- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
inanamıyolar özel diyince ama bende özele gidiyorum, benim doktorumda diğer 3 doktorda önce normal diyo. 1 tane prof var kadın doğumcu ve hastanenin asıl kurucusu olan.. 0nunla röportaj yapmışlar alanında çok iyi bi doktor. 0 kadar güzel şeyler anlatmışki normal doğumla ilgili olarak.. ilk gördüğümde bende şaşırmıştım ama helal olsun öyle doktorlara, gerçekten emek veriyolar.. :)üstelik de özel hastane çok şaşırtıcı dimi şimdi dediğin gibi doktorlar sezeryancı annem sık sık tembihliyor sezeryan olma diye anne doktorum zaten sezeryan yapmam diyor diyorum inanmıyor kadın özel hastane orası hemen sezeryan derler diyor yaa
Benimde yüksektir. Hatta Dr'uma söylüyorum acaba sancılar basladi mı nst de gözüküyor mu diye, sen hissetmezsen birsey yoktur çıkmaz otda diyor.benim ağrı eşiğim yüksektir baya.kolay kolay hissetmem acıyı ağrıyı.korkuyorum ya ağrı olurda hissetmeden çıkarıverirsem çocuğu
Canım gecmis olsun. Moralini bozma. Bebegin de iyimis.kızlar moralim çok bozuk
cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..
kiloduna bak sancın olursa gel dedi
selam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş
bu gidişle bu küçük hanım 4 kilo doğacak yaa bunu bir de çıkarması var
haklısın Cnm en iyisi yemek esimde habire ye diyorcanım zaten kuran_ı kerimde de Allah hz. meryeme hurma yemesini söylüyor hz.isayı doğuracağı zaman yani kuranda bile geçiyor faydası olmaz olur mu
inanamıyolar özel diyince ama bende özele gidiyorum, benim doktorumda diğer 3 doktorda önce normal diyo. 1 tane prof var kadın doğumcu ve hastanenin asıl kurucusu olan.. 0nunla röportaj yapmışlar alanında çok iyi bi doktor. 0 kadar güzel şeyler anlatmışki normal doğumla ilgili olarak.. ilk gördüğümde bende şaşırmıştım ama helal olsun öyle doktorlara, gerçekten emek veriyolar.. :)
Benimde yüksektir. Hatta Dr'uma söylüyorum acaba sancılar basladi mı nst de gözüküyor mu diye, sen hissetmezsen birsey yoktur çıkmaz otda diyor.
Ama sanki nst de sancıların gösterildiği alt kısım gecen sefer hareketliydi. 40larda falan cikti. Gerçi öksürdüğün icin parazit yaptı dedi hemsire de. Bilemedim.
Canım gecmis olsun. Moralini bozma. Bebegin de iyimis.
Maasallah kızına. Eskiler çıkarmış ama bizler korkuyoruz simdi :)
kesinlikle canımcım..aynen canım kesinlikle işini hakkıyla yapan doktorlara rastlamak da zor çok şükür biz öylelerine denk gelmişiz
kızlar günaydın herkese.uf ya çok mutsuzum.kaç gecedir uyku haram oldu.midem öle bi yanıyo ki ne yapsam fayda etmiyo ne şurubu ne sodası kaldı.varmı aranızda benimgibi olanlar.siz neler yapıyosunuz canlar?
bı bebegımız daha geldı demek hayırlı olsun darsı bızlereKızlar adige arkadasimiz bugün spinal sezeryanla kızını dunyaya getirdi 3050 gram doğmuş detaylar daha sonra
cok gecmıs olsun canım benımde en cok korktugum seydır bısey yerken cekıne cekıne yıyorum allah bebıslerımızede bızde saglık versınkızlar moralim çok bozuk
cumartesi hastaneye kaldırıldım besin zehirlenmesi yaşamışım serum felan yedim çok şükür bebeğim iyi ama nstde benim hissetmediğim sancılar çıktı alttan muane etti açılma yok dedi..
kiloduna bak sancın olursa gel dedi
benımkı gecen hafta 3300 gununu beklerse 4 u gecer gııbıme gelıyyor ve bende senın gıbı nasıl doguracam ben okadar usagı dıyorumselam ekim anneleri biz geldik bugün doktor kontrolümüz vardı çok iyiyiz şükürler olsun ki tontiş kızım 2980 gr 49 cm olmuş
bu gidişle bu küçük hanım 4 kilo doğacak yaa bunu bir de çıkarması var
benım doktor da once normalı deneyecez dedı kestırdı attı ve bend cok sasırdımm hıc beklemıyodum kafası buyuk gelısımı onde dıyıp duruyordu kesın sezeryan dıyecek ona on hazırlık yapıyo dedım ama doktorum benı utandırdıüstelik de özel hastane çok şaşırtıcı dimi şimdi dediğin gibi doktorlar sezeryancı annem sık sık tembihliyor sezeryan olma diye anne doktorum zaten sezeryan yapmam diyor diyorum inanmıyor kadın özel hastane orası hemen sezeryan derler diyor yaa
hafta hafta sancı değişiyor galiba canım benim de bugün 40lara hatta 50lere çıktığı oldu ama 1-2 kere çok değil sonucu doktora gösterdiğimde sancın yok dedi galiba haftalar ilerledikçe o rakamda artıyor
o ben değildim canım burda başka bir arkadaş yazmıştı onu hatırlıyorum ama ismini hatırlayamadım şimdi
aa ben hep sen diye hatırlıyorum cnm kusura bakma.bellimi peki doğum şeklin?
Bende hatta nst de esime dedim bak bak ne kadar hareketli sancı kısmı. Demek ki basladi da ben hissetmiyorum. Ama sana da öyle demiş Dr sancı yok diye.
Eee zaten en yuksek 100 degil mı orda nasıl anlayacaklar o siddetli sancılarda.
Yada bazılarında sancı var hissetmiyorsun diyenlerde ne kadar çıkıyor acaba?
Tabi alabilirsin canım fiyatını nilmiyorum ama çol pahalı bişey değildi diye hatırlıyorum
Kızlar bende şimdi Dr gıdıyorum bakalım elifciğim bana surprız yapacak mı hayırlı haberlerle donerım inş
Valla kaç tane gaviacon bitirdim bilmiyorum sabır sabır şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye diye hele bir de yediklerimi karıştırırsam o gece uykuya çok zor geçiyorum gece kalkıp yine ilaç içiorum
görenler karnıma bakıp inmiş diyorlar bende bilmiyorum inseydi bu kadar yanma ve kaburgam ağrımazdı herhalde
inse dediğin gibi cnm mide yanmaların hafiflerdi.doktor da öle dedi çünkü bana.inince mide yanmaların hafifler diye ama inmediği çok belli zaten tam göğsümün altında duruyo.
aynen öyle cnminse dediğin gibi cnm mide yanmaların hafiflerdi.doktor da öle dedi çünkü bana.inince mide yanmaların hafifler diye ama inmediği çok belli zaten tam göğsümün altında duruyo.
Benimde yüksektir. Hatta Dr'uma söylüyorum acaba sancılar basladi mı nst de gözüküyor mu diye, sen hissetmezsen birsey yoktur çıkmaz otda diyor.
Ama sanki nst de sancıların gösterildiği alt kısım gecen sefer hareketliydi. 40larda falan cikti. Gerçi öksürdüğün icin parazit yaptı dedi hemsire de. Bilemedim.
benimde öle çıktı cnm ama doktor bişey demedi normal sanırım bu şekilde olacaksa sancı olsun hiç hissetmiyoruzdoğurmak istiyorum bi an önce ben doğuma acı sancı olacak diye değil bebeğime kavuşucam gözüyle baktığım için doğum bile tatlı geliyo bana.RABBİM hayırlısıyla kavuştursun yavruluramızı bize inş.
off o mıde yanması bende de var ozellıkle aksamları banada hıc bısey fayda etmıyor caresız cekıyorum
ewet cnm özellikle geceleri oluyo bendede.inş. doğumdan sonra kurtuluruz cnm.
üstelik de özel hastane çok şaşırtıcı dimi şimdi dediğin gibi doktorlar sezeryancı annem sık sık tembihliyor sezeryan olma diye anne doktorum zaten sezeryan yapmam diyor diyorum inanmıyor kadın özel hastane orası hemen sezeryan derler diyor yaa
Biz geldik kızlar minnak tosunumla...adig_e dışında pırtlatan var mı geçmişe bakamadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?