- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
hosgeldin serapcım büsra var bide kishaji var ama onları biliyosundur sanırım![]()
onları biliyorum canım dün haberlerini aldık...bakalım sıra kimde...anam sona mı yaklaşıyoruz ne...:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin serapcım büsra var bide kishaji var ama onları biliyosundur sanırım![]()
ayy ne güzel ya öyle bi dra denk gelmen. şu an hiç güvenim kalmadı özeldekilere. 3 haftadır dr a gidiyorum her gittiğimde dr un 4-5 tane sezeryanı oluyor. önceki dr umu da bu yüzden değiştirdim. en güzeli evde doğurucam o olacak diyorum :)
geçen hafta doğum eğitimi vardı, eğitmen artık günde 6-8 hurma yemek gerektiğini söyledi. merdiven çıkın bol bol dedi, ama yan çıkıcakmışız. pelvisi çalıştırmak için. viledayı bırakın, evi çömelerek elinizle silin dedi. bi de bu aralarda enerjide artış olurmuş. bi de bel ağrıları için de bi egzersiz gösterdi. secde pozisyonundayken ağrıyan yere elin içiyle hafifçe bastırlıyor. beni acaip rahatlattı.[/QUOg TE]
hurmayı neden son ay yemeye başladığınızı anlayamadım ben ilk aydan beri günde 2-3 tane yiyorum kan yapıcı özelliği var ve vücudun a vitamini, demir ve folikasit ihtiyacını karşılıyor,süt yapıyor, birde doğumdan sonra dikişlerin ve yaraların çabuk iyileşmesini sağlıyor diye biliyorum... benmi yanılıyorum aceba...
onları biliyorum canım dün haberlerini aldık...bakalım sıra kimde...anam sona mı yaklaşıyoruz ne...:18:
ewet ya bende de acaip karışık duygular var hafta sonu gezmelerdeydik eşimle nerde bi bebek görsem karnımı sevip hadı kızım gel artık diyorum sonra yok yok kızım 38 i doldur öle gel diyorum eşim de diyo ki annem ne kadar çelişkili bi kadın diyecek bizim kız diyo![]()
Hadi bakalım hayırlı haberlerle don insallah.Kızlar bende şimdi Dr gıdıyorum bakalım elifciğim bana surprız yapacak mı hayırlı haberlerle donerım inş
Hic bilemiyorum canım.Ben 20 leri bile çok hissediyorum((hissetmiyorum diyenler nadıl hissetmiyor acaba
(
Bende cok cesaretliydim ama yavaş yavaş heyecandan panik olmaya başlıyorum. Yoksa cok dayanıklıyim acıya karşı ama bakalım artık.benimde öle çıktı cnm ama doktor bişey demedi normal sanırım bu şekilde olacaksa sancı olsun hiç hissetmiyoruzdoğurmak istiyorum bi an önce ben doğuma acı sancı olacak diye değil bebeğime kavuşucam gözüyle baktığım için doğum bile tatlı geliyo bana.RABBİM hayırlısıyla kavuştursun yavruluramızı bize inş.
Yere çömelerek silmek mı??? Yahu ben comelemiyorum ki eklemlerim ağrıyor coook.ayy ne güzel ya öyle bi dra denk gelmen. şu an hiç güvenim kalmadı özeldekilere. 3 haftadır dr a gidiyorum her gittiğimde dr un 4-5 tane sezeryanı oluyor. önceki dr umu da bu yüzden değiştirdim. en güzeli evde doğurucam o olacak diyorum :)
geçen hafta doğum eğitimi vardı, eğitmen artık günde 6-8 hurma yemek gerektiğini söyledi. merdiven çıkın bol bol dedi, ama yan çıkıcakmışız. pelvisi çalıştırmak için. viledayı bırakın, evi çömelerek elinizle silin dedi. bi de bu aralarda enerjide artış olurmuş. bi de bel ağrıları için de bi egzersiz gösterdi. secde pozisyonundayken ağrıyan yere elin içiyle hafifçe bastırlıyor. beni acaip rahatlattı.
Olur canım merak etme. Bol yuruyus yap yapabiliyorsan. Benim kuzenim o kadar cok yurudu ki suyu geldiginde 8cm açılmış. Hic sancı bile çekmemiş. Cok rahat doğurdu.Selam kizlar simdi dr geldik. Dr hic ultrasonla fln bakmadi nts yapildi hiiic sancim yok acikligi muayene etti 1 cm aciklik varmis ve bebegin kafasi coook asagidaymis ondan asagisi olamazmis baski yapiyomus heran gelebilir dedi su kesesini patlatabilir dedi hazirlikli ol dedi :18::18::18: ne zaman gelir acaba hiic sancim flnda yok gelse bile suni sancimi vericekler uffff cok korkmaya basladim:18::18:
Biz geldik kızlar minnak tosunumla...adig_e dışında pırtlatan var mı geçmişe bakamadık...
Yarın sabah eşimle 7. yılımız biterken spinal sezeryanla kızımızı kucağımıza alacağız. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin.....
Açıklık var mı diye baktılar mı? Kac haftaliksin?Merhaba kızlar herkese iyi haftalarİki gün önce muayene için gittiğimde nst de sancı 100 e vurdu ama ben hiç birşey hissetmiyordum
O gece müşade altında tuttular serum ,ciğer geliştirici iğne ne nidilat verdiler ama düzelmedi sancım sabaha kadar tekrarlandı bu işlemler anca dün akşam düzeldi . Doktor tekrarlaması hemen olmaz kolay kolay tekrarlamaz dedi ama bugün bile sıpa çok aşağıdan vuruyo ve vajinada acayip ağrı ,baskı var bu durumları yaşayan varmı ?
Yarın sabah eşimle 7. yılımız biterken spinal sezeryanla kızımızı kucağımıza alacağız. lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin.....
aynen canım bir yanda sabırsızlık diğer yanda sağlıklarını düşünme karmakarışık duygular içerisindeyiz...bir an önce kavuşma isteği sonra yok gününde gelsin düşüncesi...ama vakit daralıyo sona yaklaşıyoruz o da var...üç rakamlılardan çift rakamlılara düştük...şimdi tek rakamlılara doğru yol alıyoruz...![]()
Açıklık var mı diye baktılar mı? Kac haftaliksin?
36.haftaya girdim vajinal muayene yaptı açıklık yok dedi . Ama ogünden beri vajinada daha çok baskı hissediyorum.
Hastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem
Hastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem
Ay canım benim cok sevindim. Bak sende zaten demiştin hareketlendi diye. Kilosu da gayet iyi. Maasallah diyelim Elif'ine.Hastaneden yazıyorum kızlar kordon teke düşmüş mınıkde 3200olmuş annesıne kocaman surprız yaptı Elif teyzelerı şimdi nst ye gırcem
36.haftaya girdim vajinal muayene yaptı açıklık yok dedi . Ama ogünden beri vajinada daha çok baskı hissediyorum.