2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inanamıyolar özel diyince ama bende özele gidiyorum, benim doktorumda diğer 3 doktorda önce normal diyo. 1 tane prof var kadın doğumcu ve hastanenin asıl kurucusu olan.. 0nunla röportaj yapmışlar alanında çok iyi bi doktor. 0 kadar güzel şeyler anlatmışki normal doğumla ilgili olarak.. ilk gördüğümde bende şaşırmıştım ama helal olsun öyle doktorlara, gerçekten emek veriyolar.. :)

benim ağrı eşiğim yüksektir baya.kolay kolay hissetmem acıyı ağrıyı.korkuyorum ya ağrı olurda hissetmeden çıkarıverirsem çocuğu
Benimde yüksektir. Hatta Dr'uma söylüyorum acaba sancılar basladi mı nst de gözüküyor mu diye, sen hissetmezsen birsey yoktur çıkmaz otda diyor.
Ama sanki nst de sancıların gösterildiği alt kısım gecen sefer hareketliydi. 40larda falan cikti. Gerçi öksürdüğün icin parazit yaptı dedi hemsire de. Bilemedim.
Canım gecmis olsun. Moralini bozma. Bebegin de iyimis.

Maasallah kızına. Eskiler çıkarmış ama bizler korkuyoruz simdi :)

canım zaten kuran_ı kerimde de Allah hz. meryeme hurma yemesini söylüyor hz.isayı doğuracağı zaman yani kuranda bile geçiyor faydası olmaz olur mu
haklısın Cnm en iyisi yemek esimde habire ye diyor
birde sancılar gelince usuttum herhalde diyor
kız doğum sancısi gelince usuttun demese bari[/QUOTE]
inşallah demez onnlar illaki tam doktorun dediği tarihte olacak sanıyor erken de olabilir geç de sancı geince anlar insan herhalde doğum sancısı mı üşütmemi farklıdır herhalde ben de hiç bilmiyorum gerçi ilk bebk tecrübesizlik

aynen canım kesinlikle işini hakkıyla yapan doktorlara rastlamak da zor çok şükür biz öylelerine denk gelmişiz

hafta hafta sancı değişiyor galiba canım benim de bugün 40lara hatta 50lere çıktığı oldu ama 1-2 kere çok değil sonucu doktora gösterdiğimde sancın yok dedi galiba haftalar ilerledikçe o rakamda artıyor

kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?

off o mıde yanması bende de var ozellıkle aksamları banada hıc bısey fayda etmıyor caresız cekıyorum
Kızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
bı bebegımız daha geldı demek hayırlı olsun darsı bızlere

cok gecmıs olsun canım benımde en cok korktugum seydır bısey yerken cekıne cekıne yıyorum allah bebıslerımızede bızde saglık versın

benımkı gecen hafta 3300 gununu beklerse 4 u gecer gııbıme gelıyyor ve bende senın gıbı nasıl doguracam ben okadar usagı dıyorum

benım doktor da once normalı deneyecez dedı kestırdı attı ve bend cok sasırdımm hıc beklemıyodum kafası buyuk gelısımı onde dıyıp duruyordu kesın sezeryan dıyecek ona on hazırlık yapıyo dedım ama doktorum benı utandırdı

Bende hatta nst de esime dedim bak bak ne kadar hareketli sancı kısmı. Demek ki basladi da ben hissetmiyorum. Ama sana da öyle demiş Dr sancı yok diye.
Eee zaten en yuksek 100 degil mı orda nasıl anlayacaklar o siddetli sancılarda.
Yada bazılarında sancı var hissetmiyorsun diyenlerde ne kadar çıkıyor acaba?

Kızlar bende şimdi Dr gıdıyorum bakalım elifciğim bana surprız yapacak mı hayırlı haberlerle donerım inş

Ben 20 leri bile çok hissediyorum ((hissetmiyorum diyenler nadıl hissetmiyor acaba (

ayy ne güzel ya öyle bi dra denk gelmen. şu an hiç güvenim kalmadı özeldekilere. 3 haftadır dr a gidiyorum her gittiğimde dr un 4-5 tane sezeryanı oluyor. önceki dr umu da bu yüzden değiştirdim. en güzeli evde doğurucam o olacak diyorum :)
geçen hafta doğum eğitimi vardı, eğitmen artık günde 6-8 hurma yemek gerektiğini söyledi. merdiven çıkın bol bol dedi, ama yan çıkıcakmışız. pelvisi çalıştırmak için. viledayı bırakın, evi çömelerek elinizle silin dedi. bi de bu aralarda enerjide artış olurmuş. bi de bel ağrıları için de bi egzersiz gösterdi. secde pozisyonundayken ağrıyan yere elin içiyle hafifçe bastırlıyor. beni acaip rahatlattı.

Selam kizlar simdi dr geldik. Dr hic ultrasonla fln bakmadi nts yapildi hiiic sancim yok acikligi muayene etti 1 cm aciklik varmis ve bebegin kafasi coook asagidaymis ondan asagisi olamazmis baski yapiyomus heran gelebilir dedi su kesesini patlatabilir dedi hazirlikli ol dedi :18::18::18: ne zaman gelir acaba hiic sancim flnda yok gelse bile suni sancimi vericekler uffff cok korkmaya basladim:18::18:

Biz geldik kızlar minnak tosunumla...adig_e dışında pırtlatan var mı geçmişe bakamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…