2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hemen bir mail de ben atıyorum canım...

Hastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem

Bak gördüm mü üzüldün diye elif seni üzmemeye karar vermiş yeter ki içini ferah tut :)))çok sevindim:)) maşallah kilosuda gayet iyi:))

kizlarrrr doktordan geldim.nst de sanci cikmadi ama cati muaynesinde 2-3 cm acilma var dedi.bebek hizli kilo aliyo.bu acilma hizlanirmi acaba .pazartesi tekrar kontrol var.5 cm olursa yatiracak.bu durumu yasayan varmi

Allah yardımcın olsun :) ne kadar heyecanlı
Belki de sancın gelir, hemen suni sancıyı getirme aklına
Zaten 4-5 cm açıklıktan sonra epidurali uyguluyolarmış. Suni de olsa gerçek sancı da olsa 4-5 cmden sonra hissetmiyceksin

slm kızlar nasılsınz? yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ederim allah hayırlı uzun ömürler versin bebişlerine. güle güle büyüsünler....

canım ayın 16sında gittiğim doktor kendi menfaati için direkt sezeryan dedi çatı muayenesi yapmadan..bende başka dr baktım yeni doktorumla konuştum daha erken dedi ayın 30una randevu verdi büyük bir ihtimal çatı muayenem olacak..ona göre yol çizeceğiz ama bebek bu şekilde kilo almaya devam ederse normal doğum seni zorlar dedi..mümkün olduğunca bebeğe kilo aldırmamaya çalış...nasıl aldırmaycaksam onu da bilmiyorum ama...valla canım kafan da soru işaretleri varsa mutlaka ikinci bir doktora görün derim ..öçünkü bazı doktorlar direkt kendi çıkarları için sezeryan deyip kesip atıyorlar...mevlam insaflı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi...

ilk başta ki uykular geri geldi ya..gözlerimi açamıyorum resmen..evde bir sürü yapılacak ütü var..yarın temizlikçi gelecek...

hemen bir mail de ben atıyorum canım...
At canım bakarsın sizinkinde de ise yarar.
kizlarrrr doktordan geldim.nst de sanci cikmadi ama cati muaynesinde 2-3 cm acilma var dedi.bebek hizli kilo aliyo.bu acilma hizlanirmi acaba .pazartesi tekrar kontrol var.5 cm olursa yatiracak.bu durumu yasayan varmi

Canım kac haftaliksin? Açılma olunca sanırım suni sancı verirler eğer dogum başlayacaksa. Bu konuda pek bir bilgim yok.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız biz doktordan geldik.34+6 2650 olmuş kızım.nst de sancım çıkmadı herşey yolunda çok şükür.bende 200 gram almışım şimdiye kadar toplam 12 kilo almış oldum.doktorum doğumu nasıl düşündüğümü sordu sezaryen dedim sezaryen olursa doğumun bayrama denk geliyor biz bayramdan sonra ilk pazartesi alalım kızımızı dedi.21 ekim günü doğum tarihi verdi.eğer bayramda sancın olursa hemen gel ben burdayım dedi şehir içindeyim bana ulaşırlar ben gelirirm dedi.çok sevindim heyecanlandım.kızımın eli gene yüüzndeydi gözünü kapatmıştı yine ve ağzını açıp kapatıyordu doktorum senin kız sakız çiğniyor dedi

ben de öle yapıcam canım içime bi kere kurt düştü riske atamam hele kı normal doğumu bu kadar isterken tabi bi de baska doktor yok normal doğurabilsin deyip bızımkı yok suyun az yok bebek iri derse bunu bu kadına nasıl anlatırım bilemem ben baska doktora gittim o normal desem bana ozaman git seni o doğurtsun falan der valla sinirden oracıkta pıtlatıveririm:18::18::18:

sezıncım gozun aydın pekı baskıyı sormadınmı kızın kıloda almış inş bende perşembe gıttıgımde bebeğim kılo almış olur yoksa yıkılırım bukez

geldi cnm..beklioruz artık..

Gözün aydın canım aramızda iki gün var bayramda olursa diye çok korkutorum bende(( ne güzel doktorun şehir içnde olcakmış gelirim demiş((( benimki ne diycek acaba 3 ekimde randevum balalım bende konuşcam artık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…