2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay yatsam yatamıyorum otursam rahat değil şaşırdık dimi kızlar eşim 1 haftadır izinli yanımdaydı güzeldi yarın başlıyo gene püffffffff sıkılacamgene gündüzleeri ama olsun yarın arkadaşlarım gelecek bugün bebişin kıyafetlerini yıkadım onları ütüleyecekler çantamı hazırlayacağız şükür

[MENTION][/MENTION]
kızlar yanlış yapmadiysam kizima ordugum hırkayi paylaşmak istedim
$2013-09-22 20.37.59.jpg

Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil

Slmlar napıyosunuzz bizde ne uyku kaldı ne bişe yürümemiz lazım ama halimiz yok annem karnın iyice düştü fazla beklemeyiz dedi ama bakalım ara ara sancı vuruo ama daha gelecek gibi degil

Ben bugün çok farklıyım canım ınan garıp şeyler oluyo kasıklarımda buymuş ağırlaşmak demek oturup kalkmak zor çok yatakta bıle dönmedım gece yarın hastaneye gıdıcemde bîde perdecıye kocamla ama yuruyemıuomkı bugün ben

ne yapalım Cnm bizlerde uyku tutmuyor bide heyecan sıkıntı.bir arada
esimde bana Karnin aşağıya inmis diyo acaba nasıl anlarız Cnm 3 arkadaşımız
doğurmuş 13 oldu toplamda yarinda sezaryen olacak arkadaşlar var

:26:dediklerinin
Ben bugün çok farklıyım canım ınan garıp şeyler oluyo kasıklarımda buymuş ağırlaşmak demek oturup kalkmak zor çok yatakta bıle dönmedım gece yarın hastaneye gıdıcemde bîde perdecıye kocamla ama yuruyemıuomkı bugün ben

Söyledillerinin aynısı bende de var canım ;((((ayağa kalkmakta dönmekte işkence bir iki adım atınca sanki aşağıya doğru bişey çöküyor gibi oluyorum sanki her an çıkacak gibi geliyor:(((

Back