iyi geceler hamişler naapıonuzzz
Kitap okuyorum. Dogum sancıları vs.
Bu arada kızlar Ekim annelerinden kaçı doğurdu simdi. 13-14 oldu galiba. Ezine liste tutuyordu sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler hamişler naapıonuzzz
Kitap okuyorum. Dogum sancıları vs.
Bu arada kızlar Ekim annelerinden kaçı doğurdu simdi. 13-14 oldu galiba. Ezine liste tutuyordu sanki.
Hu huuuAnnemlerde(kv) yemek yedim tv izledim geldim,meyvemi yedim size bakayım dedim gececilerr
Eşimi bekliyorum bu arada,bu gece işyerinden geç gelecek
![]()
Aman Allah bozmasın canım,çok seviyeli ve güzel bir ilişkimiz var,bu rotayı bozmamak gereksızı sıkı fıkılar anne dedıgın gore kv ıyı senınaman maşallah
[MENTION][/MENTION]
kızlar yanlış yapmadiysam kizima ordugum hırkayi paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 810693
[MENTION][/MENTION]
Eki Görüntüle 810693
[MENTION][/MENTION]
Eki Görüntüle 810693
sağol CnmCok guzel canım. Emegine saglik.
keşke bende becerebılsem
kızlar magvital magnezyum ilacı var bende ben 1 keremi ne içtim o ne işe yarıyor neden içiyosunuz yazarmısınız bana
Ellerine saglık zulllucum cok guzel olmus gulerek gıysın bebişin![]()
Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil
[MENTION][/MENTION]
Eki Görüntüle 810693
Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil
sağol Cnm bide gelse zeynebim düşüncesi bile güzel![]()
Ben bugün çok farklıyım canım ınan garıp şeyler oluyo kasıklarımda buymuş ağırlaşmak demek oturup kalkmak zor çok yatakta bıle dönmedım gece yarın hastaneye gıdıcemde bîde perdecıye kocamla ama yuruyemıuomkı bugün ben
Çok güzel olmuş cnm eline sağlık bende yelek örüyorum bitsin paylaşıcam sizinle:)))