6 da geri geldiyo hayırlısıyla zamanında gelse şu bebeklerimiz sağlıklıca başka bişey istemiyom
Nöbetçi Dr dur gece gittiğin. Pek birsey bilmiyor maalesef onlar.
günaydın hanımlar... Nasılsınız, bebişler nasıl ?
dünden bu yana var mı pırtlatan
:49:
Bugun sezaryeni olacak olanlar var.
gunaaydın kızlarrr nasılsınız :21::21::21::21::21::21::21:
Günaydın canım. Iyiz sen nasılsın?
sinirden patyalayacm çatlayacam resmen.....

Hayirdir?

Back